EFİYAT'ta yorum yazarak kontör ve hediye kazanmak!

Sponsorlu Bağlantılar

vecttra

Üye
yapılacak birşey gözükmü[email protected] a mail at.ben attım cevap vermediler dahah.zaten yarım saat önce oldu beni banlama olayı.siteedeki yorumları onaylamaya başlamıştı yönetici.2 tane onayladı sonra 3 tane onaylanmadı dedi ve siteden uzaklaştırıldıgımı anladım girmeye çalışırken

onatcan95

onatcan95

Üye
arkadaşlar 3 farklı kullancı aımın üçü de banlanmış. şaka mı yapıyo bunlar 500 yorumum gitti. ben de mail attım. cvp bekliyorum. bu ne saçmalık. bu resmen emek hırsızlığı. işin hediyesini bıraktım onlarca insanı kandırıyorlar. ban yiyince yorumlar aynen duruyo ama. millet onları okuyo innıp ürün alıyo. bu siteden bişey alınırmı be! walla facebookta filan tepki gurupları açıcam. böyle sçmalık mı olur?

--------------- Ekleme ---------------

ben kurmadan biri facebook grubu açmış. hesabı olup madur olanlar katılsın bnce ben katılıom. bütün itibarlarını yok edicez onların!!!!!

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar sebepsiz yere bir kullanıcı hesabım daha bloke olmuştur... Hemde bu sefer bütün yorumlar kendi emeğim olduğu halde...

athirsizi41

Üye
o siTede zaten üRün saTışı yok arkadaşlar ama bi saçmalık oldugu kesin son zamanlar da imla kuralları yüzünden yorumum kabul edilmemiş :) 21 onaylı yorumum vaRdı ya

vecttra

Üye
bende bugun kullanıcı hesabı actım denemek için 5 yorum yazdım.aksam üzeri 2 si onaylandı sonra 3 tane onaylanmadı ve SONRA HESABIMI YASAKLAMIŞLAR.ANLAŞILAN BUNU HERKESE YAPIYORLAR.AYRICA ILGILENECEK BIRININ MAIL ADRESINI BULDUM.MAIL ATARSANIZ CEVAP VEREBILIR.ZIRAA BANA VERDI.

[email protected]

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Aynı kişiyle bende iletişime geçtim...İlgileneceğini söyledi ama SONUÇ YOK :D

cannnnner

cannnnner

Üye
Arkadaşlar boş yete canınızı sıkmayın. Şu apaçık belli oldu ki site kimseye kontörden başka bişi vermemek için elinden geleni yapıyor.En fazla 250 kontör alabildim. 500 almak isterken 15- 20 yorumum kalmışken banlandım. Yeni hesap aldım ondada toplamda 300 yorumum varken sebepsiz yere banlandım.

Mail attığımda banlanan üyelerimizin hesaplarını tekrar aktive edemiyoruz diye bir msj aldım. Kısaca hiç uğruna tamamen kendi egolarını tatmin etmek için banladılar. Eğer banlanan hesaplarınız varsa [email protected] adresine yzdığım tüm yorumların siteden silinmesini istiyorum diye mail atın. En azından o kadar emeğininz oradakilere bir kazanç sağlmasın.

Zaten site artık bozuldu. Yorumlar hiç onaylanmıyo. Örneğin 2 gün önce özellikle sayarak yazdım 102 yorum yaptım. 2 günoldu yorumlardan ne ses var ne seda . Ne onaylandı deniliyor ne de onaylanmadı deniliyor. <aten bu kampanyanın son tarihi 23 ağustos şurda ne kaldı ki adamlarda cılkını çıkardı.

Canımızı sıktığımıza değmez herkese iyi günler

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Merhaba, kullanıcı hesabınız su an itibari ile aktif hale gelmiştir. Hesabınız isim karışıklığı dolayısı ile yanlışlıkla bloke edilmiş olup bu hata düzeltilmiştir. Size gösterdiğiniz sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. :D yeah yeah yuppii :D işte yöneticilerin cevabıı

Arkadaşlar hesabımı isteyen arkadaşlara Vodafone 10 kontör karşığında veririm...Onaylanmış 12 yorumum var...18 yorum daha yazan 50 kontör alır...Tatile gidiyorum çünkü yorum yazamayacağım...

pito_

Üye
Buna Da talibim:))

athirsizi41

Üye
bende de 19 tane onaylı vaR valla bende satıyorum :D:D:D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar bende 17 onaylı yorum var....15 kontör....13 yorum daha yazan arkadaş 50 kontör alacaktır...Tatil nedeniyle satıyorum...Tekrar giremeyebilirim...Talipler 5453271294 e sms atsın... :D Emre nin efiyat üyeliğine talibim yazın 5453271294 gönderin :D

athirsizi41

Üye
hocam şaka maka yeni baslayanlar için yorumlarımı devredebilirim :)

yusufrhym

yusufrhym

Üye
ÇOK SAHTE BİR SİTE:zong::zong::zong:

athirsizi41

Üye
siz şansınıza küsün ben 250 kontörü götürdüm ve götüren baya arkadaş vaR :) zamanlama hatası..

cannnnner

cannnnner

Üye
159 onaylı yorumum var ama sakatlık çıkar die 1 yorum yazmaya korkuyorum şu hale bakın yahu :@

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Evet arkadaşlar site yönetmiyle biraz ilişki kurun...Ters birşey olursa biraz da tehdit edin :D Ben öyle yaptım :D Ama yorumları sakın çalmayı o zaman blokeyi kaldırmıyorlar.İmla kurallarına da dikkat edin :)

onatcan95

onatcan95

Üye
ya arkdaşlar benim 40 onaylanan yorumunm ve daha bekleyen yorumlarım var. Yorumlardan görebilyorum ama o hesabınız bölümündeki onaylanan yorumunuz ve sipariş seçme yeri yerne bembeyaz biryer çıkıyor. Ama onalanan yorumlarıma filan bakabiliyorum. Acaba bitti mi? ama daha 2gün var. ben hediye almak istiyorum yoorumlarımla nasıl olcak??

cannnnner

cannnnner

Üye
geçmiş olsun sennde 40 yorumun uçmuş bilader üzülme benm toplam 1000 yorumum uçtu canımız sağolsun

onatcan95

onatcan95

Üye
geçmiş olsun sennde 40 yorumun uçmuş bilader üzülme benm toplam 1000 yorumum uçtu canımız sağolsun
ya arkadaşım bende onaylanan yorum 0 yazmıyor. yazdığım yorumları da görebiliorum. hala da onylanıyor yorumlar. ancak sipariş bölümü açılmıyor bende. acaba sitede mi sorun var, yoksa bitti mi bu olay onu sordum. yoksa şu anda 45 oldu mesela yorumlarım.

cannnnner

cannnnner

Üye
bilader yarın son gün yarına kadar siparişi verdin verdin veremedn geçmiş olsun. ama sorun sende değil emin ol sitede. site 4 haftadır yorumları onaylmamak için bin türlü bahane uyduruyo ve üyelikleri banlıyo sende dikkatli ol

Üst Alt