Tavsiye Ekran gelmiyor sadece fan çalışıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
evet device managere girdim orda önceden Atü Radeon 7670M yazardı şimdi sadece Standart Vga Graphic Adaptör var hiç bir yerde ekran kartıyla ilgili birşey yok
Geçmiş olsun ekran kartını hacılamışlar.7670m de fena kart değil yazık olmuş adam a sor ne oldu diye ekran kartına.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun ekran kartını hacılamışlar.7670m de fena kart değil yazık olmuş adam a sor ne oldu diye ekran kartına.

Bana söylemeni istediğim tek birşey var
Ekran kartı Laptoptan çıkartılır mı çıkartılırsa laptop çalışır mı

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bana söylemeni istediğim tek birşey var
Ekran kartı Laptoptan çıkartılır mı çıkartılırsa laptop çalışır mı
Eğer anakart izin veriliyorsa değiştirilir.Laptop çalışır ama ekran kartını tanımaz tabi takılan ekran kartına bağlı anakartla uyumluysa eskisi gibi çalışır.Bazı laptopların ekran kartı anakarta lehimlidir çıkartılmaz değiştirilmez bazıları slotludur aynı masaüstü pclerdeki gibi slottaki ekran kartını çıkarıp başka kart takılabilir.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Eğer anakart izin veriliyorsa değiştirilir.Laptop çalışır ama ekran kartını tanımaz tabi takılan ekran kartına bağlı anakartla uyumluysa eskisi gibi çalışır.

Yemin ederim yarın o bilgisayarcıyla öyle kavga edecemki dükkanlarını başlarına yıkmazsam ne olayım :@

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Sakin ol dostum ya önce bi sor ne olmuş.Eğer öyle bişey varsa sana muadili bi laptop versin.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Sakin ol dostum ya önce bi sor ne olmuş.Eğer öyle bişey varsa sana muadili bi laptop versin.

Ben güvenip eşyamı emanet ediyom onlar söküyor parçasını alıyorlar sonrada bu bilgisayar olmaz desinler dimi ........
Benim onlara ne yapacağım belli çok yemin ettim yarın o dükkanda kesinlikle olay çıkartacam

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben güvenip eşyamı emanet ediyom onlar söküyor parçasını alıyorlar sonrada bu bilgisayar olmaz desinler dimi ........
Benim onlara ne yapacağım belli çok yemin ettim yarın o dükkanda kesinlikle olay çıkartacam
Ekran hiç gelmiyor mu peki sadece slottan monitöre takınca mı çalışıyor.Laptopun markası modeli ne bakıyım bir anakart ekran kartı değiştirmeyi destekliyor mu

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Ekran hiç gelmiyor mu peki sadece slottan monitöre takınca mı çalışıyor.Laptopun markası modeli ne bakıyım bir anakart ekran kartı değiştirmeyi destekliyor mu

ekran hiç yok sadece monitöre takınca geliyor önceden hiç değilse laptobun ekranının ışığı yanıyordu

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba Satellite L850--A851

i5 3210m
4Gb ram
Amd ati radeon 7670M
500 gb Hdd

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Evet laptop anakartında mxm slotu var yani ekran kartını içini açıp kontrol et bi istersen

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Evet laptop anakartında mxm slotu var yani ekran kartını içini açıp kontrol et bi istersen

Sökecek aletim yok
Mxm slotu nedir yani ekran kartı çıkartılır mı şuanda ekran kartı yok mu laptopta çaldılar mı

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
MXM slotu ekran kartının takıldı yerdir 7670m de mxm yani anakarta lehimli değil büyük ihtimal başka bi kart takmışlar içineBide adam çalsada bişey yapamaz çünkü zaten kartın yanmış

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
MXM slotu ekran kartının takıldı yerdir 7670m de mxm yani anakarta lehimli değil büyük ihtimal başka bi kart takmışlar içineBide adam çalsada bişey yapamaz çünkü zaten kartın yanmış

taktıkları kart o kadar mı dandik puanı 1.0 veriyor ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Evet zaten 7670m bulamazsın türkiyede anca ebayda keşke servisine verseydin

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Evet zaten 7670m bulamazsın türkiyede anca ebayda keşke servisine verseydin

ben servise verdim babam 150 tl olduğunu duyunca almış servisten gitmiş tanımadığı bilgisayarcıya vermiş daha ucuza yapar diye adamlar mahfetmişler :@
Parçada yok diyorsun şimdi ne kadar tutar sence ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ben servise verdim babam 150 tl olduğunu duyunca almış servisten gitmiş tanımadığı bilgisayarcıya vermiş daha ucuza yapar diye adamlar mahfetmişler :@
Parçada yok diyorsun şimdi ne kadar tutar sence ?
Ekran kartını alsanda adam akıllı çalışmaz adamlar ekranı falan halletmişler 150tl aslında çok iyi bi fiyatmış o ekran kartını ebayda bulursan alcan gümrükten sıkıntısız gelcek falan uzun iş servise sor parça var mı diye.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartını alsanda adam akıllı çalışmaz adamlar ekranı falan halletmişler 150tl aslında çok iyi bi fiyatmış o ekran kartını ebayda bulursan alcan gümrükten sıkıntısız gelcek falan uzun iş servise sor parça var mı diye.

Acaba benim ekran kartımı tamir edip satar mı
Yarın hemen gidip ekran kartımı alayım dimi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Aynen geri al belki tamir edilebilir durumdadır.

• Beğen
Tepkiler: kfahaa ve Tr_SERGEN