duzeltme s3 fııııssss onex on numara derim

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Aradığı kişi yalan söylüyor olamaz mı
Arkadaşlar biraz araştırın görürsünüz niye yalan söylesin firma :) Böyle satmak için basit yalan konuşmaya gerek yok böyle bir şeye ihtiyaçları yok ki :)

TheMadness

TheMadness

Üye

Arkadaşlar biraz araştırın görürsünüz niye yalan söylesin firma :) Böyle satmak için basit yalan konuşmaya gerek yok böyle bir şeye ihtiyaçları yok ki :)

Htc sitesinde corning gorilla glass diyor

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ya ne cammış arkadaş belkide gorilla glass 1'in 2.5 versiyonudur .

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tamam beyler boşverin Gorilla Glass 1 olsun ;)

enterneoll

enterneoll

Üye
ya adam bi cam için yalan mı söyliyecek :D

klongs

klongs

Üye
kimse yalan soyluyor demedi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bir önce ki sayfada firma görevlisinin yalan söylemiş olabileceği ima edildi Mehmet onu kastetti arkadaş ;) Her neyse boş verin neyse ne :)

klongs

klongs

Üye
yalanci demeyelimde bilgisiz

enterneoll

enterneoll

Üye
bu nedir ya herkes para verdiği telefonu ölesiye savunuyo abi tamam telefonun eğer öyleyse öyledir sanki telefonlarımız farklı diye düşman olucaksınız yakında :D

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
arkadaşlar n8 den sonra one x uçak gibi

enterneoll

enterneoll

Üye
Dreamagic s3' neden almıyorsun tasarım mı performans yüzünden mi ? merak etme ikna etmeye çalışmıyorum :ehe

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Dreamagic s3' neden almıyorsun tasarım mı performans yüzünden mi ? merak etme ikna etmeye çalışmıyorum :ehe
Yok kardeşim ismim Tarık bu arada :) Performansı gayet iyi One X gibi sorunları yok bu bir gerçekte tasarımı beni itiyor :)

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye

:ehe

PriZm

PriZm

Üye
bende bile bu kadar fazla kasmıyor.ama ileride güncellemeler ile düzeltilir.çok büyük problem değil.Asphalt 6 ilk çıktığında da böyleydi.araba değiştirirken dahi ram yetmezliğinden oyundan atıyordu.şimdi tek kasılma yok.

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Androidde en büyük sıkıntılardan biri ısınma :hmmm tamam belki işlemlere devam edebiliyoruz ama korkuyorum :hmmm Şu an sII cayır cayır yanıyor :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konu incelenecek.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down ve Cihanî Sultan

Üst Alt