duzeltme s3 fııııssss onex on numara derim

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sana yalanci muamelesi yapmak istemedim ama oyle anlasildiysam kusura bakma
tamam hassas biyeri diyosunda bu telefonun en hassa yeri ekrani onunda her milimetrekaresi homojen uretiliyo yani ekran caminin heryeri hassas
tamam civi cakiyoda caktigi tahtanin yumusakligini falan biliyomuyuz bilmiyoruz bu nedenle bana mantikli gelmiyo ama belkide dayaniyodur bilemiyorum

:)

anladım. kendim videosunu koymak isterdim çakarken ama yemez : D

enaa_881

enaa_881

Üye
: D

18Yusuf720

Üye

benchmarka ne bakıyorsun ki performans ortada :) bende one x alıcam ama s3 ün iyi olduğu ortada ama benim için müzik,kamera,tasarım önemli bundada one x iyi zaten diğer bütün yönlerle s3 iyidir.

kardeş tmm da bana göre önemli olan zaten performans:) ben napim tasarımı veriyorsam 2000 tl performansı yüksek olmalı hem ben oyun için bir seçim yapacağım

turko9999

turko9999

Üye
Samsung isterse galaxy s35 cikarsin alacagim son telefon samsung. Kiytiriklikta son nokta...

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
iki telefonda elimde samsung s3 tüm renkler net fakat koyu güneş tepede gökyüzünü çekiyoruz s3 sanki güneş batarken cekmisiz veya bulut var hava kapalı onex birebir çekiyor tüm çekimlerde s3 net fakat koyu karanlık onex gerçekçi birebir çekiyor hele rpg gp oyunu na s3 hiçbir efekt olmayışı suyun rengini koyu ve yapmcık yapması cokkotu onex i n gerçekçi ve efekt dolu görüntüsü kendine hayran bırakıyor brakın yotubeden link atmayai ikisi elimde kurcaliyorum sırf buyuzden ben ve arkadaşlarım ve kime gosterdiysem Htc onex diyor

klongs

klongs

Üye
cek bir video bizde gorelim

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Ah evde pc yok yoksa çoktan birilerine kapak olsun diye paylasirdim

aleranol

aleranol

Üye
one x bence iyidir sence s3 iyidir bu sürekli tartışılıyor. Elinizdeki cihazların heosi birbirinden farklı benim one x im ile arkadaşımkn one x i aynı olamaz mutlaka fark olacaktır ki siz birbirinden tamamen farklı işlemcilere sahip telefonlardan bahsediyorsunuz burada. S3 ün işlemcisi ve gpu su n
benchmarklarda puan kasmak üzere yapılmışcasına bu çok belli. Ayriyetten ben dd beynimin tamamını kullansam ben de herkeze fark atarım işte sorun da burda. İşlemci mimarileri farklı. Lumia ile çekiç çakma videosundan beri herkez çekiçe başvuruyor. Ayriyetten gidin bi youruba falan birin gorilla camın gefçek testleri var başkalarının testleri var. Sadece cam ile olan testlere bakmalısınız o zaman borilla camı gerçekten tanırsınız. Çekiç çakması çok normal olduğu gibi yere düşünce kırılması da çok normal dikiyle merkezi aradında çok fark var. Herkez atıp tutuyor. Ayriyetten one x in kasası polikarbonat ki bu darbelere en çok dayanıklı kasa şu anda ve camı da kavisli. Camını kubbe gibi düşünün çekiç olarak kullanılması çok çok doğal. Siz chainfire ile oynamaya devam edin bakalım. Arkadaşımda s2 var shadowgun ı oynuyordu da uzaktan baksan bile one x in thd shadowu ile karşılaştıramazsın. Arkadaşlar hiçbirinizin( kullananlar hariç) eline almadığı çok belli. Herkez atmış da tutmuş ta. Sgs3 de gorilla 2 var da ne olmuş? Sadece dahz ince ve parmak .zi bırakmıyor kir tutmuyor. Peki kasa? O kir ve oarmak izi tutuyor ve camı kadar kaliteli değil. Çok komik :kop: one x ise kasası zaten polikarbonat sonrasına gerek yok camk ise 2.0 olmasa bile kir tutmuyor yağ ve parmak izi de tutmuyor. Ben de sanırım htc nin sitesinde görmüştüm veya balka birherde 2.5d yazıyordu. 2.5 olmasa bile d si vardı eminim. Mesajım dağınık oldu ama herkeze cevabını anca böyle verebilirdim. Umarım uyduranlar anlamıştır birşeyleri. O kadar hırsa geldim ki telefondan yardırarak yazdım. Uydurmalarz dayanamam.

klongs

klongs

Üye
kasa tartismasi cok sacma ikiside polikarbonat

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Karbonat mi hiiimm ilginç :)

aleranol

aleranol

Üye
ben sadece arka kapağı karblnat biliyorum one x i elime aldım ama yarım da s3 ü incelerim inş.

The CFW Maker

Üye
Her türlü Galaxy S III geçer derim

cliolar

Üye
HTC One X zaten şuan alınacak bi telefon değil bunu her OneX konusunda yazıyorum.. Arkadaşlar telefon 4 çekirdeğinin hakkını veremiyor..
Nasıl N8 ilk çıktığında sorundan geçilmiyordu mayın tarlası gibi heryerden patlak veriyordu zamanla adam oldu.. One X te öyle adamlar resmen aceleye getirmiş...

Samsung Galaxy S3 varken One X e para verene yazık..

Ne konuda hakkini veremiyo bana bi aciklarmisiniz

cliolar

Üye
yalnız ben reklam yapmıyorum sadece duyduklarımı doğrulamak için soruyorum hem de galaxy s3'ün (düşün ki daha hiç güncelleme almadı) çok çok hızlı olduğunu söylüyorlar ve s3'ün işlemcisinin tegra 3'ten %20 kadar daha iyi olduğunu duydum.Tamam belki galaxy s3'ün tasarımı berbat olabilir ama bana göre önemli olan performans hızı, oyun hızı.Bir de galaxy s3 teki s-voice, pop-up play, s beam,göz algılayıcı çok hoşuma gidiyor.Bir de bütün testlerde hem internet hızında olsun hem şarj dayanaklılığında olsun normal hızında olsun çok hızlı.Bir de corning gorilla glass 2 kullanılınca dağıtıyor etrafı telefon.

Bunu kim soyluyor

cliolar

Üye
one x bence iyidir sence s3 iyidir bu sürekli tartışılıyor. Elinizdeki cihazların heosi birbirinden farklı benim one x im ile arkadaşımkn one x i aynı olamaz mutlaka fark olacaktır ki siz birbirinden tamamen farklı işlemcilere sahip telefonlardan bahsediyorsunuz burada. S3 ün işlemcisi ve gpu su n
benchmarklarda puan kasmak üzere yapılmışcasına bu çok belli. Ayriyetten ben dd beynimin tamamını kullansam ben de herkeze fark atarım işte sorun da burda. İşlemci mimarileri farklı. Lumia ile çekiç çakma videosundan beri herkez çekiçe başvuruyor. Ayriyetten gidin bi youruba falan birin gorilla camın gefçek testleri var başkalarının testleri var. Sadece cam ile olan testlere bakmalısınız o zaman borilla camı gerçekten tanırsınız. Çekiç çakması çok normal olduğu gibi yere düşünce kırılması da çok normal dikiyle merkezi aradında çok fark var. Herkez atıp tutuyor. Ayriyetten one x in kasası polikarbonat ki bu darbelere en çok dayanıklı kasa şu anda ve camı da kavisli. Camını kubbe gibi düşünün çekiç olarak kullanılması çok çok doğal. Siz chainfire ile oynamaya devam edin bakalım. Arkadaşımda s2 var shadowgun ı oynuyordu da uzaktan baksan bile one x in thd shadowu ile karşılaştıramazsın. Arkadaşlar hiçbirinizin( kullananlar hariç) eline almadığı çok belli. Herkez atmış da tutmuş ta. Sgs3 de gorilla 2 var da ne olmuş? Sadece dahz ince ve parmak .zi bırakmıyor kir tutmuyor. Peki kasa? O kir ve oarmak izi tutuyor ve camı kadar kaliteli değil. Çok komik :kop: one x ise kasası zaten polikarbonat sonrasına gerek yok camk ise 2.0 olmasa bile kir tutmuyor yağ ve parmak izi de tutmuyor. Ben de sanırım htc nin sitesinde görmüştüm veya balka birherde 2.5d yazıyordu. 2.5 olmasa bile d si vardı eminim. Mesajım dağınık oldu ama herkeze cevabını anca böyle verebilirdim. Umarım uyduranlar anlamıştır birşeyleri. O kadar hırsa geldim ki telefondan yardırarak yazdım. Uydurmalarz dayanamam.

Agzina saglik

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
sana yalanci muamelesi yapmak istemedim ama oyle anlasildiysam kusura bakma
tamam hassas biyeri diyosunda bu telefonun en hassa yeri ekrani onunda her milimetrekaresi homojen uretiliyo yani ekran caminin heryeri hassas
tamam civi cakiyoda caktigi tahtanin yumusakligini falan biliyomuyuz bilmiyoruz bu nedenle bana mantikli gelmiyo ama belkide dayaniyodur bilemiyorum

:)
Yaşını bilmiyorum hocam ama Htc One X le ilgili iddaa ettiğin herşeyi cevaplayabilirim. İlk önce şu Gorilla Glass hakkında ki bilgisizliğinizi gidermek istiyorum yanlış anlamayın ama; S3 te Gorilla Glass 2 var evet ve One X te Gorilla Glass 2.5D var zahmet edip biraz araştırma yapsaydınız bunun ne demek olduğunu anlardınız. Gorilla Glass 2.5D, 2 ye göre daha rahat bir zemin sağlıyor camda. Bu dokunmatiği kullanırken elinizi üstünüze sürmenize gerek kalmadan rahatlıkla kullanabileceğin manasına gelmekte. Ve bu cam büklümlü olup daha güzel imaj yaratılmak istenmiştir. Çivi olayına inanmıyorsunuz da açıklama yapabilir misiniz adam ekrana ne yapabilir orda merak ettim :D Yumuşak vurabilir yada tahta o kadar sert değildir yada masa yumuşak her neyse telefona ne yapılabilir onu anlamış değilim telefonun üstü bir şeyle mi kapalı ??? Basınçla alakalı olaylar her tarafı aynı hassaslıkta olmayabilir sonuçta büklümlü cam bazı noktalarda incelip bazı noktalarda daha kalın olabiliyor ve video da farkındaysanız ekranın hep aynı noktasına vuruyor farklı yerleriyle değil buna nasıl inanıyorsun diyosun da sesleri de dinle he herşey mi sahte tmm sahte olsun önemi yok ama S3 ten her türlü daha sağlam telefon bunu da iddaa edemezsin bana değil mi :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Gorilla Glass 2.5d diye bir şey yok. One X'te Corning Gorilla Glass kullanıldı.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
HTC One X zaten şuan alınacak bi telefon değil bunu her OneX konusunda yazıyorum.. Arkadaşlar telefon 4 çekirdeğinin hakkını veremiyor..
Nasıl N8 ilk çıktığında sorundan geçilmiyordu mayın tarlası gibi heryerden patlak veriyordu zamanla adam oldu.. One X te öyle adamlar resmen aceleye getirmiş...

Samsung Galaxy S3 varken One X e para verene yazık..
Size cevap yazmayı pek düşünmüyordum ancak One X e para verene yazık lafınızı görünce yazma gereği duydum :) Size şöyle anlatabilirim neden ona para vereceğimi; Bundan 2 ay öncesine kadar S2 alıcaktım kafaya koymuştum taki One X i görene kadar. Sonra S3 bekliyim dedim belki o daha iyi olur diye ama çıktığı gün samsung beni yıktı. Niye mi:
1.) Hayatımda gördüğüm en saçma dizayna sahip bir telefon tercih meselesi
2.) O kadar yüksek beklenti varken benim karşıma overclock yapıp Mali 400 ü sürerse kusura bakmasın Samsung gider S2 alırım daha iyi verdiğim paraya o zaman yazık
3.) İşlemcisi iki tane Cortex A-15 olucaktı ne oldu yalan oldu eyvallah strateji güzel insanları kandırması çok daha güzel Samsungu yine tebrik ediyorum

Son olarak bana overclock harikası olan makinayla değil elinde ki son teknoloji ile gelicek firma oyun oynamaya gerek yok 2 ay sonra A-15 çıkıp hadi şimdide bunu alın derse ben o firmanın güvenilirliğinden şüphe duyarım böyle oyunlara hiç gerek yok ;)

He One X çok mu masum hayır değil tabi ki ancak Samsung kadar kurnazda değil. Nvidia ile anlaşma yapıp Tegrayı telefona taşıyorlar ve bir an önce piyasaya sürüp S3 çıkmadan yani satışlar düşmeden satış yapmak istiyorlar güzel mantık sakladıkları bir şey yok herşey gayet açık :) Tasarımı tartışılmaz sadece alkışlanır bunu herkesin yapması gerekir. Telefon güncellemeleri devam etmekte evet aceleye geldi ama bir ay geçmeden güncelleme çıkartarak yarısından çoğu halledildi sorunların. Ufak pürüzler kaldı şu an bakmanızı isterim telefona unutmadan gpu overclock felan değil 12 çekirdekli ULP GeForce hani bencmark testlerin bile henüz çözemediği Gpu, neyse o aldatmaca yok saygılar ;)

Üst Alt