EFİYAT'ta yorum yazarak kontör ve hediye kazanmak!

Sponsorlu Bağlantılar

onatcan95

onatcan95

Üye
bilader yarın son gün yarına kadar siparişi verdin verdin veremedn geçmiş olsun. ama sorun sende değil emin ol sitede. site 4 haftadır yorumları onaylmamak için bin türlü bahane uyduruyo ve üyelikleri banlıyo sende dikkatli ol
o zaman nolur nolmaz başka kullanıcı adıyla devam edem ben saol beilgn için..:ehe

cannnnner

cannnnner

Üye
Kampanya bitmiş bulunmakta geçmişler olsun arkadaşlar

onatcan95

onatcan95

Üye
emin misin hala reklamlar devam ediyo sitede hem ben sipariş dün. sanarım uzatıldı kampanya

cannnnner

cannnnner

Üye
sipariş veremeyenler için cuma günü saat 17:00 a kadar uzatıldı

athirsizi41

Üye
yany yarına kadar mı ?

cannnnner

cannnnner

Üye
aynen öle yarına kadar

athirsizi41

Üye
yorum yazsak kabul edilir yany öle degil mi ? benim 10 yorum kaldı mesela 50 kontör için de o bakımdan ?

cannnnner

cannnnner

Üye
dene şansını tabi

athirsizi41

Üye
eyw hocam saolasın bi deneyelim 17 ye kadar da siparşi veRirirz.. olursa eğer

cannnnner

cannnnner

Üye
inş hacım verirsin kolay gelsn

onatcan95

onatcan95

Üye
bugün 1 eylül niye başlamadı yeni kampanya???

darülmendep

darülmendep

Üye
Onlar daha kampanya yapmaz

cannnnner

cannnnner

Üye
iilaki başlıcak ben sanmıyorum şu anda siteye girip yorum yazacak birilerinin olduğunu. mutlaka yapıcaklar kampanya ama bakalım e zaman söz de bugun dü . Ama bi yandan bu denli bir sitenin bu halde olduğunu görmek üzüyor. siteye giriş çıkış yapmak dakikalar alıyor. bakalım ne olucak. böle başka siteler olsa işimiz iş inş sesimizi duyarlar :D

onatcan95

onatcan95

Üye
arkadaşlar sitede öyle yazıyor 1 eylül diye. niye başlamasın ki? belki yorum yazarsak kabul olur filan.deneycem ben.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar şimdi baktım sadece kontörler kalmış... diğer hediyeler fossss...

cannnnner

cannnnner

Üye
tekrar kampanya başladı ama adamlar ota boka hesap kapatıyo ne kadar saçma iş ya. 2 yorum yazdım ve kendim yazdım adamlar genede kapattı hesaplarımı yok böle bişey :@:@

başlıcam bu efiyata harbi çok fena sövücem yorumu kendim yazıyorum gene hesabımı kapatıyorlar ya başlatıcaklar çarklarına ama

Xivilai

Üye
yorumları düzgün yazdıktan sonra görüntülerler. İmla,içerik ve ürün hakkında iyi değerlendirme yapman lazım. Ben şahsen çok kontör kazandım.

Geçekten kendi yazın olması gerekiyor. yorumlarını daha düzgün yapıp tekrar katıl. Ve kontörler hediyeler. 1000$ lık telefon bile kazanabiirsin.

cannnnner

cannnnner

Üye
bilader şu ana kadar 650 kontör zaten kazandım ama dürzüler artık yoktan yere hesap kapatıyolar anlamış değilim ne yapmaya çalışıyorlar herşeyi tam manasyıla yapıorum ama gene tık yok :@:@:@

athirsizi41

Üye
hEsap kapatmasalar bile daha önce ki tarzımla yazdıgım yorumları kabul etmiyorlar..Bi türlü onaylattıramadım..Oysa o yorum tarzımla 250 300 kontör filan kazanmıştım ama şimdy nedense..çok titizler sanırım..

cannnnner

cannnnner

Üye
Evet titizler tabi bide kuyruk acısı var bakalım çok titiz çalıştım dün gece onu da kabul etmezlerse hiçbir şeyi kabul etmezler artık

Üst Alt