duzeltme s3 fııııssss onex on numara derim

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
tegra oyunlarıyla neden s3 ile one x karşılaştırıyorlar anlamıyorum adı üstünde tegra yani one x e özel çıkıyor normalde s3 tegra oyunlarını bırak grafik kalitesini açamaz bile

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
S3 fis mi :kop2: yapmayin Allah askina objektif olun yahu :ah

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
enaa_881

enaa_881

Üye

vidyomu yalan sence? imzamdaki ana konudada var video. bak istersen.

- - - Eklendi - - -

yav yalan borcummu var alın video:

alın gorilla glass kaynağı yazıyor 2.5 diye;

madem inanmıyonuz yazıp araştırmayıdamı bilmiyosunuz.

- - - Eklendi - - -

yok telefonla çivimi çakılır, yok gorilla glass 2.5 felan yok...
akşam akşam sinir bozmayamı uğraşıyosunuz.

kardes birincisi gorilla glass in kendi sitesinde bile olmayan biseyi nasil telefona takmislar onu anlamadim kaynak olarak verdigin yer normal bi forum sitesi sen biraz arastirda oyle konus gorlla glass olayini kac tane siteye baktiysam hepsi gorilla glass yaziyo
videoya gelince videoyuizledim benim anlatmaya calistigim 1.5 metreden dosen telefon kendi agirligiyla yani 130 gr lik agirlikla ekrani catlarken senin civiye vururken uyguladigin kuvveti karsilastirsonra karar ver eger mantikli geliyosa eyvallah

klongs

klongs

Üye
kardes birincisi gorilla glass in kendi sitesinde bile olmayan biseyi nasil telefona takmislar onu anlamadim kaynak olarak verdigin yer normal bi forum sitesi sen biraz arastirda oyle konus gorlla glass olayini kac tane siteye baktiysam hepsi gorilla glass yaziyo
videoya gelince videoyuizledim benim anlatmaya calistigim 1.5 metreden dosen telefon kendi agirligiyla yani 130 gr lik agirlikla ekrani catlarken senin civiye vururken uyguladigin kuvveti karsilastirsonra karar ver eger mantikli geliyosa eyvallah

doğru söylüyor sitesinde corning gorilla glas 2.5 yok

enaa_881

enaa_881

Üye
bisey daha soyleyeyim zaten yaklasik one x cikmadan 1 ay once falan tanitildi yanlis hatirlamiyorsam gorilla glass 2 yani one x ciktiginda daha gorilla glass 2 yeni cikmisken hangi ara gorilla glass 2.5 diye bisey ciktida one x e taktilar

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye

cok mantikli +1 :oke:

18Yusuf720

Üye

vidyomu yalan sence? imzamdaki ana konudada var video. bak istersen.

- - - Eklendi - - -

yav yalan borcummu var alın video:

alın gorilla glass kaynağı yazıyor 2.5 diye;

madem inanmıyonuz yazıp araştırmayıdamı bilmiyosunuz.

- - - Eklendi - - -

yok telefonla çivimi çakılır, yok gorilla glass 2.5 felan yok...
akşam akşam sinir bozmayamı uğraşıyosunuz.

uuncu kardeş 1.si ı sitede gorilla 2.5 D yazıyor(sondaki D'ye dikkat)
2.si sana geçen de dedim ama okumamışsın herhalde o videoyu ben de izledim dedim.O video YALAN.Ya abi ekranda bir çatlak dahi olmaz mı ya.Bunu da nerden çıkarıyosun diye soruyosan gir youtubeye yaz htc one x drop test(yere atma testi) o testlerde ekran paramparça oluyor ama o kadar çivi çakınca ekranda küçük bir çatlak bile olmuyor bak şu Allah'ın işine

blacktalon

blacktalon

Üye
htc ve samsung yakında buradan mühendis ve tasarım uzmanı ithal etmeye başlıyacak :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
uuncu kardeş 1.si ı sitede gorilla 2.5 D yazıyor(sondaki D'ye dikkat)
2.si sana geçen de dedim ama okumamışsın herhalde o videoyu ben de izledim dedim.O video YALAN.Ya abi ekranda bir çatlak dahi olmaz mı ya.Bunu da nerden çıkarıyosun diye soruyosan gir youtubeye yaz htc one x drop test(yere atma testi) o testlerde ekran paramparça oluyor ama o kadar çivi çakınca ekranda küçük bir çatlak bile olmuyor bak şu Allah'ın işine

Allah isterse her şey olur...:D

Sertug1991

Sertug1991

Üye
tegra oyunlarıyla neden s3 ile one x karşılaştırıyorlar anlamıyorum adı üstünde tegra yani one x e özel çıkıyor normalde s3 tegra oyunlarını bırak grafik kalitesini açamaz bile

iyimisin ? bir chainfire işlem tamam

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Her ikisinide test etmişsin ve öyle açıklamalar yapmışsın ki objektif olmadığın ortada madem her ikiside eline geçti neden video çekmedin?Buyrun video karşılaştırmalarda one x biraz acı çekiyor gibi abisinin yanında :)

dadaraz

dadaraz

Üye
Her ikisini inceledim test ettim s3 alan arkadaşa uyarı sakin olaki kamerasını onex ile karsilastirmayin uzulursunuz

Tegraya özel oyunları aynı anda karsilastirmayin uzulursunuz

Kulaklık müzik sakin derim

Hız performans aynı anda basın kameraya çekime internete oyuna uzulursunuz

Sonra s3 gece hiç kapanmaz çünkü gözünüze uyku girmez yazık oda kapanmaz sonra :)
:ehe :oke: :oke: :oke: :alkis

18Yusuf720

Üye
Her ikisinide test etmişsin ve öyle açıklamalar yapmışsın ki objektif olmadığın ortada madem her ikiside eline geçti neden video çekmedin?Buyrun video karşılaştırmalarda one x biraz acı çekiyor gibi abisinin yanında :)
yalnız kardeş bu videoda benchmarklarda hep one x öne geçiyo bir de bişi sorcam son bölümdeki video çekiminde sağdaki mi one x soldaki mi??

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

bu şekilde forum sitesinin doğruluğunu sorgularsan anlarım saygı duyarım ama yalancı mumelesi yaptın resmen. ayrıca düşünce telefon yandan yada hassas bi yerinden darbe almış olabilir. ne yani çivi çakanlar telefona çelik alaşımımı eklemişler ne yapmışlar?

- - - Eklendi - - -

ayrıca bende gorilla glass 2.5d olayını klongstan duymuştum sanırım bak önceki mesajlarda yok öyle bişey demiş çıkmış. sen varya sen:D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
yalnız kardeş bu videoda benchmarklarda hep one x öne geçiyo bir de bişi sorcam son bölümdeki video çekiminde sağdaki mi one x soldaki mi??
benchmarka ne bakıyorsun ki performans ortada :) bende one x alıcam ama s3 ün iyi olduğu ortada ama benim için müzik,kamera,tasarım önemli bundada one x iyi zaten diğer bütün yönlerle s3 iyidir.

enaa_881

enaa_881

Üye

bu şekilde forum sitesinin doğruluğunu sorgularsan anlarım saygı duyarım ama yalancı mumelesi yaptın resmen. ayrıca düşünce telefon yandan yada hassas bi yerinden darbe almış olabilir. ne yani çivi çakanlar telefona çelik alaşımımı eklemişler ne yapmışlar?

- - - Eklendi - - -

ayrıca bende gorilla glass 2.5d olayını klongstan duymuştum sanırım bak önceki mesajlarda yok öyle bişey demiş çıkmış. sen varya sen:D

sana yalanci muamelesi yapmak istemedim ama oyle anlasildiysam kusura bakma
tamam hassas biyeri diyosunda bu telefonun en hassa yeri ekrani onunda her milimetrekaresi homojen uretiliyo yani ekran caminin heryeri hassas
tamam civi cakiyoda caktigi tahtanin yumusakligini falan biliyomuyuz bilmiyoruz bu nedenle bana mantikli gelmiyo ama belkide dayaniyodur bilemiyorum

:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
HTC One X'teki kamera ve işletim sistemi arayüzü dolayısıyla alınır.

Üst Alt