duzeltme s3 fııııssss onex on numara derim

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
4 çekirdeği aynı anda kullanmazsa benchmarklarda nasıl geçsin

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende anlamış degim s3 test eden birimi var nasıl bukadar emin konuşuyorsunuz

-efşan

-efşan

Üye
Tamam.

Aege

Aege

Üye
Daha kimsenin eline telefon değmedi ama maşallah şu an SIII'den iyisi yok.

- - - Eklendi - - -

Ne yapacağımı şaşırdım ya 2 aydır telefon araştırıyorum.Önce Xperia S alayım dedim o telefon yavaş SII al dediler.SII alayım dedim (tasarımından dolayı pek gönlüm yoktu).Sonra One X şimdiye kadarki gelmiş geçmiş en iyi telefon dediler.Araştırdım videolarını da izledim One X aldım şimdide SIII alsaydın diyorlar.Almıyorum kardeşim SIII falan.HTC'yi elimde tutarken hem tasarımıyla hemde performansıyla bir telefon aldığı parayı işte böyle hak eder diyebiliyorum.Bu bana yeter.Ayrıca SIII'ün tasarımını Nokia 300TL'lik telefonlarına yapmıyor be.Benim için tek önemli olan çekirdek,işlemci hızı falan değil.21.yy'da yaşıyoruz.Samsung tasarımda 1yy. geriden geliyor.Bu da önemli benim için.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC, Mobilator ve -efşan
blacktalon

blacktalon

Üye
1000-2000 tl verip bir telefkon alınca ve neden aldın bu daha iyi diyince birisi insan haliylr kızar cunku o kadar para veriliyor bu cihazlara kolau degil eskiden telefonun en iyisini dunyanın öbür ucundan getirsen max 1000 tl ederdi ama suan 2500tlye kadar telefon var o yuzden o telefon iyi bu telefon kotu demek bos yere polemik oluyor biraz daha dikkat.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
one x gayet iyi.

18Yusuf720

Üye
uuncu arkadaşım peki one x hiçbir oyunda donukluk yapıyor mu yapıyorsa hangi oyunlarda yapıyor?Çoğu oyunda mı donukluk yapıyor?Oyunlarda çok mu donuyor belirtirsen sevinirim..

amcalu1

amcalu1

Üye
Resmen samsung reklamı yapmışsın gerçekten one x olduğuna inanmadım sende benim arkadasimda var o telefon o kadar kurcaladim bir kere tık etmedi geçişlerde tamam su an biraz sorunları olabilir telefonun ama senin bahsettiğin sorunları ben hic görmedim one x te ve sorunlarin kısa bir sure içinde düzeleceğine eminim

18Yusuf720

Üye
yalnız ben reklam yapmıyorum sadece duyduklarımı doğrulamak için soruyorum hem de galaxy s3'ün (düşün ki daha hiç güncelleme almadı) çok çok hızlı olduğunu söylüyorlar ve s3'ün işlemcisinin tegra 3'ten %20 kadar daha iyi olduğunu duydum.Tamam belki galaxy s3'ün tasarımı berbat olabilir ama bana göre önemli olan performans hızı, oyun hızı.Bir de galaxy s3 teki s-voice, pop-up play, s beam,göz algılayıcı çok hoşuma gidiyor.Bir de bütün testlerde hem internet hızında olsun hem şarj dayanaklılığında olsun normal hızında olsun çok hızlı.Bir de corning gorilla glass 2 kullanılınca dağıtıyor etrafı telefon.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yalnız ben reklam yapmıyorum sadece duyduklarımı doğrulamak için soruyorum hem de galaxy s3'ün (düşün ki daha hiç güncelleme almadı) çok çok hızlı olduğunu söylüyorlar ve s3'ün işlemcisinin tegra 3'ten %20 kadar daha iyi olduğunu duydum.Tamam belki galaxy s3'ün tasarımı berbat olabilir ama bana göre önemli olan performans hızı, oyun hızı.Bir de galaxy s3 teki s-voice, pop-up play, s beam,göz algılayıcı çok hoşuma gidiyor.Bir de bütün testlerde hem internet hızında olsun hem şarj dayanaklılığında olsun normal hızında olsun çok hızlı.Bir de corning gorilla glass 2 kullanılınca dağıtıyor etrafı telefon.

Yere düşünce de kendi dağılıyor.:kop2:

• Beğen
Tepkiler: Dede

18Yusuf720

Üye
Evet o videooyu izledim ama yapacak bişi yok htc one x te de aynısı oluyor ben onun da yere düşürme testini inceledim o da paramparça oluyor yani diyeceğim yeni nesil bütün telefonlar dayanıksız oluyor.E kardeşim sen de eline koluna sahip çık :) değil mi:)

- - - Eklendi - - -

hadi beyler kaç saattir cevap bekliyorum :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
uuncu arkadaşım peki one x hiçbir oyunda donukluk yapıyor mu yapıyorsa hangi oyunlarda yapıyor?Çoğu oyunda mı donukluk yapıyor?Oyunlarda çok mu donuyor belirtirsen sevinirim..

kardeş sd dosyalı oyun indirmedim ama fruit ninja temple run cs portable felan gayet akıcı.

- - - Eklendi - - -

htc one x'te gorilla glass 2.5 var.

- - - Eklendi - - -

Evet o videooyu izledim ama yapacak bişi yok htc one x te de aynısı oluyor ben onun da yere düşürme testini inceledim o da paramparça oluyor yani diyeceğim yeni nesil bütün telefonlar dayanıksız oluyor.E kardeşim sen de eline koluna sahip çık :) değil mi:)

- - - Eklendi - - -

hadi beyler kaç saattir cevap bekliyorum :)

one x'le çivide çakıyorlar bi videoda. s3'le yapsınlar bakalım.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş gorilla glass 2.5 nerden çıktı ben anlamadım nerden bu bilgi
kardeş çivi çakma meselesine inanıyosanız bişey demiyom yaa 1.5 metreden düşüp darmadağın olan ekranın çivi çakabileceğine nasıl inanıyosunuz anlamıs değilim

- - - Eklendi - - -

yanlış anlaşılmasında s3 ü falan savunuyo da değilim ama yazdıklarınıza lafım

18Yusuf720

Üye
aynen enaa arkadaşımıza katılıyorum çivi ile çakılıp ta sağlam kalan bir telefon göremedim ben düşünsene 3310 bile parçalanıyo o nasıl dayansın :)
bir ikincisi gorilla glass 2.5 te mi varmış hayret ilk defa duyuyorum biri bana anlatsın ya şu olayı:)
üçüncüsü de uuncu arkadaşım sd dediğin oyunlar nedir bi açıklar mısın?
teşekkürler

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar şimdi araştırdım one x de gorilla glass var yani ilk gorilla glass
S3 te ise gorilla glass 2
gorilla glass 2.5 diye bişey yok zaten

18Yusuf720

Üye
bir de uuncu kardeş youtubeden one x drop teste bak istersen onun da camı kırılıyo

- - - Eklendi - - -

enaa kardeş sen galaxy s2den memnunmusun oyun performansından olsun, normal performansından olsun?

enaa_881

enaa_881

Üye
gayet memnunum bi sorun çıkmadı şimdiye kadar 7-8 ay oldu alalı
oyun aşırı oynamıyorum ama oyun performansı iyi tek sıkıntı iyi oyunları oynarken biraz fazla ısınıyo ama bisorun olmuyo benim için :)
ben en çok int performansından memnunum gayet hızlı bence

18Yusuf720

Üye
tmm sağol kardeş

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş gorilla glass 2.5 nerden çıktı ben anlamadım nerden bu bilgi
kardeş çivi çakma meselesine inanıyosanız bişey demiyom yaa 1.5 metreden düşüp darmadağın olan ekranın çivi çakabileceğine nasıl inanıyosunuz anlamıs değilim

- - - Eklendi - - -

yanlış anlaşılmasında s3 ü falan savunuyo da değilim ama yazdıklarınıza lafım

vidyomu yalan sence? imzamdaki ana konudada var video. bak istersen.

- - - Eklendi - - -

yav yalan borcummu var alın video:
www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=Oi7zol01j9U&nomobile=1

alın gorilla glass kaynağı yazıyor 2.5 diye;
www.androidturkiye.net/2012/02/26/htc-one-x-resmiyet-kazandi-video/

madem inanmıyonuz yazıp araştırmayıdamı bilmiyosunuz.

- - - Eklendi - - -

yok telefonla çivimi çakılır, yok gorilla glass 2.5 felan yok...
akşam akşam sinir bozmayamı uğraşıyosunuz.

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Yaw bu konuyu s3 ü incelemeden açtım inceledim her ikisini onex fark açıyor s3 fissss çıktı yani

Üst Alt