Tavsiye Ekran gelmiyor sadece fan çalışıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Ekran gelmiyor sadece fan çalışıyor Yardım
Laptobumu açtım oyun oynayayım dedim mortal combat 9 açtım biraz oynadım sonra ekranda sanki darbe yemiş gibi çizikler falan gözüktü sonra oyun kapandı ekrana amd ekran kartı başarılı şekilde durduruldu gibi bi yazı geldi tekrar denedim bu sefer oyun takıldı ve ekran siyah oldu reset attım ama laptop açılmadı sadece fan çalışıyor ekran yok Ne oldu durup dururken lütfen yardım edin :(
i5
1GB amd 7670m ekran kartı
4 gb ram

doqukans2

doqukans2

Üye
Bu konularda pek bilgim yok ama 2 şey geliyor aklima ya ekran kartin yanmis yada anakartta sikinti var kesin bisey diyemiyorum ama

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
of daha ancak 1 sene oldu alalı nasıl bir anda oldu yazılımsal değil yani dimi ekranda hiçbir şey yok bios fln bişi gelmiyor nerden çıktı şimdi lütfen yardım edin

Anußis

Anußis

Üye
Biraz bekle , cihazın çok ısınıyor olabilir , bi yarım saat hiç dokunma sonra aç eğer ekran gelirse sadece ısı problemin vardır

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Biraz bekle , cihazın çok ısınıyor olabilir , bi yarım saat hiç dokunma sonra aç eğer ekran gelirse sadece ısı problemin vardır

akşam kapattım sabah yeniden denedim ama açılmadı sadece fan çalışıyor

_RYUK_

_RYUK_

Üye
açılışda laptop otùyormu ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
laptop pert :D :D naptın kardeş öyle :D

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir şey yapmadım sadece oyun oynarken oyundan attı... 2 kez ekran kartıyla ilgili hata verdi denedim sonra dondu reset attım açılmadı
tamam ben de bir ara öyle birsey olmuştu laptopù vga girişinden monitöre bağlayıp çalıştırsana

Monitöre bağladım windows ekranı geldi sonra siyah oldu ekran öyle kaldı 5 dk sonra fare gözüktü sonra bidaha siyah oldu ?????

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
laptop boot ediyormu kendini ? eğer etmiyorsa büyük ihtimal ekran kartı pert olmuştur

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
yani bios ekranından sorunsunz geçiyormu

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
markası ne bilgisayarın

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba Windows 8 yüklü açtığımda bios geliyor sonra win 8 logosu çıkıyor sonrada siyah oluyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ozaman senin windows çökmüş format at büyük ihtimal driverler çakışmıştır

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sorun yazılımsal da olabilir format at bakalım

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
büyük ihitmal f12 dir