Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya ne cammış arkadaş belkide gorilla glass 1'in 2.5 versiyonudur .
DreaMagiC
Üye
Tamam beyler boşverin Gorilla Glass 1 olsun
enterneoll
Üye
ya adam bi cam için yalan mı söyliyecek
klongs
Üye
kimse yalan soyluyor demedi
DreaMagiC
Üye
Bir önce ki sayfada firma görevlisinin yalan söylemiş olabileceği ima edildi Mehmet onu kastetti arkadaş Her neyse boş verin neyse ne
klongs
Üye
yalanci demeyelimde bilgisiz
enterneoll
Üye
bu nedir ya herkes para verdiği telefonu ölesiye savunuyo abi tamam telefonun eğer öyleyse öyledir sanki telefonlarımız farklı diye düşman olucaksınız yakında
xxSadrazamxx
Üye
arkadaşlar n8 den sonra one x uçak gibi
enterneoll
Üye
Dreamagic s3' neden almıyorsun tasarım mı performans yüzünden mi ? merak etme ikna etmeye çalışmıyorum
Yok kardeşim ismim Tarık bu arada Performansı gayet iyi One X gibi sorunları yok bu bir gerçekte tasarımı beni itiyor
Şamar Oğlanı
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PriZm
Üye
bende bile bu kadar fazla kasmıyor.ama ileride güncellemeler ile düzeltilir.çok büyük problem değil.Asphalt 6 ilk çıktığında da böyleydi.araba değiştirirken dahi ram yetmezliğinden oyundan atıyordu.şimdi tek kasılma yok.
Şamar Oğlanı
Üye
Androidde en büyük sıkıntılardan biri ısınma tamam belki işlemlere devam edebiliyoruz ama korkuyorum Şu an sII cayır cayır yanıyor