vidyomu yalan sence? imzamdaki ana konudada var video. bak istersen.
- - - Eklendi - - -
yav yalan borcummu var alın video:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alın gorilla glass kaynağı yazıyor 2.5 diye;
madem inanmıyonuz yazıp araştırmayıdamı bilmiyosunuz.
- - - Eklendi - - -
yok telefonla çivimi çakılır, yok gorilla glass 2.5 felan yok...
akşam akşam sinir bozmayamı uğraşıyosunuz.
kardes birincisi gorilla glass in kendi sitesinde bile olmayan biseyi nasil telefona takmislar onu anlamadim kaynak olarak verdigin yer normal bi forum sitesi sen biraz arastirda oyle konus gorlla glass olayini kac tane siteye baktiysam hepsi gorilla glass yaziyo
videoya gelince videoyuizledim benim anlatmaya calistigim 1.5 metreden dosen telefon kendi agirligiyla yani 130 gr lik agirlikla ekrani catlarken senin civiye vururken uyguladigin kuvveti karsilastirsonra karar ver eger mantikli geliyosa eyvallah
kardes birincisi gorilla glass in kendi sitesinde bile olmayan biseyi nasil telefona takmislar onu anlamadim kaynak olarak verdigin yer normal bi forum sitesi sen biraz arastirda oyle konus gorlla glass olayini kac tane siteye baktiysam hepsi gorilla glass yaziyo
videoya gelince videoyuizledim benim anlatmaya calistigim 1.5 metreden dosen telefon kendi agirligiyla yani 130 gr lik agirlikla ekrani catlarken senin civiye vururken uyguladigin kuvveti karsilastirsonra karar ver eger mantikli geliyosa eyvallah

vidyomu yalan sence? imzamdaki ana konudada var video. bak istersen.
- - - Eklendi - - -
yav yalan borcummu var alın video:
alın gorilla glass kaynağı yazıyor 2.5 diye;
madem inanmıyonuz yazıp araştırmayıdamı bilmiyosunuz.
- - - Eklendi - - -
yok telefonla çivimi çakılır, yok gorilla glass 2.5 felan yok...
akşam akşam sinir bozmayamı uğraşıyosunuz.
htc ve samsung yakında buradan mühendis ve tasarım uzmanı ithal etmeye başlıyacak :d

uuncu kardeş 1.si ı sitede gorilla 2.5 D yazıyor(sondaki D'ye dikkat)
2.si sana geçen de dedim ama okumamışsın herhalde o videoyu ben de izledim dedim.O video YALAN.Ya abi ekranda bir çatlak dahi olmaz mı ya.Bunu da nerden çıkarıyosun diye soruyosan gir youtubeye yaz htc one x drop test(yere atma testi) o testlerde ekran paramparça oluyor ama o kadar çivi çakınca ekranda küçük bir çatlak bile olmuyor bak şu Allah'ın işine

Allah isterse her şey olur...![]()

tegra oyunlarıyla neden s3 ile one x karşılaştırıyorlar anlamıyorum adı üstünde tegra yani one x e özel çıkıyor normalde s3 tegra oyunlarını bırak grafik kalitesini açamaz bile
iyimisin ? bir chainfire işlem tamam
Her ikisini inceledim test ettim s3 alan arkadaşa uyarı sakin olaki kamerasını onex ile karsilastirmayin uzulursunuz
Tegraya özel oyunları aynı anda karsilastirmayin uzulursunuz
Kulaklık müzik sakin derim
Hız performans aynı anda basın kameraya çekime internete oyuna uzulursunuz
Sonra s3 gece hiç kapanmaz çünkü gözünüze uyku girmez yazık oda kapanmaz sonra![]()

yalnız kardeş bu videoda benchmarklarda hep one x öne geçiyo bir de bişi sorcam son bölümdeki video çekiminde sağdaki mi one x soldaki mi??Her ikisinide test etmişsin ve öyle açıklamalar yapmışsın ki objektif olmadığın ortada madem her ikiside eline geçti neden video çekmedin?Buyrun video karşılaştırmalarda one x biraz acı çekiyor gibi abisinin yanında

yalnız kardeş bu videoda benchmarklarda hep one x öne geçiyo bir de bişi sorcam son bölümdeki video çekiminde sağdaki mi one x soldaki mi??
bende one x alıcam ama s3 ün iyi olduğu ortada ama benim için müzik,kamera,tasarım önemli bundada one x iyi zaten diğer bütün yönlerle s3 iyidir.
bu şekilde forum sitesinin doğruluğunu sorgularsan anlarım saygı duyarım ama yalancı mumelesi yaptın resmen. ayrıca düşünce telefon yandan yada hassas bi yerinden darbe almış olabilir. ne yani çivi çakanlar telefona çelik alaşımımı eklemişler ne yapmışlar?
- - - Eklendi - - -
ayrıca bende gorilla glass 2.5d olayını klongstan duymuştum sanırım bak önceki mesajlarda yok öyle bişey demiş çıkmış. sen varya sen![]()