pc yi yetkili servise goturdun dimi ???

hayır babam eniştemin söylediği bir bilgisayarcıya götürmüş
şaka gibi![]()

Bakkal Pc'Ciyemihayır babam eniştemin söylediği bir bilgisayarcıya götürmüş
şaka gibi![]()
bakkal pc derkenBakkal Pc'Ciyemi
Laptoptan parça çıkartmışlar ondantanımadık birine verilir mi dedim eniştem orada yapmış laptobunu o yüzden götürmüş ama kaç hafta oldu haber yok yetkili servise götürdüğümde 2 günde olur demişti bu adamlar ne yapıyorlar ???Ewet laptobumu bugün elime aldım
Sonuç : Açıyorum ekran hiç yok önceden ekran siyah oluyordu ama hiç değilse ekranda ışık vardı şimdi laptobun ekranında hiç bir belirti yok..
Başka bir monitöre taktım ekran geldi win 7 kurmuşlar win 8 yapayım dedim olmuyor ikide bir ekran gidip geliyor .
VE ŞİMDİ ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEY KEŞFETTİM OYUN PERFORMANSI TESTİ YAPTIM EN DÜŞÜK ALT PUAN ÖNCEDEN 5.9 İKEN ŞİMDİ 1.0 LÜTFEN YARDIM EDİN NEDEN BÖYLE DİYOR EKRAN KARTI LAPTOPTAN ÇIKARTILIR MI Bİ PARÇA MI ALMIŞLAR ????
Laptoptan parça çıkartmışlar ondan
Hacı en başta laptopu bozmuşlar ekran hiç gelmiyor diyon yani bişeyler yapmışlar laptopa ekran kartı gitmiş 1.0 onboard kartlar bile 3.0 veriyor sen bi ekran kartına bak sana aygıt yöneticisindenekran kartı bozuk ise olabilir mi ?
kesin parça mı çıkartmışlar laptoptan
Hacı en başta laptopu bozmuşlar ekran hiç gelmiyor diyon yani bişeyler yapmışlar laptopa ekran kartı gitmiş 1.0 onboard kartlar bile 3.0 veriyor sen bi ekran kartına bak sana aygıt yöneticisinden
başlatta arama yeri varya oraya device manager falan o tarz şeyler yaz çıkardil ingilizce olmuş nasıl gireceğimi söyler misin
Ekran kartı bozuk olsa hiç açılmaz yada donup kalır 1-2dk sonra ekranda garip çizgiler çıkar
başlatta arama yeri varya oraya device manager falan o tarz şeyler yaz çıkar
Bence sen o laptop elden çıkarmaya bak hacı daha cacık olmaz ondan.Anakart da kesin bi sıkıntı var yada ekran kartında oyun denedin mi hiç birde ekran kartının modelini söylemedin.önceden oyunu açtığımda öyle olmuştu sonra sadece siyah ekran gelmişti
ama şimdi pc açılıyor yalnız monitöre görüntü geliyor ve en düşük alt puan 1.0 aero ve 3d grafik puanı 1.0 geri kalanlar 7.1 falan yüksekler