Türkcell Bütün kampanyaları (Dikkate Alın)

Sponsorlu Bağlantılar

kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell Bütün kampanyaları (Dikkate Alın)
Turkcell’liler her yerde kazanıyor

Turkcell Nisan 1st, 2009


6 Mayıs 2009 tarihine kadar tüm Turkcell’liler akaryakıt, giyim, teknoloji marketleri, fast food, ev aksesuarları ve oyuncak / bebek alışverişlerinde indirimler, kontörler ve dakikalar kazanıyor.
İşte tüm detaylar:
Kampanyaya katılmak için 8815′e SMS atarak 1 kullanımlık şifre almanız gerekmektedir. Sadece Shell kampanyasında kontör/dakika fırsatından yararlanmak için 2313′e SMS atmak gereklidir. Kampanyasından faydalanmak istediğiniz markanın ismini 8815′e kısa mesaj attıktan sonra (Örn: KOTON –> 8815′e kısa mesaj), gelen sms’teki kodu ve telefon numaranızı kasa görevlisine göstererek/söyleyerek kampanyadan hemen faydalanabilirsiniz.
Kampanya detayları:
* Kampanyadan faturalı, Hazır Kart’lı, bireysel ya da kurumsal hat kullanan, hattı kullanıma açık olan tüm Turkcell’liler faydalanabilir.
* Kampanyadan her yararlanmak istediğinizde 8815′e kısa mesaj atarak şifre almanız gerekmektedir.
* 8815 ve 2313′e gönderilen SMS’ler, 1 SMS/2 Kontör ile ücretlendirilir. devamını oku »
İlgililer: burgerking, koton, popeyes, sbarro, shell, turkcell indirim isteyen parmak kaldırsın, turkcell indirimi, turkcell kampanyalar


Yorum Yok


Turkcell’den Bahar kampanyası

Turkcell Mart 25th, 2009


31 Mart tarihine kadar en az 100 gündür kontör yüklememiş Turkcell HazırKartlı aboneler yükledikleri 100 kontör karşılığında tüm Turkcell aboneleri ile konuşarak kullanabilecekleri 500 kontör kazanacaklar.

Kampanya Detayları:

* Kampanyaya Bizbize Kampus tarifesi dışındaki tüm Turkcell aboneleri katılabilir.
* Kampanyaya katılabilmek için en az 100 gündür kontör yüklemiş olmanız gerekiyor.
* 500 kontör teklifiniz tanımlandığında size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilendirme mesajını aldıktan sonra teklifin geçerlilik süresi 30 gündür.
* 30 gün sonra kullanılmayan hediye kontörler silinir.
* Kampanya kayıt tarihleri arasında kaydolmuş aboneler sadece bir kez 500 kontör kazanabilirler.
Kazandığınız 500 kontör dakikası 4 kontörden ücretlendirilecektir.
Kazandığınız kontörler yurt dışı aramalarımda geçerli değildir.
Bedava kontörlerinizden kaç kontör kaldığını; yaptığınız konuşmaları bedava kazandığınız kontörleri kullanarak gerçekleştiriyorsanız, her konuşmanızdan sonra bedava kontörlerinizden ne kadar kaldığını gösteren bilgilendirme mesajı ekranınızda otomatik olarak gözükecektir. Diğer zamanlarda *123*41# tuşlayarak sorgulayabilirsiniz.
Kazandığınız kontörleri kontör transfer yoluyla başkasına aktaramazsınız.
Kazandığıniz kontörleri SMS atmak için kullanamazsınız. Kazandığınız kontörler sadece Turkcell’lilerle konuşmalarınızda geçerlidir.
İlgililer: 100 yukle 500 kazan, turkcell bahar kampanyası, turkcell kampanyalar


Yorum Yok


Arkadaşını getiren 1000 kontör kazanıyor

Turkcell Mart 9th, 2009


Sevdiklerini Turkcell abonesi yapan bireysel hatlı Turkcell’liler hem kendilerine hem de sevdiklerine 1000 kontör kazandırıyor. Bunun için yapmanız gereken 15 Mart’a kadar arkadaşınızın numarasını Turkcell’e göndermek. Bu gönderimden sonra arkadaşınız numarasını Turkcell’e taşırsa hem siz hem de o tam 1000 kontör kazanacak.
Turkcell abonesi yapmak istediğiniz numarayı 2156 SMS numarasına göndermeniz yeterli. 2156′ya gönderilen SMS’ler ücretsizdir. İstediğiniz kadar gönderim yapabilirsiniz. Fakat sadece bir kere 1000 kontör kazanabilirsiniz.
Kampanya detayları:
* Kampanyaya sadece diğer GSM operatörlerine ait referans olunan GSM numarasını 2156 numarasına SMS gönderen bireysel hatlı Turkcell’liler katılabilir.
* Referans olunan rakip operatör numarasını gönderen kişi bu SMS’i göndererek referansı ile her türlü tanıtım ve reklam amaçlı iletişimin Turkcell ve iş ortakları tarafından yapılmasını kabul ve beyan eder.
* Aynı numaraya birden fazla kişinin referans olması durumunda referans numarasını ilk gönderen kişi ödüle hak kazanır.
* Ödüle hak kazanmak için referans olunan kişinin referans olunma tarihinden sonra Turkcell’e numara taşıma talebinde bulunması gerekmektedir.
* Referans olunan kişinin, numarasını 31 Mart’a kadar Turkcell’e taşıması durumunda, ilgili kontör ve dakika yüklemeleri 15 Nisan’da tamamlanacaktır.
İlgililer: 2156, numarasını turkcelle taşıyana 1000 kontör, turkcell kampanyalar, turkcell numara taşınabilirliği


Yorum Yok


Turkcell’le 11 Liraya 60 dakika konuş

Turkcell Şubat 20th, 2009


Turkcell’den faturalı hat abonelerine özel kampanya. Tüm vergiler dahil ayda 10,9 TL’ye diğer operatörleri ararken kullanabileceğiniz 1 saat konuşma süresime sahip olabilirsiniz. Bu avantajdan sadece faturalı hat aboneleri yararlanabiliyor.
Diğer operatörler ile tüm vergiler dahil ayda 10,9 TL karşılığında 60 dakikalık konuşma paketi almak için DIGERCEP yazıp 5700‘a göndermeniz yeterlidir. Size gelen onay mesajından sonra konuşmalarınıza başlayabilirsiniz.
Kampanya detayları:
* Diğer Cep paketi kapsamındaki dakikalar diğer operatörleri ile yapılacak konuşmalarda geçerlidir.
* Diğer Cep paketi 31. 12. 2009 tarihine kadar geçerlidir.
* Diğer Cep paketini tüm bireysel faturalı hat sahipleri alabilirler.
* Diğer Cep paketi kapsamındaki kalan dakikalar bir sonraki aya devretmez.
* Paket kapsamındaki dakikalar sona erdiğinde diğer operatörler ile yapılacak konuşmalar abonenin mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
İlgililer: 60 dakika konuşma, digercep kampanyası, Turkcell, turkcell kampanyalar


Yorum Yok


Gnctrkcll üyesi olmak

Teknoloji Şubat 1st, 2009


Gnctrkcll, Turkcell’in bir gençlik kulübüdür. Bu kulübe girmek için herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. Faturalı veya faturasız bireysel Turkcell abonesi olmanız yeterlidir. Kulube üye olduğunuz taktirde size, indirim, fırsat ve avantajlardan yararlanabilmeniz için bir şifre verilir. Bu kodu Gnctrkcll avantajlarının olduğu yerlerde kullanabilirsiniz.
Gnctrkcll’e üye olmak ücretsizdir. Üye olmanın aylık bir bedeli yoktur. Üyelik için göndereceğiniz mesajlar da ücretsizdir. Üye olmak için GNC yazıp 2222′ye göndermeniz yeterlidir. Size bilgi mesajı gelecektir.
Eğer üye iseniz ve şifrenizi bilmiyorsanız, öğrenmek için SFR yazıp 222′ye göndermeniz gereklidir. 2222′ye gönderilen mesajların tümü ücretsizdir.
İlgililer: gencturkcell, gencturkcell kayıt, gnctrkcll, kayıt, Turkcell, turkcell kampanyalar


1 Yorum


HazırKartlılara 50 kontör karşılığı 1 saat bedava

Turkcell Şubat 1st, 2009


Turkcell aboneleri 50 kontör karşılığında diğer operatörlerdeki numaralarla 30 gün boyunca 1 saat konuşabiliyor. İlk 500.000 kişinin yararlanabileceği bu kampanya ile %81′e varan indirimden yararlanabiliyorsunuz.

Hattınızdaki 50 kontör karşılığında 30 gün boyunca Turkcell dışındaki cep numaralarını ararken kullanabileceğiniz 1 saat konuşma süresi almak için DIGERCEP yazarak 2379‘a göndermeniz yeterli. Konuşmaya başlamak için size gelecek olan onay mesajını bekleyiniz.

Ayrıntılar

* Kampanya 28 Şubat tarihine kadar Turkcell bireysel ön ödemeli hatlar için geçerlidir.
* Kampanyadan yararlanabilmeniz için sadece 1 kere DIGERCEP yazıp 2379′a göndererek kayıt olmanız yeterlidir.
* Kampanyaya kaydınızı gerçekleştirdikten sonra, ister siz gelen onay mesajını EVET yazarak cevaplayarak, isterseniz başka bir zamanda 2379′a EVET yazıp göndererek kampanyadan yararlanabilirsiniz.
* Bu tekliften 30 gün içerisinde en fazla 1 kere yararlanabilirsiniz.
* 30 gün sonunda kullanılmayan hediye dakikalarınız hesabınızdan silinir.
* Kampanyaya katılım sayısı 500.000 kişiyle sınırlıdır.
* Tarifeniz ne olursa olsun bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.
* Hediye dakikalarda süre 15 saniye peryodundadır. Yani 1 saniye bile konuşsanız 15 saniyelik hakkınız gidecektir.
Avanskontör kullanıyorsanız en az 30, avanskontor kullanıcısı değil iseniz en az 50 kontör bulunması gerekir. Eğer avanskontor kullanıcısı değil iseniz, *166*4#‘yi tuşlayarak avanskkontör servisinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.
Telefonunuzda *123*13#‘yi tuşlayarak hediye dakikalarınızdan ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.
İlgililer: 1 saat bedava konuşma, avanskontör, diğercep, Turkcell, turkcell kampanyalar


Yorum Yok


Turkcell’den kontör yükle kazan kampanyası

Turkcell Ocak 18th, 2009


30 Ocak 2009 tarihine kadar anlaşmalı bankalardan veya PTT şubelerinden kontör yükleyenler birbirinden değerli hediyeler kazanıyor. Bu hediyelerin arasında bilgisayar ve iPhone 3G’de var. Kontör yükleme işlemini yapmadan önce kampanyaya kayıt mesajı göndermelisiniz. Kampanyaya kayıt olduğunuza dair mesajı aldıktan sonra kontör yüklemelisiniz.

Hediyeler
* 5 kişiye HP 6510P Turkcell Sim Kartlı Dizüstü Notebook,
* 15 kişiye iPhone 3G 8 GB Black Cep Telefonu,
* 25 kişiye Turkcell Motorola Moto Q,
* 55 kişiye Turkcell 3G/EDGE Express Connect Card
Kampanyaya katılmak için;
Öncelikle Adınızı, Soyadınızı ve Adres bilgilerinizi aralarında boşluk bırakarak 4323′e ücretsiz SMS göndererek kayıt yaptırmanız gerekiyor.
Örnek: SINEM ERGUN Yayla Mah. Zincirli Sok. No:35/1 Kesan Edirne.
Bu mesajı göndermeden kontör yüklerseniz kampanyaya katılamazsınız. Mesajı gönderdikten sonra aşağıdaki yollardan biri ile 25 veya daha fazla kontör yükleyerek veya otomatik ödeme talimatı vererek kampanyaya katılabilirsiniz.
* PTT Şubeleri
* Banka ATM’leri
* Banka İnternet Şubeleri
* Banka Çağrı Merkezleri
* Wap/Cep Şubeleri
* Banka Sms Uygulamaları
* Düzenli Yükleme Talimatı
Anlaşmalı bankalar
Akbank, Bank Asya, DenizBank, Finansbank, Fortis, Garanti, Halkbank, HSBC, İş Bankası, Kuveyt Türk, TEB, Türkiye Finans, Yapı Kredi ve PTT bankalarının Şube, ATM, Internet Şubesi, Wap Şubesi, Çağrı Merkezi, SMS Bankacılığı hizmetleri ile kontör yükleyerek kampanyaya dahil olabilirsiniz.

Şansınızı artırmak için;

Evet. Ne kadar fazla kontör yüklerseniz kampanya için çekiliş hakkınız o oranda artar. 25 ve 50 kontör yüklemesi için 1, 100 kontör ve 150 kontör yüklemesi için 2, 250 kontör yüklemesi için 3, 500 kontör yüklemesi için 4 ve 1000 kontör yüklemesi için 5 çekiliş hakkı kazanırsınız. Çekiliş 17.02.2009 tarihinde yapılacaktır.
İlgililer: bilgisayar, hediye, iphone 3g, kontör yükle kazan, turkcell kampanyalar


Yorum Yok


SMS gönderirken kontör kazan

Turkcell Aralık 22nd, 2008


Kısa mesaj gönderdikçe 1 kontör kazanmak ister misiniz? O halde bu kampanya tam size göre. Fakat kampanyaya katılmadan önce eksi avantajlarını mutlaka okuyun. Kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince 30 Aralık 2008 tarihine kadar yurtiçi her yöne (şebekeiçi, diğer operatörler ve sabit hat) attıkları her ücretli SMS için 1 kontör kazanacaklar.
SMS At Kontör Kazan kampanyasından faydalanmak için 22 Aralık’a kadar KAYIT yazıp 2121‘e gönderin, 30 Aralık’a kadar yurtiçinde her yöne attığınız SMS kadar kontör kazanın.
Ayrıntılar
* Kampanyadan BizBize Kampus tarifesindeki aboneler hariç tüm bireysel Hazır Kart aboneleri yararlanabilir.
* Kampanyaya katılım ilk 300.000 abone ile sınırlıdır.
* Kullanılmayan kontörler 1 ay sonunda abonelerin hatlarından silinecektir.
* Hediye kontörlerin harcama öncelik sırası, günlük ses ve haftalık ses tekliflerinden sonradır.
Kazandığınız kontörleri sadece şebeke içi aramalarda kullanabilirsiniz. Kazanılan kontörlerin ücretlendirme periyodu 15 saniyede 1 kontör olacaktır. Hediye kontörleri 1 ay içerisinde bitirmeniz gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan kontörleri, *456*6# tuşlanarak öğrenilebilirsiniz.
Eksileri
* Kampanyaya katılan aboneler, kampanya süresince en fazla 100 kontör kazanabiliyor. 101. ve sonrasındaki SMS gönderimlerinde kontör kazanamayacaksınız.
* Kampanyaya katılan aboneler, kampanya süresince Hazırkartlılara 5 Mesajdan Sonrası Bedava Kampanyası’ndan yararlanamıyor. Bunu göze almadan bu kampanyaya kayıt olmayınız.
* NAR SMS paketi olan aboneler, kampanyaya katılamazlar.
* Kampanyada iptal bulunmamaktadır, kampanyaya kayıt olan abone 30 Aralık 23:59 tarihine kadar SMS At Kontör Kazan teklifinden yararlanacaktır.
İlgililer: kontör kazan, nar sms paketi, sms at kontor kazan, sms ile kontor kazanmak, sms kampanyası, turkcell kampanyalar, turkcell sms kampanyası


Yorum Yok


Turkcell’linin gözdesi NAR kampanyası

Turkcell Aralık 20th, 2008


Turkcell’in en beğenilen kampanyalarından biri olan NAR kampanyasında hattınızdaki 50 kontör karşılığında tüm Turkcell aboneleri ile konuşurken kullanabileceğiniz tam 250 kontör alabiliyorsunuz. BizBize, BizBize Hepimiz, BizBize Kamu ve BirFiyat tarifelerindeki aboneler Nar kampanyası indiriminden tarifelerini değiştirmeden faydalanabiliyor.
50 kontör karşılığında tüm Turkcell aboneleri ile 1 hafta boyunca aramalarda kullanabileceğiniz 250 kontör almak için NAR yazıp 7000‘e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir. Onay mesajından sonra hediye kontörleriniz hattınıza yüklenecektir. İstediğiniz kadar 250 kontör alabilirsiniz. 1 hafta bitmeden yeni talep mesajı gönderirseniz kullanım süreniz 1 hafta uzatılır ve kalan kontörlerinizin üzerine yeni hediye kontörleriniz eklenir..
Ayrıntılar
* Bizbize Kampus ve Canımın 3ü tarifesindekiler NAR kampanyasından yararlanamaz.
* Nar kampanyasından Kurumsal aboneler yararlanamaz.
* Kalan hediye kontörlerinizi *123*1# tuşlayarak öğrenebilirsiniz.
* Hediye kontörleri sadece Turkcell abonelerine yönelik yapacağınız aramalarda kullanabilirsiniz. Hediye kontörler transfer edilemez.
İlgililer: birfiyat, bizbize, bizbize hepimiz, bizbize kampus, bizbize kamu, nar kampanyası, nara kayıt olmak, nara nasıl üye olunur, nara üye olmak, Turkcell, turkcell kampanyalar, turkcell nar


Yorum Yok


Turkcell’den bedava 100 dakika

Turkcell Kasım 20th, 2008


Turkcell’den 100 kontör veya 100 dakika kazanmak için yapmanız gereken sadece Turkcell hattınızla ve e-posta adresinizle Turkcell e-bültene ücretsiz üye olmak. Turkcell e-bültene üye olanlar bilgilerini güncelleyerek kampanyaya katılabilir. Kayıt işleminiz tamamlandığında hemen Hazır Kart abonesi iseniz 100 kontör, faturalı hat kullanıcısı iseniz 100 dakika kazanacaksınız.
E-Posta adresinizle e-bültene üye olmak için tıklayınız
Ayrıntılar
* Kampanyaya aynı GSM numarası ve eposta adresiyle sadece bir kez katılınabilir.
* Kampanyayla kazanılan hediye dakika ve kontörler 24 saatlik kullanım içindir. Hediye kontör/dakikalar Online İşlem üzerinden kampanyanızı aktif hale getirdiğiniz günün gece yarısına kadar (23:59′a kadar) geçerli olacaktır.
* Kazanılan hediye kontör/dakikalar sadece Turkcell içi konuşmalar için geçerlidir.
* Kampanya 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.
Kontörler nasıl yüklenir?
Kazanılan dakika ve kontörleri SüperŞifre ile Online İşlem’e girerek hattınıza yükleyebilirsiniz. Bu işlemi istediğiniz bir gün yapabilirsiniz. Aktif ettiğiniz gün bitene kadar kontör ve dakikalarınızı harcayabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Güzel bir derleme olmuş.
 
imece iletişim

imece iletişim

Üye
nostal......................jikmi........... !!!!
 
kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
cok saol
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Emeğine sağlık
 
yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Benim anlamadığım 1 tanesi hariç diĞer kampanyaların çoktan bittiği weDe bitmemiş olan kampanyanın konusu war..Sadece show amaçlı yazmışsın baksana geçen seneki kampanyaları bile yazmışsın
 
kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
:d :d :d :d :d
 
ilo53

ilo53

Üye
bu yazdıkların bıtmıs kampanyalar sanırım :D
 
kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
eet unku gecen senekıleri ni yazddım
:DDDD
 
arslansem

arslansem

Üye
Amaç?:hmmm
 
kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
offf.. :D
 
maivesiyah

maivesiyah

Üye
:kop::kop::kop: Bende sırayla okuyorum okuyorum yeni bişiyler çıkar diyerekten ama nafile :kop::kop::kop:
 
kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
off...

--------------- Ekleme ---------------

tamam ozaman yeni bir konu acacam size orada buun kampanyaları yazacam oylece gonlunuzu kazanarımıyım????
 
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!
 

Benzer Konular



Üst Alt