dostum senin ekrann kartın pert olmuş laptopta ekran kartı değişimi var mı bilmiyorum ama anakarta lehimli oldugu için rama falanda zarar vermiş olabilir
Bilgisayarcıda bıraktım laptobu yarın fiyat biçecekBir oyun bu kadar zarar verir mi![]()
yeterli düzeyde sogutulmassa alev bile alır laptopta oyun oynarken altına kesinlikle sogutucu koymak gerek
ekran kartı pert olmuş. ekran kartı oyunu kaldıramamış anlaşılan. direk servise, zorlama. düşük çözünürlük çalışır sadece. o yüzden ana ekrana giremiyorsun. aynısı bende oldu. yanlış çözünürlük seçmişimAma oynamaya yeni başlamıştım o kadar ısınmamıştı
. gpu yanmış geçmiş olsun.ekran kartı pert olmuş. ekran kartı oyunu kaldıramamış anlaşılan. direk servise, zorlama. düşük çözünürlük çalışır sadece. o yüzden ana ekrana giremiyorsun. aynısı bende oldu. yanlış çözünürlük seçmişim. gpu yanmış geçmiş olsun.
öyle gözükür ama çaktırmadan uçurmuşun ekran kartını. yapabileceğin tek şey ekran kartı değiştirmek artıkçözünürlüğü sonuna kadar açıp kullandım evet kabul ediyom
ama pc hiç kasmıyor gayet akışkan açıyordu oyunu
film de 1080p mkv filmde hiç takılmıyordu sonra yandı aynı seninki gibi
windows geliyordu 5 dk sonra tık ekran ya kararıyordu yada birbirne giriyodu ekran kartının ramlarını yakmışımdemekki zorlamicanızben film izlerken yakmıştım x1650 yi tabi o.c. yapmıştım test ediyodum sonra bi baktım kasadan dumanlar çıkıyor direk fişi çıkardımfilm de 1080p mkv filmde hiç takılmıyordu sonra yandı aynı seninki gibi
windows geliyordu 5 dk sonra tık ekran ya kararıyordu yada birbirne giriyodu ekran kartının ramlarını yakmışım

her laptopda değişmiyor anakartına bağlı ama sen garantisi varsa servise yollaLaptopta ekrankartı değişir mi fiyat ne kadar olur garanti yok
benim bildiğim o tür parçalar ebay dışında hiç bi yerde satılmıyor ve ayrıyetten arkadaşın laptopun anakartı değiştirmeye uyumlumu belli değildaha iyi ekran kartı araştırmaları yap biraz... Laptopa uyumlu olan tabiki..
dedimya uyumlu bir şey bakıcak. Büyük ihtimal laptop firmasında vardır. Dizayndan dolayıbenim bildiğim o tür parçalar ebay dışında hiç bi yerde satılmıyor ve ayrıyetten arkadaşın laptopun anakartı değiştirmeye uyumlumu belli değil
Bencede format at bı bak yine duzelmesse ekran kart sorunlu boyle bırsey aynısı benımde başıma gelmişti cok kotu bırsey benı ekran kartı yanmış