Tavsiye Ekran gelmiyor sadece fan çalışıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
Pcyi sat çalışıp üstüne para ekle biraz da Baban ekler Bayram paralarınıda ekle yeni pc al

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Pcyi sat çalışıp üstüne para ekle biraz da Baban ekler Bayram paralarınıda ekle yeni pc al

Ne kadara satayım bana ilk başta 650 dediler sonra 150 tl ye düşürdüler
Model
Toshiba Satellite L850 A851
Cihaz tertemiz çok iyi dikkatli kullanırdım sadece oyundayken hata verdi.
Ne kadara satarım bu modeli

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ne kadara satayım bana ilk başta 650 dediler sonra 150 tl ye düşürdüler
Model
Toshiba Satellite L850 A851
Cihaz tertemiz çok iyi dikkatli kullanırdım sadece oyundayken hata verdi.
Ne kadara satarım bu modeli
sahibinden sitesinden bak o laptopların fiyatı ne kadarsa hasarı için de biraz fiyat düşürüp sat

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN ve Darqos
Darqos

Darqos

Üye
750 TL ye sat çok düşürme zarara girersin

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
750 TL ye sat çok düşürme zarara girersin

alan yokki bide artık çok geç
istanbulda bi servise verdik oraya yurtdışından parçalar geliyormuşArkadaşlar laptop bildiğiniz gibi istanbulda 150 tl ye olacaktı ancak yine bi sorun çıktı.
Taaa 25 martta açtım konuyu ve bu laptopla hala uğraşıyorum.

Şimdiki sorunum İstanbuldaki yetkili ekran çipini 250 tlye yaparım diyerek 100 tl fiyatı arttırdı ve Buda yetmezmiş gibi Hard diskide bozuk onuda 200 tl ye değiştiririm dedi. : /
bende o kadar param yok yapmıcam geri getirim dedim Hata mı yaptım

ben evdeyken bi projeksiyona fln bağladığımda ekran geliyordu ve video fln yüklüyordüm laptoba yani harddisk bozuk deildi onlar mı bozdu acaba

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
alan yokki bide artık çok geç
istanbulda bi servise verdik oraya yurtdışından parçalar geliyormuşArkadaşlar laptop bildiğiniz gibi istanbulda 150 tl ye olacaktı ancak yine bi sorun çıktı.
Taaa 25 martta açtım konuyu ve bu laptopla hala uğraşıyorum.

Şimdiki sorunum İstanbuldaki yetkili ekran çipini 250 tlye yaparım diyerek 100 tl fiyatı arttırdı ve Buda yetmezmiş gibi Hard diskide bozuk onuda 200 tl ye değiştiririm dedi. : /
bende o kadar param yok yapmıcam geri getirim dedim Hata mı yaptım

ben evdeyken bi projeksiyona fln bağladığımda ekran geliyordu ve video fln yüklüyordüm laptoba yani harddisk bozuk deildi onlar mı bozdu acaba
evt bozmuş olma ihtimali var oluyor böyle şeyler

Darqos

Darqos

Üye
lanet olsun şansıma

peki harddiski yada rami değiştirdiklerini nasıl anlarım
Pc nin orjinalinde tanıdığında varsa söküm bakabilirsin başka birşey yok yapacak yada pc nin orjinal sitesinde detaylı inceleme vrsa çok orda vardır ama küçük ihtimal

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Pc nin orjinalinde tanıdığında varsa söküm bakabilirsin başka birşey yok yapacak yada pc nin orjinal sitesinde detaylı inceleme vrsa çok orda vardır ama küçük ihtimal

internetten orjinale bakayım o zmn.
hiç güvenmiyorum bu 3kağıtçılara
saol

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
lanet olsun şansıma

peki harddiski yada rami değiştirdiklerini nasıl anlarım
pcyi açıpta anlarsın ram azalmışsa veya birkaç dosyan eskildiyse sonra kullanımda yavaşlama varsa anlarsın ancak

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
pcyi açıpta anlarsın ram azalmışsa veya birkaç dosyan eskildiyse sonra kullanımda yavaşlama varsa anlarsın ancak

harddisk bozuk diyorlar şimdide acaba çıkarıp bozuk bi tane mi taktılar çünkü hiç bir sorun yoktu harddiskte

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
harddisk bozuk diyorlar şimdide acaba çıkarıp bozuk bi tane mi taktılar çünkü hiç bir sorun yoktu harddiskte
olabilir güvenmediğin kimseye bu tarz eşyaları bırakma söküp alabilirler

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
: /

yarın elimde olur laptop bakalım ne halde görecem

• Beğen
Tepkiler: mısto61
Darqos

Darqos

Üye
Eğer parça söktülerse ve alırlarsa farkedersen Git o mağazaya ana avrad söv bence kargaşa çıkar orda

• Beğen
okanbiz

okanbiz

Üye
bunu çözümü çok basit kısa devre yapmış çözümüde bi projektöre bağla yada farklı bi monitöre düzelir dene bence

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
bunu çözümü çok basit kısa devre yapmış çözümüde bi projektöre bağla yada farklı bi monitöre düzelir dene bence

Farklı bi ekrana taktım çalıştı.
Ama türkiyede o ekran çipi yokmuş anca istanbulda bi bayide varmış oraya yolladılar.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Evet Yeni haberler yine var.Bıktım yeter yaw

Bugün laptobu alacaktim ama bilgisayarcı istanbulu aradı ve yeni bi süpriz oldu laptop hala istanbuldaymış bende yeter dedim o zmn ekran kartını yapın getirin ama bana 300 tl dediler.

Geçen gün bana hem ekran kartı hem harddisk onarımı 400 demişlerdi ama neymiş kdv katmamışlar : /

Dayanamadım uğraşmakta istemedim zarara girdiğimi bildiğim halde 300 tl te sadece ekran kartını yapsınlar dedim.Laptop gelince ben kendim bi harddisk alırım artık yeter bıktım
Lanet olsun yetkili servislerin hepsine :@

okanbiz

okanbiz

Üye
bu servisler hep öyle ben düzgnünü görmedim hepsi bi yerden kazıklıyor neyse geçmiş olsun

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
Farklı bi ekrana taktım çalıştı.
Ama türkiyede o ekran çipi yokmuş anca istanbulda bi bayide varmış oraya yolladılar.
Abi leptop değil sanki Obama

Hacı Bence Hemen leptopu al yoksa masraf patlayacak