Tavsiye Ekran gelmiyor sadece fan çalışıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
TmmWin 8 i yeniden kurdum açıldı normal şekilde 10 dk kullandım nete girdim sonra yeniden siyah oldu

_RYUK_

_RYUK_

Üye
senin ekran kartında sorun olabilir servise versen iyi olur

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarcıya götürdüm garantiside yok yurt dışından 180 tl falan dediler ekran kartı sorunlu gibi ne yapacam ben bu kadar koyamam bide ekrana g rüntü gelmiyor onada 80 tl falan dediler ne oluyor ,?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
dostum senin ekrann kartın pert olmuş laptopta ekran kartı değişimi var mı bilmiyorum ama anakarta lehimli oldugu için rama falanda zarar vermiş olabilir

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
yeterli düzeyde sogutulmassa alev bile alır laptopta oyun oynarken altına kesinlikle sogutucu koymak gerek

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Ama oynamaya yeni başlamıştım o kadar ısınmamıştı
ekran kartı pert olmuş. ekran kartı oyunu kaldıramamış anlaşılan. direk servise, zorlama. düşük çözünürlük çalışır sadece. o yüzden ana ekrana giremiyorsun. aynısı bende oldu. yanlış çözünürlük seçmişim :D . gpu yanmış geçmiş olsun.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı pert olmuş. ekran kartı oyunu kaldıramamış anlaşılan. direk servise, zorlama. düşük çözünürlük çalışır sadece. o yüzden ana ekrana giremiyorsun. aynısı bende oldu. yanlış çözünürlük seçmişim :D . gpu yanmış geçmiş olsun.

çözünürlüğü sonuna kadar açıp kullandım evet kabul ediyom :D
ama pc hiç kasmıyor gayet akışkan açıyordu oyunu

exp_l0it

exp_l0it

Üye
çözünürlüğü sonuna kadar açıp kullandım evet kabul ediyom :D
ama pc hiç kasmıyor gayet akışkan açıyordu oyunu
öyle gözükür ama çaktırmadan uçurmuşun ekran kartını. yapabileceğin tek şey ekran kartı değiştirmek artık

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ben film izlerken yakmıştım x1650 yi tabi o.c. yapmıştım test ediyodum sonra bi baktım kasadan dumanlar çıkıyor direk fişi çıkardım :D film de 1080p mkv filmde hiç takılmıyordu sonra yandı aynı seninki gibi :Dwindows geliyordu 5 dk sonra tık ekran ya kararıyordu yada birbirne giriyodu ekran kartının ramlarını yakmışım

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Laptopta ekrankartı değişir mi fiyat ne kadar olur garanti yok

exp_l0it

exp_l0it

Üye
ben film izlerken yakmıştım x1650 yi tabi o.c. yapmıştım test ediyodum sonra bi baktım kasadan dumanlar çıkıyor direk fişi çıkardım :D film de 1080p mkv filmde hiç takılmıyordu sonra yandı aynı seninki gibi :Dwindows geliyordu 5 dk sonra tık ekran ya kararıyordu yada birbirne giriyodu ekran kartının ramlarını yakmışım
demekki zorlamicanız :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ddr-2 rami 980mhz ye çıkardım aslında kendim kaşınmıştım :kop2:
Laptopta ekrankartı değişir mi fiyat ne kadar olur garanti yok
her laptopda değişmiyor anakartına bağlı ama sen garantisi varsa servise yolla

afatsumlug

Üye
daha iyi ekran kartı araştırmaları yap biraz... Laptopa uyumlu olan tabiki..

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
daha iyi ekran kartı araştırmaları yap biraz... Laptopa uyumlu olan tabiki..
benim bildiğim o tür parçalar ebay dışında hiç bi yerde satılmıyor ve ayrıyetten arkadaşın laptopun anakartı değiştirmeye uyumlumu belli değil

afatsumlug

Üye
benim bildiğim o tür parçalar ebay dışında hiç bi yerde satılmıyor ve ayrıyetten arkadaşın laptopun anakartı değiştirmeye uyumlumu belli değil
dedimya uyumlu bir şey bakıcak. Büyük ihtimal laptop firmasında vardır. Dizayndan dolayı

phasan

phasan

Üye
Bencede format at bı bak yine duzelmesse ekran kart sorunlu boyle bırsey aynısı benımde başıma gelmişti cok kotu bırsey benı ekran kartı yanmış

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Bencede format at bı bak yine duzelmesse ekran kart sorunlu boyle bırsey aynısı benımde başıma gelmişti cok kotu bırsey benı ekran kartı yanmış

format attım olmadı ekran kartı gitmiş ne kadar harcadın

phasan

phasan

Üye
30 yada 50 tl hallettım ama oda ikinci eldi tam hatırlamıyorumBenim arkadas anakart yakmıştı