duzeltme s3 fııııssss onex on numara derim

Sponsorlu Bağlantılar

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
duzeltme s3 fııııssss onex on numara derim
Her ikisini inceledim test ettim s3 alan arkadaşa uyarı sakin olaki kamerasını onex ile karsilastirmayin uzulursunuz

Tegraya özel oyunları aynı anda karsilastirmayin uzulursunuz

Kulaklık müzik sakin derim

Hız performans aynı anda basın kameraya çekime internete oyuna uzulursunuz

Sonra s3 gece hiç kapanmaz çünkü gözünüze uyku girmez yazık oda kapanmaz sonra :)

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
HTC One X zaten şuan alınacak bi telefon değil bunu her OneX konusunda yazıyorum.. Arkadaşlar telefon 4 çekirdeğinin hakkını veremiyor..
Nasıl N8 ilk çıktığında sorundan geçilmiyordu mayın tarlası gibi heryerden patlak veriyordu zamanla adam oldu.. One X te öyle adamlar resmen aceleye getirmiş...

Samsung Galaxy S3 varken One X e para verene yazık..

• Beğen
Tepkiler: 3onur5

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
3 gün kullanan biri olarak bunları yazıyorum hangi akılla bu telefon hazır deyip ikibin tl ye yakın bir fiyatla satabiliyor mantığım almıyor

ec038

Üye
HTC One X zaten şuan alınacak bi telefon değil bunu her OneX konusunda yazıyorum.. Arkadaşlar telefon 4 çekirdeğinin hakkını veremiyor..
Nasıl N8 ilk çıktığında sorundan geçilmiyordu mayın tarlası gibi heryerden patlak veriyordu zamanla adam oldu.. One X te öyle adamlar resmen aceleye getirmiş...

Samsung Galaxy S3 varken One X e para verene yazık..

n8 yine çabuk adam olmuş.. 5800 ben iade etmeden önce biraz adam gibi olmuş tavırlarına girmişti :D.. oda net kullanmayı bıraktığım ve hiçbirşey yüklemediğim için.. htc de nokia da gözümde yok benim artık.. 1000 tl si olan adama var adam gibi cep telefonu oda samsung modelleri !

blacktalon

blacktalon

Üye
samsungu ovmek tek taraflı olmus biseyi bu kadar ovmek insanı supheye sokar acaba sıkıntısı cok mu diye :)

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın çok kotuledim belki bukadarini haketmiyordur fakat beklentim çok yüksekti ve samsung beni hiç üzmedi

Aege

Aege

Üye
Daha telefonu görmeden SIII'e sn numara demen zaten belli ediyor Samsung hayranı olduğunu.Tamam biliyoruz çok nadir kasılmalar oluyor ama bu senin abarttığın kadar değil ve HTC Sense arayüzünün piyasadaki en iyi ve sistemi en çok zorlayan arayüz olduğunu da biliyoruz.Ayrıca binlerce lira verip Samsung telefon alacağım ve malzeme kalitesi,telefonun dış görünümü 300tl'lik telefonlar gibi olacak.Ben senin HTC One X kullandığına da inanamadım bu söylediklerini duyunca açıkçası

- - - Eklendi - - -

Bir telefonu göğe çıkarıp,diğerini yere batırma çalışmalarını da anlayamıyorum.Tamam sen SIII al ama yere batırdığın telefonda HTC One X.Teesüf ederim yani

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Daha telefonu görmeden SIII'e sn numara demen zaten belli ediyor Samsung hayranı olduğunu.Tamam biliyoruz çok nadir kasılmalar oluyor ama bu senin abarttığın kadar değil ve HTC Sense arayüzünün piyasadaki en iyi ve sistemi en çok zorlayan arayüz olduğunu da biliyoruz.Ayrıca binlerce lira verip Samsung telefon alacağım ve malzeme kalitesi,telefonun dış görünümü 300tl'lik telefonlar gibi olacak.Ben senin HTC One X kullandığına da inanamadım bu söylediklerini duyunca açıkçası

- - - Eklendi - - -

Bir telefonu göğe çıkarıp,diğerini yere batırma çalışmalarını da anlayamıyorum.Tamam sen SIII al ama yere batırdığın telefonda HTC One X.Teesüf ederim yani

Ancak gerçekten henüz başarısız bir çalışma.

fasilyeee

Üye
htc one x çok kötü çünkü 4 çekirdeği aynı anda kullanmıyor ihtiyaç oldukça sırayla kullanıyor ve çok zorlayacak oyun vb. olur ise 4 çekirdek çalışıyor yani bu durumda 4 çekirdek keyfi her an yaşanmıyor video yonatması yani özellikle 1080p mkv filmlerde takılma yok hatta süper oynatıyor ama en büyük hata yada yanlış menü yani seçenekler tuşunun olmamasıdır.oyun oynarken özellikle bazı oyunlarda ekranın tuş tarafında yaklaşık 1 cm boşluk oluşuyor ve orda menü seçebek tuşu çıkıyor bu çok kötü 4.7 inc. ekran ama 1 cm i yok telefon çok hafif derli toplu ele oturuyor ama ısınıyor imzamda da görebilirsiniz üst model çok telefon kullandım ama htc incredible s gibisini görmedim çok zor ısınıyor ve o ısınmada rahatsız etmiyor ama one x 4 çekirdeğe rağmen ısınıyor hemde çok basit oyunda dahi ısınıyor tamam 4 çekirdek çabuk ısınır normal diyeceksiniz ama o halde neden tegra 3 işlemci koyup oyun telefonu yapıyorsunuz ki??? kısacası imzamda belirttiğim modellet incredible s hariç diğerlerini tavsiye etmiyorum çünkü ısınma problemi hiç bitmiyot ve one x te yanılmıyorsam ram 1 gb ama bunun 500-600 mb sistem kullanıyor ee ne anladım 1 gb ram den kesinlikle telefona meraklı detaylı kullanan ve oyun oynayan kişiyseniz sakın almayın önermiyorum bu arada bi çoğu bana katılmayacak ama one x le gelen android 4 ü hiç beğenmedim çok kötü geldi bana.Benden uyarması tüm yazdıklarım harfi harfine doğrudur sitelerdeki karşılaştırmalara ve tanıtımlara aldanmayın testte neymiş samsung s2 yı gecmiş yahut ı-phone gecmiş tamam da ya kullanıcı performansı tamam sistem testi 4 işlemciyi çalıştırıyor ve oyle test ediyor ama 4 işlemci sen istedinde değil telefon çok kaliteli zorlayıcı oyun uygulama açtığında çalıştırıyor kısacası almayın..saygılar.....

• Beğen
Tepkiler: Dede

mancukya

Üye
Tel cok büyük diyordum bugun magazada gördüm adamlar kibar ve ince yapmislar aleti az denedim gercekten harika bir sey.
Samsung kendini sürekli gelistiriyor Türkiye fiyatini bilmiyorum ama burada 16 gb versiyonu türk lirasi olarak 1300 tl bence o tarz bir alete cokta degil.

blacktalon

blacktalon

Üye
Su ısınma konusu kafama takıldı hangi telefonlar aşırı ısınıyor mesrla s2de var mı bu?

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Isinmayan telefon yok s2 de alev alev fakat ısınma ileilgili sıkıntım yok aslında kışın ısınması iyi oluyor ;)

fasilyeee

Üye
ısınmıyan telefon var mesala htc incredible s 1 saat fifa 2012 oynuyorum tık yok ama s2 daha 2 dakika olamadan atei atıyor ekrana el değmiyor o derece ısınıyor kısacası özellikle son çıkan çift işlemcili ve üzeri işlemcili olanlar çok ısınıyor tek işlemci olmasına rağmen mesala se xperia neo da ısınıyordu ve sattım

mcalisir

Üye
bi de şu yönü var htc de Tamam dört çekirdek var ama adamların mantığı şöyle her an dört çekirdek aktif olsa sence şarj dayanır mi telefona? Şarj aleti ile kullanabilirsin ancak ... Adamlar gerektiğinde devreye sokuyor işlemciyi buda oldukça tasarruf demek değil midir ben mi yanlış düşünüyorum? Sonuçta dört işlemciyi koyan sürekli çalıştıra da bilirdi haksız miyim

klongs

klongs

Üye
galaxy s3 te hep 4 çekirdek ama şarjı one x ten daha uzun

maxxiceppp

Üye
1100 tlye almanlardan One s aldım bana fiyatına göre normal geldi
Ama aklıma takıldı insanlar hangi akılla one x e 2000 tl veriyorlar
Biri bana anlatsın lütfen??? BEN DE htc onex fııııssss galaxy s3 sn numara derim buarada yazıyı one s ten yaziyorum. :):):)

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar henüz one x i deneme fırsatım olmadı ama htc nin ilk defa tasarımını beğendim diyebilirim inceliği ve tasarımı çok güzel ama herkesinde bildiği gibi sense arayüzünün performansı kötü elden geçmesi gerekiyor artık ama bi el atmadılar o işe nese
evet one x 4 çekirdekli ama sadece ihtiyaç duyduğunda çekirdekleri kullanıyo ki bu da çekirdekler devreye girene kadar bi gecikme yaratıyo ancak s3 de her daim çekirdekler devrede o nedenle öyle bi gecikme yaşamıyo
henüz ikisinide deneme fırsatım olmadı ama ben de s3 ün daha iyi olduğunu düşünüyorum
bazı arkadaşlar s2 kullanıyosun ondan böyle diyorsun diyecekler belki ama tamamen objektif bu yazdıklarım

one s alan arkadaş aldığın fiyat gayet iyi zaten neredeyse one x performansı alabiliyosun o yüzden ekstra para vermeye gerek yok:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konuda görüyorum ki arkadaş incelemeden almış bu telefonu. Ben 1000 TL bile değil, 800 küsür lira harcayacağım telefon için 1 ay araştırma yaptım, özelliklerini iyice inceledim, videolarını iyice inceledim. Eninde sonunda aldığım telefondan %100 memnun kaldım.

Sen ki, gözün kapalı 2bin TL para veriyorsun sonra gelip telefonu kötülüyorsun. Git bi köprüden atla.

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Rambo koçum dünya mali dünyada kalır bu merak ve heyacan 1 ay araştırıp incelecedigim cihaza ben merak duymam ve almam zaten ikibin tl değil binucyuze geldi sen kafana takma böyle seyleri ben basindada yazdığım gibi eksilerini yazdım artilarini yazarsan nazar değer suan bunun üstüne zaten cihaz yok rambo ft

Aege

Aege

Üye
SIII'ün tüm çekirdekleri aynı anda kullandığı kanısına nereden vardınız ?

Üst Alt