yalnız ben reklam yapmıyorum sadece duyduklarımı doğrulamak için soruyorum hem de galaxy s3'ün (düşün ki daha hiç güncelleme almadı) çok çok hızlı olduğunu söylüyorlar ve s3'ün işlemcisinin tegra 3'ten %20 kadar daha iyi olduğunu duydum.Tamam belki galaxy s3'ün tasarımı berbat olabilir ama bana göre önemli olan performans hızı, oyun hızı.Bir de galaxy s3 teki s-voice, pop-up play, s beam,göz algılayıcı çok hoşuma gidiyor.Bir de bütün testlerde hem internet hızında olsun hem şarj dayanaklılığında olsun normal hızında olsun çok hızlı.Bir de corning gorilla glass 2 kullanılınca dağıtıyor etrafı telefon.

değil mi

uuncu arkadaşım peki one x hiçbir oyunda donukluk yapıyor mu yapıyorsa hangi oyunlarda yapıyor?Çoğu oyunda mı donukluk yapıyor?Oyunlarda çok mu donuyor belirtirsen sevinirim..
yalnız ben reklam yapmıyorum sadece duyduklarımı doğrulamak için soruyorum hem de galaxy s3'ün (düşün ki daha hiç güncelleme almadı) çok çok hızlı olduğunu söylüyorlar ve s3'ün işlemcisinin tegra 3'ten %20 kadar daha iyi olduğunu duydum.Tamam belki galaxy s3'ün tasarımı berbat olabilir ama bana göre önemli olan performans hızı, oyun hızı.Bir de galaxy s3 teki s-voice, pop-up play, s beam,göz algılayıcı çok hoşuma gidiyor.Bir de bütün testlerde hem internet hızında olsun hem şarj dayanaklılığında olsun normal hızında olsun çok hızlı.Bir de corning gorilla glass 2 kullanılınca dağıtıyor etrafı telefon.
Evet o videooyu izledim ama yapacak bişi yok htc one x te de aynısı oluyor ben onun da yere düşürme testini inceledim o da paramparça oluyor yani diyeceğim yeni nesil bütün telefonlar dayanıksız oluyor.E kardeşim sen de eline koluna sahip çıkdeğil mi
- - - Eklendi - - -
hadi beyler kaç saattir cevap bekliyorum![]()

kardeş gorilla glass 2.5 nerden çıktı ben anlamadım nerden bu bilgi
kardeş çivi çakma meselesine inanıyosanız bişey demiyom yaa 1.5 metreden düşüp darmadağın olan ekranın çivi çakabileceğine nasıl inanıyosunuz anlamıs değilim
- - - Eklendi - - -
yanlış anlaşılmasında s3 ü falan savunuyo da değilim ama yazdıklarınıza lafım