Alırsam laptop alırım üniver içinAnlaşılan senin laptop, iyice uçmuşKasa toplayalım mı
![]()
Pcyi sat çalışıp üstüne para ekle biraz da Baban ekler Bayram paralarınıda ekle yeni pc al
sahibinden sitesinden bak o laptopların fiyatı ne kadarsa hasarı için de biraz fiyat düşürüp satNe kadara satayım bana ilk başta 650 dediler sonra 150 tl ye düşürdüler
Model
Toshiba Satellite L850 A851
Cihaz tertemiz çok iyi dikkatli kullanırdım sadece oyundayken hata verdi.
Ne kadara satarım bu modeli
750 TL ye sat çok düşürme zarara girersin
evt bozmuş olma ihtimali var oluyor böyle şeyleralan yokki bide artık çok geç
istanbulda bi servise verdik oraya yurtdışından parçalar geliyormuşArkadaşlar laptop bildiğiniz gibi istanbulda 150 tl ye olacaktı ancak yine bi sorun çıktı.
Taaa 25 martta açtım konuyu ve bu laptopla hala uğraşıyorum.
Şimdiki sorunum İstanbuldaki yetkili ekran çipini 250 tlye yaparım diyerek 100 tl fiyatı arttırdı ve Buda yetmezmiş gibi Hard diskide bozuk onuda 200 tl ye değiştiririm dedi. : /
bende o kadar param yok yapmıcam geri getirim dedim Hata mı yaptım
ben evdeyken bi projeksiyona fln bağladığımda ekran geliyordu ve video fln yüklüyordüm laptoba yani harddisk bozuk deildi onlar mı bozdu acaba
evt bozmuş olma ihtimali var oluyor böyle şeyler
Pc nin orjinalinde tanıdığında varsa söküm bakabilirsin başka birşey yok yapacak yada pc nin orjinal sitesinde detaylı inceleme vrsa çok orda vardır ama küçük ihtimallanet olsun şansıma
peki harddiski yada rami değiştirdiklerini nasıl anlarım
Pc nin orjinalinde tanıdığında varsa söküm bakabilirsin başka birşey yok yapacak yada pc nin orjinal sitesinde detaylı inceleme vrsa çok orda vardır ama küçük ihtimal
pcyi açıpta anlarsın ram azalmışsa veya birkaç dosyan eskildiyse sonra kullanımda yavaşlama varsa anlarsın ancaklanet olsun şansıma
peki harddiski yada rami değiştirdiklerini nasıl anlarım
pcyi açıpta anlarsın ram azalmışsa veya birkaç dosyan eskildiyse sonra kullanımda yavaşlama varsa anlarsın ancak
olabilir güvenmediğin kimseye bu tarz eşyaları bırakma söküp alabilirlerharddisk bozuk diyorlar şimdide acaba çıkarıp bozuk bi tane mi taktılar çünkü hiç bir sorun yoktu harddiskte
bunu çözümü çok basit kısa devre yapmış çözümüde bi projektöre bağla yada farklı bi monitöre düzelir dene bence

Abi leptop değil sanki ObamaFarklı bi ekrana taktım çalıştı.
Ama türkiyede o ekran çipi yokmuş anca istanbulda bi bayide varmış oraya yolladılar.