😳 Telefoncunun başına gelebilecek 33 komik senaryo

Sponsorlu Bağlantılar

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
😳 Telefoncunun başına gelebilecek 33 komik senaryo
Tabii! İşte telefoncunun başına gelebilecek 33 komik senaryo:

1-11: Müşteri Kaynaklı Komiklikler​

1. Müşteri "telefon alacağım" diye gelir, kulaklık alıp çıkar.
  2. “Bu telefon su geçirmez mi?” diye sorup denemek için bardak suya atar.
  3. “Şarjı kaç dakika gidiyor?” diye sorar. (Saat yerine dakika…)
  4. “Kamera kaç piksel?” sorusuna “ön mü, arka mı?” deyince düşünmeye başlar.
  5. "Telefon hafızası kaç?" der, satıcı "128 GB" deyince "Ama ben 500 WhatsApp grubundayım, yeter mi?" diye panikler.
  6. “Telefonunuzda WhatsApp var mı?” diye sorar.
  7. Telefona yüzünü dayayıp “yüz tanımayı test ediyorum” der ama yanlışlıkla yan düğmeye basıp telefonu kapatır.
  8. “Benim oğlan bununla oyun oynar mı?” deyip PUBG açtırır, yarım saat oynar.
  9. Telefonu kulağına götürüp “Alo?” der, ses çıkmayınca bozulduğunu sanır. (Meğer SIM yoktur.)
  10. “Bu telefonun rengi ne?” diye sorar, kırmızı telefona bakarken.
  11. Taklitçi müşteri: Her seferinde gelir, “bakayım” der, 10 defa fiyat sorar ama hiç almaz.

12-22: Telefoncunun Başına Gelen Absürt Durumlar​

1. Deneme amaçlı telefona kendi parmağını okutmak ister, sonra telefon müşterinin eline geçer.
  2. Bir müşteri telefonunu şarja takar, unutur gider. Telefoncu 2 gün sonra fark eder.
  3. Telefona kılıf denemek isterken kılıf sıkışır, çıkaramaz.
  4. Açtığı kutudan telefon yerine taş çıkar.
  5. Yan dükkânın müşterisi yanlışlıkla onun dükkanına girip “kasap mısınız?” diye sorar.
  6. Yeni gelen telefonu kutusuyla yanlışlıkla çöpe atar.
  7. Ekran koruyucu takarken kendi telefonunu çizilir.
  8. Bir müşteri “Şarjım bitiyor” diye bağırır, telefonu hızlıca uzatır, sanki acil ameliyat gerekiyormuş gibi.
  9. Telefonun melodisini açar, bütün dükkân düğün salonuna döner.
  10. Gece rüyasında da müşteriyle pazarlık yaptığını görür.
  11. Kargodan kutu gelir, telefon yerine oyuncak çıkar.

23-33: Sosyal ve Günlük Komiklikler​

1. Dükkânın önünde papatya satan teyze, telefon satıcısından daha çok müşteri çeker.
  2. Yanlışlıkla müşteri yerine kendi cebindeki telefonu satar gibi yapar.
  3. Bir müşteri “Bu telefonun garantisi var mı?” diye sorar, telefoncu “Benim yok ama telefonun var” der.
  4. Çocuğun biri gelir, “Abiii bana bedava telefon ver, YouTuber olacağım” der.
  5. Telefonları temizlemek için cam sil kullanır, ekranlar köpük içinde kalır.
  6. Yanlışlıkla kendi telefonuna müşteri fiyat etiketi yapıştırır.
  7. Bir müşteri “kırılmaz cam var mı?” der, telefoncu camı yere atar. (Ama kırılır.)
  8. Müşteri: “Bu telefon patlar mı?” Telefoncu: “Ancak sizi görünce” der.
  9. Dükkanın önünden geçen kedi, telefon kutusunun üstünde uyumaya başlar.
  10. İnternetten fiyat soran müşteri, yanına gelince “ama internette daha ucuz” der.
  11. Telefoncu yanlışlıkla telefon yerine hesap makinesi satmaya çalışır.

1–11: Müşteri Kaynaklı Komiklikler​

1. Müşteri, kulaklığı telefona değil sandalyesine takıp hâlâ “ses gelmiyor” diye şikâyet eder.
  2. Biri telefon tamirine gelir ama sorun şarj aletinin prize takılı olmamasıdır.
  3. Yaşlı bir amca, akıllı telefonu kulağına ters tutar, ekranı kulağına dayar.
  4. Müşteri telefonunun “sus pus” olduğunu söyler; meğer sessize almıştır.
  5. Biri telefonunun çekmediğini söyleyip telefonu çekmeceye koyduğunu açıklar.
  6. Müşteri, ekranı korumak için naylon poşetle kaplamıştır, dokunmatik çalışmaz.
  7. Birisi telefona su dökülünce pirince yatırır, sonra da “pilav oldu mu?” diye sorar.
  8. Biri telefonunun bozulduğunu söyleyip kutusuyla gelir; içinden uzaktan kumanda çıkar.
  9. Kadın, telefonu bozuldu diye getirir; meğer ekran koruyucusunun üzerinde fabrika çıkışı sticker vardır.
  10. Müşteri telefonu açmayı bilmiyordur ama “internete giremiyorum” diye şikâyet eder.
  11. Telefon tamircisine gelen müşteri “bunun WhatsApp’ı bozuk, hep yazıyorlar” der.

12–22: Telefoncunun Başına Gelen Aksilikler​

1. Telefoncunun kendi telefonu düşüp ekranı çatlar, müşteriye anlatırken fark eder.
  2. Yedek parçaların yerine yanlışlıkla lego tuğlası gelir.
  3. Müşterinin telefonunu tamir ederken kendi tornavidasını içinde unutur.
  4. Telefonu tamir ettikten sonra şarj aletini kendi çantasına koyduğunu fark eder.
  5. Telefonu müşteriye verirken kendi cebindekiyle karıştırır.
  6. Mağazanın önünde tabelaya “Telefon tamiri” yerine yanlışlıkla “Telefonuminati” yazılır.
  7. Tamir sırasında telefon kendi kendine yüksek sesle müzik çalmaya başlar.
  8. Telefoncunun kedisi dükkâna girer ve masadaki vidaları dağıtır.
  9. Telefoncunun gözlüğü düşer, müşterinin telefonu zanneder.
  10. Telefonun hoparlörünü test ederken komşu dükkânı rahatsız edecek kadar yüksek ses çıkar.
  11. Yanlışlıkla kendi WhatsApp sesli mesajını müşteriye dinletir.

23–33: Günlük Hayatta Komik Durumlar​

1. Telefoncu telefonu açar, içinden sakız çıkar (çocuk şaka yapmıştır).
  2. Telefonun ekranını değiştirirken ekranın üzerinde kedinin patisi izi kalır.
  3. Telefonun zil sesi dükkânda sürekli çalmaya başlar: “Çay koy geliyorum!”
  4. Telefoncu tam müşteriye anlatırken elektrikler kesilir.
  5. Müşterinin telefonu açılınca aniden selfie çeker.
  6. Telefon tamirinde maskeyi çıkarıp vidaları ağzında tutmaya çalışır, konuşamaz.
  7. Telefoncu yanlışlıkla müşterinin kulaklığını kendi kulağına takar, müzikle coşar.
  8. Çocuğun biri “Telefonumu yapar mısın?” der, oyuncak telefonu uzatır.
  9. Müşteri telefonunun “uçmadığını” söyler, meğer “uçak modunu” kastetmiştir.
  10. Telefon tamir olur, fakat müşteri “bunun ekranı değişmiş gibi” diye şüphelenir.
  11. Telefoncu kendi telefonunu çalarken dükkândaki 10 telefon aynı anda öter.

Chatgpt 5

• Beğen
Tepkiler: alibagci, XXXturi01 ve 0sıfırcı

MAERKEK

MAERKEK

Admin

1-11: Müşteri Kaynaklı Komiklikler​

1. Müşteri "telefon alacağım" diye gelir, kulaklık alıp çıkar.
  2. “Bu telefon su geçirmez mi?” diye sorup denemek için bardak suya atar.
  3. “Şarjı kaç dakika gidiyor?” diye sorar. (Saat yerine dakika…)
  4. “Kamera kaç piksel?” sorusuna “ön mü, arka mı?” deyince düşünmeye başlar.
  5. "Telefon hafızası kaç?" der, satıcı "128 GB" deyince "Ama ben 500 WhatsApp grubundayım, yeter mi?" diye panikler.
  6. “Telefonunuzda WhatsApp var mı?” diye sorar.
  7. Telefona yüzünü dayayıp “yüz tanımayı test ediyorum” der ama yanlışlıkla yan düğmeye basıp telefonu kapatır.
  8. “Benim oğlan bununla oyun oynar mı?” deyip PUBG açtırır, yarım saat oynar.
  9. Telefonu kulağına götürüp “Alo?” der, ses çıkmayınca bozulduğunu sanır. (Meğer SIM yoktur.)
  10. “Bu telefonun rengi ne?” diye sorar, kırmızı telefona bakarken.
  11. Taklitçi müşteri: Her seferinde gelir, “bakayım” der, 10 defa fiyat sorar ama hiç almaz.

12-22: Telefoncunun Başına Gelen Absürt Durumlar​

1. Deneme amaçlı telefona kendi parmağını okutmak ister, sonra telefon müşterinin eline geçer.
  2. Bir müşteri telefonunu şarja takar, unutur gider. Telefoncu 2 gün sonra fark eder.
  3. Telefona kılıf denemek isterken kılıf sıkışır, çıkaramaz.
  4. Açtığı kutudan telefon yerine taş çıkar.
  5. Yan dükkânın müşterisi yanlışlıkla onun dükkanına girip “kasap mısınız?” diye sorar.
  6. Yeni gelen telefonu kutusuyla yanlışlıkla çöpe atar.
  7. Ekran koruyucu takarken kendi telefonunu çizilir.
  8. Bir müşteri “Şarjım bitiyor” diye bağırır, telefonu hızlıca uzatır, sanki acil ameliyat gerekiyormuş gibi.
  9. Telefonun melodisini açar, bütün dükkân düğün salonuna döner.
  10. Gece rüyasında da müşteriyle pazarlık yaptığını görür.
  11. Kargodan kutu gelir, telefon yerine oyuncak çıkar.

23-33: Sosyal ve Günlük Komiklikler​

1. Dükkânın önünde papatya satan teyze, telefon satıcısından daha çok müşteri çeker.
  2. Yanlışlıkla müşteri yerine kendi cebindeki telefonu satar gibi yapar.
  3. Bir müşteri “Bu telefonun garantisi var mı?” diye sorar, telefoncu “Benim yok ama telefonun var” der.
  4. Çocuğun biri gelir, “Abiii bana bedava telefon ver, YouTuber olacağım” der.
  5. Telefonları temizlemek için cam sil kullanır, ekranlar köpük içinde kalır.
  6. Yanlışlıkla kendi telefonuna müşteri fiyat etiketi yapıştırır.
  7. Bir müşteri “kırılmaz cam var mı?” der, telefoncu camı yere atar. (Ama kırılır.)
  8. Müşteri: “Bu telefon patlar mı?” Telefoncu: “Ancak sizi görünce” der.
  9. Dükkanın önünden geçen kedi, telefon kutusunun üstünde uyumaya başlar.
  10. İnternetten fiyat soran müşteri, yanına gelince “ama internette daha ucuz” der.
  11. Telefoncu yanlışlıkla telefon yerine hesap makinesi satmaya çalışır.

1–11: Müşteri Kaynaklı Komiklikler​

1. Müşteri, kulaklığı telefona değil sandalyesine takıp hâlâ “ses gelmiyor” diye şikâyet eder.
  2. Biri telefon tamirine gelir ama sorun şarj aletinin prize takılı olmamasıdır.
  3. Yaşlı bir amca, akıllı telefonu kulağına ters tutar, ekranı kulağına dayar.
  4. Müşteri telefonunun “sus pus” olduğunu söyler; meğer sessize almıştır.
  5. Biri telefonunun çekmediğini söyleyip telefonu çekmeceye koyduğunu açıklar.
  6. Müşteri, ekranı korumak için naylon poşetle kaplamıştır, dokunmatik çalışmaz.
  7. Birisi telefona su dökülünce pirince yatırır, sonra da “pilav oldu mu?” diye sorar.
  8. Biri telefonunun bozulduğunu söyleyip kutusuyla gelir; içinden uzaktan kumanda çıkar.
  9. Kadın, telefonu bozuldu diye getirir; meğer ekran koruyucusunun üzerinde fabrika çıkışı sticker vardır.
  10. Müşteri telefonu açmayı bilmiyordur ama “internete giremiyorum” diye şikâyet eder.
  11. Telefon tamircisine gelen müşteri “bunun WhatsApp’ı bozuk, hep yazıyorlar” der.

12–22: Telefoncunun Başına Gelen Aksilikler​

1. Telefoncunun kendi telefonu düşüp ekranı çatlar, müşteriye anlatırken fark eder.
  2. Yedek parçaların yerine yanlışlıkla lego tuğlası gelir.
  3. Müşterinin telefonunu tamir ederken kendi tornavidasını içinde unutur.
  4. Telefonu tamir ettikten sonra şarj aletini kendi çantasına koyduğunu fark eder.
  5. Telefonu müşteriye verirken kendi cebindekiyle karıştırır.
  6. Mağazanın önünde tabelaya “Telefon tamiri” yerine yanlışlıkla “Telefonuminati” yazılır.
  7. Tamir sırasında telefon kendi kendine yüksek sesle müzik çalmaya başlar.
  8. Telefoncunun kedisi dükkâna girer ve masadaki vidaları dağıtır.
  9. Telefoncunun gözlüğü düşer, müşterinin telefonu zanneder.
  10. Telefonun hoparlörünü test ederken komşu dükkânı rahatsız edecek kadar yüksek ses çıkar.
  11. Yanlışlıkla kendi WhatsApp sesli mesajını müşteriye dinletir.

23–33: Günlük Hayatta Komik Durumlar​

1. Telefoncu telefonu açar, içinden sakız çıkar (çocuk şaka yapmıştır).
  2. Telefonun ekranını değiştirirken ekranın üzerinde kedinin patisi izi kalır.
  3. Telefonun zil sesi dükkânda sürekli çalmaya başlar: “Çay koy geliyorum!”
  4. Telefoncu tam müşteriye anlatırken elektrikler kesilir.
  5. Müşterinin telefonu açılınca aniden selfie çeker.
  6. Telefon tamirinde maskeyi çıkarıp vidaları ağzında tutmaya çalışır, konuşamaz.
  7. Telefoncu yanlışlıkla müşterinin kulaklığını kendi kulağına takar, müzikle coşar.
  8. Çocuğun biri “Telefonumu yapar mısın?” der, oyuncak telefonu uzatır.
  9. Müşteri telefonunun “uçmadığını” söyler, meğer “uçak modunu” kastetmiştir.
  10. Telefon tamir olur, fakat müşteri “bunun ekranı değişmiş gibi” diye şüphelenir.
  11. Telefoncu kendi telefonunu çalarken dükkândaki 10 telefon aynı anda öter.

Chatgpt 5
Chatgpt forumda önceden yazılan fıkraları okumuş

• Beğen
Tepkiler: ertin ve 0sıfırcı
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Bu son yz paylaşımım. Başka yz paylaşımım olmayacak Bundan sonra bütün paylaşımlarımı reddit üzerinden paylaşacağım.

• Düşünceli
Tepkiler: MAERKEK
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ertin
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Redditte binlerce kişi görüyor. Burada anca 100 kişi görüyor. Bu forumu ayağa kaldırmam lazım

• Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve 0sıfırcı
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Redditte binlerce kişi görüyor. Burada anca 100 kişi görüyor. Bu forumu ayağa kaldırmam lazım
Biz yıllardır buradayız . Tek başına olacak iş değil. Çeşitli alanlarda konular açtım sorular sordum gelmiyor millet. Halen çabalamaya devam ediyoruz

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve ertin
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Biz yıllardır buradayız . Tek başına olacak iş değil. Çeşitli alanlarda konular açtım sorular sordum gelmiyor millet. Halen çabalamaya devam ediyoruz
Eski yöntemler, sık sorulan sorular forumu ayağa kaldırmaz. Batırır. Forumu baştan sona kadar inceledim çoğu boş konulardan ibaret (kimse üzerine alınmasın). Farklı birşey yok bir kere. Nokia güncelliğini kaybedeli yıllar oldu. Reklam engelleyicisi kullanmasam reklamlardan girilmiyor.

Dahası forumdaki yeni teknolojilerden haberi yok. Bakın Python paylaşımları hiç yapılmıyor. O yüzden redditte paylaşım yapıyorum. En azından para kazandırıyor. Ben Warez grubu olan Ximpda'yı size sordum bilen çıkmadı. Halbuki Ximpda'nın hazırladığı krekli uygulamalarını bu forumda gördüm. Yazılım arkiteki hiç yok. Fat mı Fat32 mi bilen bile yok. Sallamasyon bir site olmuş burası.

Shiftdeleteyi bilmeyen yok adamlar cılkını çıkardı yinede durmuyor. DonanımHaber yapay zekaya geçiş yaptı. Yapay zeka ise benim blogumdan bilgi verdiğini görünce çok zayıf bir forum sitesi seçmeye karar verdim. O da burası. Maxicep fena isim değil. Marka olmayı beceremedi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Telefoncu yanlışlıkla telefon yerine hesap makinesi satmaya çalışır.
Başıma geldi cidden.

Hurda telefon alıyordum bir kaç tane adam bana birde hesap makinem var çalışıyor 50 tlye satarım dedi.

• Beğen
Tepkiler: ertin
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Eski yöntemler, sık sorulan sorular forumu ayağa kaldırmaz. Batırır. Forumu baştan sona kadar inceledim çoğu boş konulardan ibaret (kimse üzerine alınmasın). Farklı birşey yok bir kere. Nokia güncelliğini kaybedeli yıllar oldu. Reklam engelleyicisi kullanmasam reklamlardan girilmiyor.

Dahası forumdaki yeni teknolojilerden haberi yok. Bakın Python paylaşımları hiç yapılmıyor. O yüzden redditte paylaşım yapıyorum. En azından para kazandırıyor. Ben Warez grubu olan Ximpda'yı size sordum bilen çıkmadı. Halbuki Ximpda'nın hazırladığı krekli uygulamalarını bu forumda gördüm. Yazılım arkiteki hiç yok. Fat mı Fat32 mi bilen bile yok. Sallamasyon bir site olmuş burası.

Shiftdeleteyi bilmeyen yok adamlar cılkını çıkardı yinede durmuyor. DonanımHaber yapay zekaya geçiş yaptı. Yapay zeka ise benim blogumdan bilgi verdiğini görünce çok zayıf bir forum sitesi seçmeye karar verdim. O da burası. Maxicep fena isim değil. Marka olmayı beceremedi.

Forumun başı yok o yüzden burası böyle . Daha da konuşturmayın beni

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sonuç

Üst Alt