EFİYAT'ta yorum yazarak kontör ve hediye kazanmak!

Sponsorlu Bağlantılar

cannnnner

cannnnner

Üye
1 haftadır sapıttı site çok geç onaylıyolar yorumları. kontörler zamanını aşıyor. 250 avea kontörümün bugun 5. günü halen gelmedi mail attım gecikme için özr dileriz en kısa zamanda yollancak diyo ama ne zaman o en kısa zaman belli değil :@

athirsizi41

Üye
aRkadaşlar heRhangi bir sebepten dolayı kontörünüzün yüklenememesinden efiyat sorumluluk kabul etmez diyo çok saçma yani biraz çeLişkili.. geRçi ben şu ana dek 250 kont kazandım ama söLim ben size..

cannnnner

cannnnner

Üye
site bozuldu artık tad vermiyor

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Acaba aşırı yüklenmeden mi gitti? :d

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Valla olabilir... Sonuçta belliydi bi gün böyle olacağı

cannnnner

cannnnner

Üye
artık maillerede cvp atmıyolar bugun 6. gün bakalım bugun ne dicekler kontörlerim için

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Evet maillerede cevap gelmiyor...Telefon numaraları var arayan oldu mu hiç?

--------------- Ekleme ---------------

Bütün yorumlarımı silmişler yok böyle bir rezalet hemde hiçbir bilgi olmadan...Maillere de cevap vermiyorlar..

pito_

Üye
benimde yaklaşık 4 gündür hiç durmadan yazdığım el emeği göz nuru 124 yorumu mu silmişler. hiç bir şey anlmadım. siteye giriorum hesapınız kısmına tıkladığım da sanki hiç yorum yazmamışım gibi sıfır yorum dior deli olacam.. mail attım cevap vermiolar..

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Aynen kardeş benim 21 yorum gitti...Senin daha fazlaymış...Hepimize birer geçmiş olsun...

pito_

Üye
az önce yazdığım maille cevap verme inceliğinde bulundular nihayet. mailde ;

Mehmet Bey,
Konu en kısa zamanda inceleyip size geri döneceğiz. İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederiz.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Hadi bakalım hayırlısı...

pito_

Üye
hİZLAN kARDEŞ bEN YENİ oldğum için pm atamıorum. kardeş benim maillime inceleyecez die mesaj atmışlar sonuç yarına belli olur artık..

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Tamam kardeş valla benim 21 yorum hala yok sana gelirse yazarsın...Bekliyoruz...İnşallah emeğimizi harcamazlar...

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir daha ki sefere yazdığınız yorumları göndermeden kaydedin! Bu belki işinize yarar!

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Bana şöyle bir cevap geldi - Merhaba, kullanıcı adınızı bize gönderirseniz konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi verebiliriz. İyi çalışmalar. - bende yazdım gönderdim bakalım...

pito_

Üye
ben konuyu biraz araştırdım. acaba sadece benim yorumlarım mı kabul edilmior ya da sistemde mi bir sorun var diye.. yazılan yorumları tarihe göre sıraladım. ve baktığımda en son yazılan yorum 07,08,2009 olarka görünüor.
bu sistemde gene bir sorun olduğunu gösteriyor bence.. birde şöle bir sorun var sizde de aynı sorun var mı bilemiorum. mesela yazdığımız yorumlar işte 12 detaylı, 5 hızlı bölümünde görünürdü. yani detaylı yorum yazdın mı o 12 detaylı 13 detaylı olurdu.. ben dünden beri yazıorum ama halen daha 12 detaylı 5 hızlı böümü değişmemiş olduğu gibi duruor.. hiç bişi anlamadım bu siteden..

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Valla kanka ilk gün çok güzel çalışıyordu.Son günlerde sistemde bir sorun yaşanıyor galiba..

damla5050

Üye
bunlar yalancı tam şerefsizler ben 690 yorum yazdım baktıalr hediye kazancam yorumunuz onaylanmadı yok kriterlere uygun değil arkadaşlar hediyeyi vermiyorlar sakın yazmayın

vecttra

Üye
sitede ki olaylar saçma sapan.ben 500 yoruma kadar yazdım.sonra beni siteden banlamışlar.sebep bile yok.halbuki sitede sahte yorum yazıp oldugu gibi başka sitelerden kopyala yapıştır yapan; sefika50,extreme gibi kullanıcılar var yorum sayısı 700-1000 arası olan.onlara birşey yok ama beni banlamışlar.herhalde kendi adamları o 1000 yorum yazanlar.ben en son 50 kontor istedim.sitede gitti yazıyor ama gitmedi.zaten ACIKLAMA METNINE BAKARSANIZ;KONTORU ATTIKTAN SONRA MAIL GELIR ,AMA BUNDAN SONRA BÜTÜN SORUMLULUK BİZDEN ÇIKAR DEMİŞLER.KISACASI BEN KONTORU GONDERMEM SENDE ARA DUR DIYOR.SADECE 100 YORUMA KADAR YAZIP KONTOR ALANLARA SAHİT OLDUM.ONUN ÜSTÜNDE GENELDE KOPYA YORUM DEYİP BANLIYORLAR.BOŞUNA VAKTİNİZİ HARCAMAYIN.

damla5050

Üye
arkadaşlar buna bi şey yapamaz mıyız o kadar emek veriyoz sonuçta

Üst Alt