EFİYAT'ta yorum yazarak kontör ve hediye kazanmak!

Sponsorlu Bağlantılar

cannnnner

cannnnner

Üye
toplamda 550 kontör kazandım. şu an 2 hesabım var. birinde 290 birinde 310 yorum var. durmak yok yola yoruma devam :D :D :D :D

..escape..

..escape..

Üye
Bende şimdi üye oldum yazayım bir iki yorum bakalım ne olucak...

darülmendep

darülmendep

Üye
Kardeş sen kopyala-yapıştır mı yapıyorsun bu kadar yorumu nasıl yazdın

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar ben 6 yorum yazdım 3 ü onaylandı neden acaba onaylamamalarının sebebi nedir ki diğerlerini?

cannnnner

cannnnner

Üye
arkadaşım önemli olan yorum yazmak değil. önemli olan 100 kelimeik bi yorum yazmak. kopyala yapıştırı denedim ama bütün yaptıkların onaylanmıyo yani boşa kürek çekmek. ama biraz özen gösterirsen 1 yorumun 3 yorum değerinde oluyo. kısaca işi bilcen işe gitmicen :D ;)

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
bende 100 kelimelik yorumlar yapıyorum ama 2 tane onay aldı henüz geri kalanlarına onay gelmedi

athirsizi41

Üye
bazEn geç onaylanabiLiyor..Sabredip yorum yazmak laZım :)

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Mesela yorumlarım bölümüne baktığımda 8 onaylanmış ürün değerlendirmeniz var diyor ama üstteki o sayaçta 5 yorum gösteriyor...Neden farklı acaba bilen var mı arkadaşlar?

darülmendep

darülmendep

Üye
Bazı ürünler kampanyaya dahil edilmiyor. Ayrıca illa 100 kelimelik yorum lazım

--------------- Ekleme ---------------

cannnnner adlı arkadaş sen 3 yorum değerinde sayılan bi yorum siteye yazabilir misin. Yani buraya örnek koysana biz de yararlanalım

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Hangi ürünlerin dahil olduğunu biliyor musunuz?

darülmendep

darülmendep

Üye
Arkadaşım birçok ürün dahildir fakat içlerinde birkaçı toplar falan dahil değil. Yerinde olsam önce cep telefonlarını bitirirdim.

athirsizi41

Üye
ben biLgisayar üRünlerinden giRdim yorumLara..Ayrıca editör seçimi olarak seçilen ve 3 yorum degerin de olan yorumlaR siTe de mevcut..oRdan bakıp ögRenebiLiriz..

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Sabahtan beri yorum yapıyorum daha hiç onay gelmedi hemde iyi yorumlar yapıyorum hem de uzun...Sizce neden onay gelmiyor?

aquSTine^

aquSTine^

Üye
ertesi gün geliyor bekle

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Tamam üsteğmenim bekleyelim... Hediyeler ne zamanda geliyor peki?

cannnnner

cannnnner

Üye
kontörler siparişten tam 3 gün sonra geliyor. bu yüzden pazar günü gelmicek şekilde ayarlayın yoksa sakata gelebiliyo. hediyeleri bilmiyorum pazartesi vericem sipariş 320 gb hard diski gelnce olayı sölerim ;)

eXceL58

eXceL58

Üye
Ben şu ana kadar 53 yorum yazdım. Hepside onaylandı.önemli olan yazdığınız yazıya kendi yorumlarınızı katmak.Kaliteye fazla önem vermeyin

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Evet yorumlar onaylanıyor ama ertesi günün akşamına onaylanıyor.Sabah onaylananlarda var ama mesela bi yorumu bugün akşam üstü yapın yarın akşamüstü onaylanacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ben bu gün birkaç yorum yaptım 2 tanesi onaylandın ama dün yaptığım yorumlar onaylanmadı niyedir acaba ? Onların daha önce onay alması gerekmiyor muydu?

cannnnner

cannnnner

Üye
kesinlikle ama kesinlikle 300 yorumu geçmenize izin vermiyolar. hesabınız saçma sapan sebeplerle banlanıyo haberiniz olsun arkadaşlar

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Cumartesi çalışmıyor mu bunlar?

Üst Alt