Tavsiye Ekran gelmiyor sadece fan çalışıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
benden 180 tl falan istediler vermedim başka bi bilgisayarcıya götürdüm oda alıp teknik hata bulan bir yere yollamış yarın fiyat biçerler umarım daha düşük olur

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
laptop parçası daha pahalı olur ama inşallah ucuza yaptırırsınız

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
3 gün oldu bilgisayarcıda laptobum hala sorunları arıyorlar kim bilir daha neler çıkacak

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
umarım fazla masraf çıkmaz

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Eğer ekrankartin anakarta sabitse laptop pert geçmiş olsun

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Evet konuyu açalı ne kadar oldu hala bilgisayarımdan haber yok ne yapıyor bu tamirci anlamıyom

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
pc yi yetkili servise goturdun dimi ???

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
  • Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
tanımadık birine verilir mi dedim eniştem orada yapmış laptobunu o yüzden götürmüş ama kaç hafta oldu haber yok yetkili servise götürdüğümde 2 günde olur demişti bu adamlar ne yapıyorlar ???Ewet laptobumu bugün elime aldım
Sonuç : Açıyorum ekran hiç yok önceden ekran siyah oluyordu ama hiç değilse ekranda ışık vardı şimdi laptobun ekranında hiç bir belirti yok..
Başka bir monitöre taktım ekran geldi win 7 kurmuşlar win 8 yapayım dedim olmuyor ikide bir ekran gidip geliyor .
VE ŞİMDİ ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEY KEŞFETTİM OYUN PERFORMANSI TESTİ YAPTIM EN DÜŞÜK ALT PUAN ÖNCEDEN 5.9 İKEN ŞİMDİ 1.0 LÜTFEN YARDIM EDİN NEDEN BÖYLE DİYOR EKRAN KARTI LAPTOPTAN ÇIKARTILIR MI Bİ PARÇA MI ALMIŞLAR ????

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
tanımadık birine verilir mi dedim eniştem orada yapmış laptobunu o yüzden götürmüş ama kaç hafta oldu haber yok yetkili servise götürdüğümde 2 günde olur demişti bu adamlar ne yapıyorlar ???Ewet laptobumu bugün elime aldım
Sonuç : Açıyorum ekran hiç yok önceden ekran siyah oluyordu ama hiç değilse ekranda ışık vardı şimdi laptobun ekranında hiç bir belirti yok..
Başka bir monitöre taktım ekran geldi win 7 kurmuşlar win 8 yapayım dedim olmuyor ikide bir ekran gidip geliyor .
VE ŞİMDİ ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEY KEŞFETTİM OYUN PERFORMANSI TESTİ YAPTIM EN DÜŞÜK ALT PUAN ÖNCEDEN 5.9 İKEN ŞİMDİ 1.0 LÜTFEN YARDIM EDİN NEDEN BÖYLE DİYOR EKRAN KARTI LAPTOPTAN ÇIKARTILIR MI Bİ PARÇA MI ALMIŞLAR ????
Laptoptan parça çıkartmışlar ondan

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ekran kartı bozuk ise olabilir mi ?
kesin parça mı çıkartmışlar laptoptan
Hacı en başta laptopu bozmuşlar ekran hiç gelmiyor diyon yani bişeyler yapmışlar laptopa ekran kartı gitmiş 1.0 onboard kartlar bile 3.0 veriyor sen bi ekran kartına bak sana aygıt yöneticisinden

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Hacı en başta laptopu bozmuşlar ekran hiç gelmiyor diyon yani bişeyler yapmışlar laptopa ekran kartı gitmiş 1.0 onboard kartlar bile 3.0 veriyor sen bi ekran kartına bak sana aygıt yöneticisinden

dil ingilizce olmuş nasıl gireceğimi söyler misin

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ekran kartı bozuk olsa hiç açılmaz yada donup kalır 1-2dk sonra ekranda garip çizgiler çıkar
dil ingilizce olmuş nasıl gireceğimi söyler misin
başlatta arama yeri varya oraya device manager falan o tarz şeyler yaz çıkar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı bozuk olsa hiç açılmaz yada donup kalır 1-2dk sonra ekranda garip çizgiler çıkar
başlatta arama yeri varya oraya device manager falan o tarz şeyler yaz çıkar

önceden oyunu açtığımda öyle olmuştu sonra sadece siyah ekran gelmişti
ama şimdi pc açılıyor yalnız monitöre görüntü geliyor ve en düşük alt puan 1.0 aero ve 3d grafik puanı 1.0 geri kalanlar 7.1 falan yüksekler

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
önceden oyunu açtığımda öyle olmuştu sonra sadece siyah ekran gelmişti
ama şimdi pc açılıyor yalnız monitöre görüntü geliyor ve en düşük alt puan 1.0 aero ve 3d grafik puanı 1.0 geri kalanlar 7.1 falan yüksekler
Bence sen o laptop elden çıkarmaya bak hacı daha cacık olmaz ondan.Anakart da kesin bi sıkıntı var yada ekran kartında oyun denedin mi hiç birde ekran kartının modelini söylemedin.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
evet device managere girdim orda önceden Atü Radeon 7670M yazardı şimdi sadece Standart Vga Graphic Adaptör var hiç bir yerde ekran kartıyla ilgili birşey yok