Sen kendin bak hangisi daha iyibir de uuncu kardeş youtubeden one x drop teste bak istersen onun da camı kırılıyo
- - - Eklendi - - -
enaa kardeş sen galaxy s2den memnunmusun oyun performansından olsun, normal performansından olsun?
Sen kendin bak hangisi daha iyi
[video=youtube;vpgbMgsgGPk]http://www.youtube.com/watch?v=vpgbMgsgGPk[/video]
Farklı kaynaklar önemli değil kendi sitesinde ne yazdığı önemli bu tür siteler de yanlış olabiliyorGorilla Glass 2.5d diye bir şey yok. One X'te Corning Gorilla Glass kullanıldı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zaten sizin için paylaşmadım ben onu alıntıda sizin nickiniz değil başkasının nicki var. Bu arada bencmark göndermişsiniz yazdığım yazıları daha iyi okursanız bunların tamda gerçek olmadığını anlarsınız.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Drop test benim için önemli değil düşürmeye korksaydık telefon almazdık![]()
hem galaxy s3 ün hem one x in var ama evinde pc mi yok
İlk önce açıklama için teşekkürler. Yaşınızı bilememem size hitap şeklimin nasıl olacağını kestiremediğimdendi çünkü saygısızlık yapmak istemem kimseye. Yazdıklarınızın hepsini okudum ancak yazdığınız bazı şeylerde kesin konuşuyordunuz ve bilginizin sınırlı olduğu konuda yorum yapmıştınız yani Gorilla Glass konusunda bu konudan esinlenip cevap yazmak istedim zira uuncu arkadaşımız da lafı atmış ortaya artık Mehmetten duydum diye açıklamasını yapamamış bu yüzden yazdım o konuyu burda kısaca tekrar söylüyorum o camın Gorilla Glass 2 den eksisi yok ben çok araştırdım sadece onun modifiye edilmiş hali diyebilirim. Ki ben zaten sizin fan olduğunuzu söylemedim sadece ön yargılarınız dikkatimi çekti cevap yazıp bilgimce ışık tutmak istedim yanlış anlamayın ve saygısızlık yaptıysam kusuruma bakmayın. Dediğiniz gibi Sense arayüzü basit arayüz değil tabi ki zorlar ancak takılmalara sebep olacak kadar da değil anca ısıtır Tegra 3 ü. Başta takılma yaşanmış olabilir ancak güncelleme ile bu sorunlar giderildi. Kamerada dediğiniz gibi bariz bir fark yok. One X, İphone 4S i ezdiği kadar S3 ü ezemez bu da kesin. Tekrar SaygıLaR...DreaMagiC kardes yasim onemli degil benim daha once yazdiklarimin hepsini okudunmu bilmiyorum
ilk olarak gorilla glass olayina gelelim gerekli yerlere baktim bi kac site haricinde gorilla glass 2.5d diye bisey gormedim ve bisey daha gorilla glass 2 17 ocak ta mi ne tanitildi one x ise 24 subatta falan yani aralarinda 1,5 ay anca var ve one x uzerinde calisildiginda daha gorilla glass 2 bile tanitilmamisti sen telefonun uzerinde gorilla glass2.5d diye bi camdan bahsediyosun gorilla glass 2 bile olsa anlarim ama 2.5dbana mantiksiz geliyo ki dedigim gibi bi kac site haricinde 2.5d yazan yok bazilari 2 yazmis bazilari 1 hangisi dogruysa artik ama encok 1 yani normal gorilla glass geciyo sitelerde bide gercekten yenilikci bi olay olsa 2.5d diye htc int sitesinde telefon ozelliklerinde niye soylemesin
nese bu konu boyle
ben ne samsung nede htc nede baska bi markanin faniyim benim icin markanin bi onemi yok
hangisi iyiyse dobra dobra soylerim one x tasarimi olsun malzeme kalitesi olsun s3den daha iyi bunu soyleyebilirim ama yok oyun performansi oyunun grafikleri kismina gelince elbette one x iyi olacak sonucta tegra icin ozel uretiliyor oyunlarin cogu
htc sense arayuzunu elden gecimedigi surece bence gecemez s3 u hiz bakimindan hizdan kastim in ne oldugunu umarim anliyorsundur cunku sense gercekten agir bi arayuz hernekadar 4 cekirdekli islemci var kasmaz desekte kullanirken oyle olmuyor malum
samsungun s3 de s2nin ustune fazla bisey koymadan surdugune bende katiliyorum ama bu hali bile one x i oyunperformansi haric gecebiliyosa bu bile samsungun basarisidir bence tamam kameara performansi da tartisilabilirama ben kameralarda bariz bi fark oldugunu sanmiyorum
nese kisacasi bunlar benim fikirlerim dogruyada yanlis bilemem
eksik bisey kaldiysa onuda bi ara yazarim
Birde unutmadan abi ben seni anlayamadım sen Htc One X imi övüyorsun yoksa S3 ümüRahat ol bir haftaya elimde laptop olacak ozaman ama samsungun kandırılmış sürü psikolojiyle telefon alan arkadaşlar başka bir bahane bulacak.
Şunu unutmayalım piyasada bilinen ve satış yapan iki cihaz vardır biri reklamıyla satılan ki bu çok kaliteli olması şart değil ürünün adı satar diğeri kullanıcının begenisiyle kaliteli olduğu için satilandir anlayan anlamıştır herhalde
Bir mesajında S3 bir mesajında One X çözemedim 

Teşekkürlerkardesim onu bende belirttim zeten kasasinin daha saglam oldugunu kavisli cama gelince sadece kenarlari kavisli bunun dayanikliliga bi etkisi oldugunu dusunmuyorum elbette aalirken arastiracaksin
bende yeni cihazlari incelemeyi seviyorum ondan dolayi biraz bilgim var iste
- - - Eklendi - - -
nese simdiden hayirli olsun sna

ayrıca samsung daha stabil geldiği için s3 alıcam gibi görünüyo Hocam yanlış anlamayın ama samsung daha beter telefon çıkarmada değerini pek kaybetmiyor demişsiniz emin olun Htc den daha çok değer kaybediyorarkadaşlar öncelikle telefon konusunda son 3 yıldır koptuğum için ayrıntılı bi şekilde teknik yorum yapamıcam ancak cam konusunda söyleyebileceğim bikaç şey var . hemen hemen hiçbir cismin mukavemeti tüm yüzeylerinde aynı değildir . mesela one x in camını çıkarıp ön yüzüyle çivi çakabilirken yan yüzeyinden gelecek en ufak darbeyle tuz bu edebilirsiniz . izlediğim video lardan da bu kanıya vardım . 2 telefon da ön yüzünden gelen darbelerde kolay hasar almıyo . ama kasanın yere çarpmasıyla oluşan kuvvetlerin cama etkidiği yüzeyler önemli . drop testlere fazla itimat etmeyin . 2 telefon da yere birebir aynı noktadan çarpmadığı sürece sağlıklı sonuç alamazsınız . eminim ki görmüşsünüzdür de duymuşsunuzdur da aynı marka ve model telefonlarda bile düşme sonucu alınan hasarlar aynı olmuyo . ben 2. kattan betona düşen e72 nin kasa kenarında hafif bi sıyrıkla atlattığını görürken(stajda şantiyede) , benim e72 im komidinimden laminat parkeye düştüğünde ekranı çatladı . ekran konusuna sanırım bi açıklama getirebilmişimdir .
telefonlara gelince 2 si arasından bi seçim yapıcam. htc yi istemememin ilk sebebi pazarlama stratejisini beğenmemem. 2 ayda bir telefon çıkardığı için elinizdeki malın değeri bi anda kayboluyo . Samsung telefonlar değerini pek kaybetmiyo. bikaç ay sonra satarken içiniz kan ağlamaz en azındanayrıca samsung daha stabil geldiği için s3 alıcam gibi görünüyo
![]()

kıyaslama yaptığım samsungun orta sınıf telefonları değil amiral gemi diye tanıttığı modeller . sgs2 şuan hala 1400 1600 arası gidiyosa s3 e de güvenirim . yazdıklarım yanlış anlaşılmasın bu markalara özel bi sempatim yok .daha önce 2 markayı da kullanmadım symbian cıydım belle den sonra androide geçme gereksinimi duydum araştırma yapıyorum şuan 
İyi araştır hocam Htc One X ile ilgili sorunuz olursa yada Htc ile ilgili pm atın yardımcı olmaya çalışırım tabi S3 ünde One X inde üstün olduğu taraflar var eğer bu iki telefondan birini almayı düşünüyorsanız bende henüz almadım ancak One X alacağım %90 araştırmalarımdan sonra yaklaşık 5 aydır telefon alacağım ve araştırmalara hala devam ediyorumhtc 3d evo ve desire hd nin fiyat grafiğini gördükten sonra korkarım ben htc almayakıyaslama yaptığım samsungun orta sınıf telefonları değil amiral gemi diye tanıttığı modeller . sgs2 şuan hala 1400 1600 arası gidiyosa s3 e de güvenirim . yazdıklarım yanlış anlaşılmasın bu markalara özel bi sempatim yok .daha önce 2 markayı da kullanmadım symbian cıydım belle den sonra androide geçme gereksinimi duydum araştırma yapıyorum şuan
![]()
Temmuzun başında One X almayı düşünüyorum sohbet edebiliriz bu konuda pm atarsınız eğer isterseniz saygılar 

Arayüzün de takılma kalmadı artık kardeşim güncelleme ile giderildi4 Gün önce aldık ve hiç bir geçişte veya oyunda takılma yok tabi oyun hd oyun sayısı daha çok değil şu anlık ama htc lerin tüm videolarında arayüzde takılma oluyor güncelleme ile geçebilir demişsiniz ama s3 daha güncelleme almadan böyleyse güncelleme aldıktan sonra düşünün ve bu arada telefonların tasarımı hakkında s3 e kötü denmiş bence hiç fena değil çok ince bir telefon HTC one x o parayı hak eder fakat karşılaştırma yaparsak ''s3 daha iyi gözüküyor'' bu arada çivi çakma konusunda o video'ya gerçek diyenler çizilip kırılmıyorsa bir video kaydedin hadi![]()
Htc firması One X i aceleye getirdiği için bu tip sorunlarla karşılaştı eğer geç çıksaydı sorunsuz gelirdi strateji gereği böyle bi şey yaptılar. S3 te sorun olmayabilir güncelleştirme herhangi bir hatanın giderilmesi amacıyla gelir eğer herhangi bir hata yoksa güncelleştirme beklemek mantıksız olur
Çivi çakma videosuna gelince telefon o kadar sağlam olsa bile kimse cüret edemez bunu denemeye tabi aramızda zengin yoksa 
Arayüzün de takılma kalmadı artık kardeşim güncelleme ile giderildiS3 güncelleme almadan böyleyse alınca ne olur demişsin bu lafına gülümsüyorum
Htc firması One X i aceleye getirdiği için bu tip sorunlarla karşılaştı eğer geç çıksaydı sorunsuz gelirdi strateji gereği böyle bi şey yaptılar. S3 te sorun olmayabilir güncelleştirme herhangi bir hatanın giderilmesi amacıyla gelir eğer herhangi bir hata yoksa güncelleştirme beklemek mantıksız olur
Tasarımı zevk meselesi kimisinin hoşuna gider kimisinin gitmez
Çivi çakma videosuna gelince telefon o kadar sağlam olsa bile kimse cüret edemez bunu denemeye tabi aramızda zengin yoksa
![]()
Htc One X aceleye gelmiş telefon deyince gülüyorsan inanmıyorsan bende sana gülerim kardeşim bunu firma kendisi de kabul ettiHaha Htc one X aceleye gelmiş bir telefonmuş bu daha şaşırtıcı oldu Haklısın hata olmadığı için sgs3 te güncelleme ile belki dahada artabilir şu anda bana göre iyi ama belki değişebilir belli olmaz yanlış anlaşılmasın bende bir nefret yok one x e karşı olsa kesin kullanırdım güzel telefon