EFİYAT'ta yorum yazarak kontör ve hediye kazanmak!

Sponsorlu Bağlantılar

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
bütün hesapları kapatıyorlar özellikle bir hesap açtım kendi sitelerindeki 1 yorumu kopyalayıp yapıştırdım hesabı kapattılar gelen mesajda yazım kurallarına uygunsuz yorum falan filan kendilerinin sitesindeki yorum haberleri yok =)

darülmendep

darülmendep

Üye
Bi virgüle bile dikkat edersek hesabı kapatırlar mi acaba

ısland

Üye
allalla

cannnnner

cannnnner

Üye
4 yorumumu kabul ettiler ama ıkına ıkına yazdım :D aslında vardır gene bi formülü ama bakıcaz bulan varsa paylaşsın arkadaşlar

cannnnner

cannnnner

Üye
ya :@ uyzu ettiler beni 29 onaylı yorumum var son yorumu hiç bir şekilde kabul etmiyorlar

arslansem

arslansem

Üye
Hadi ya:)

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
işin iyice cırığı çıkmış :=)

rafi1994

rafi1994

Üye
ben telefonum hakkında yorum yapomıştım 3 hafta sonra onaylanma email i geldi bide üye olurken anam ağladı 1 hafta hergün üye olmayı dfenedimki olabiliyim belki doğrudur ama çoook amaçokk uğraştırıcı

cannnnner

cannnnner

Üye
hala son yorumum onaylanmadı 5 kez onaylanmadı mail i geldi inat ettim elinde sonunda onaylıcaklar alıcam o kontörü

--------------- Ekleme ---------------

Şaka gibi 2 haftadır 1 yorum için uğraşıyorum :@

jankeskin

Üye
arkadaşlar site gerçekten güwenilir bir site. ben defalarca kontör kazandım şimdi de 50 kontör siparişi werdim beklemede. Yakında o da yüklenir. Bu sitede yalan dolan yok. Herkese tavsiye ederim. Yalnız kopya çekmeden başka sitelerdeki yorumları incelemeleri kopyala yapıştır yapmadan kendiniz 100 kelimelik yorum yazacaksınız. Yapmanız gereken sadece bu. Kolay gelsin bol kazançlar.

bydoktor

Üye
Paylasım için tşk

kaya6031

kaya6031

Üye
bu tür siteler acayip çoğaldı . Ne kadar güvenilir bilinmez . .

Üst Alt