Püf Noktası Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
güzel hayırlı olsun kurtuldun bazı sorunlardan :D

evet en büyük 2 sorun ekran döndürme kilidi ve home tuşu ile uygulamadan çıktıktan sonra multitask stili kapatmaydı. onlarda halloldu. :D zaten 1-2 haftaya 820 alırım bunu verip. 1gb ram şart. :D

PureFood

PureFood

Üye
evet en büyük 2 sorun ekran döndürme kilidi ve home tuşu ile uygulamadan çıktıktan sonra multitask stili kapatmaydı. onlarda halloldu. :D zaten 1-2 haftaya 820 alırım bunu verip. 1gb ram şart. :D
Hiç bulaşma. 920'ye yönel mutlaka 8 gb hafıza yetmeyecek. 32 ile çok rahatlarsın

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Hiç bulaşma. 920'ye yönel mutlaka 8 gb hafıza yetmeyecek. 32 ile çok rahatlarsın

çok isterim 920 almayı ama bütçe meselesi hocam ya. bunun üzerine 200-300 arası bi miktar verip alcağım.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ben 4 aylık sıyah 920yi garantili tabi 700 e aldım sahibinden siz kaç civarı alıosunuz acaba ? : )

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Beyler windowsphonehub.in sitesine ve games-wpa.com giremiyorum giren var mı? Sağlam nova3 linki verecek var mı?

Rainesto

Rainesto

Üye
çok isterim 920 almayı ama bütçe meselesi hocam ya. bunun üzerine 200-300 arası bi miktar verip alcağım.
bence hiç bulaşma biraz daha bekle modern combat 4 yüklüyorum 10-20 tane küçük uygulama var asphalt 8 kuramıyorum yanına

flamed45

flamed45

Üye
beyler bende yükle kutucuğu yok bunu diyor You can't get apps in this region. You can check the Windows Phone Store in your home region to see if the app is available there.

sekajmer

sekajmer

Üye
up ;)

byibo

byibo

Üye
beyler bende yükle kutucuğu yok bunu diyor You can't get apps in this region. You can check the Windows Phone Store in your home region to see if the app is available there.
telefonda bölge ayarını değiştirmen gerektiğini söylüyor bölge ayarlarınızı kontrol ediniz

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugün GDR3 Developer Preview yayınlandı, ve sizde test etmek istiyorsanız hemen aşağıda ki basit bir kaç adımı takip edin:

1- Linkten uygulamayı telefonunuza yükleyin.

2- Adresine girin.

3- Start Building butonuna tıklayın.

4- Gelen ekranda kullandığınız e-posta ve şifrenizi yazın.

5- Karşınıza onaylama ekranı gelecek evet deyin.

6- İsminizi ya da kuruluşunuzu (daimi olacaksanız) yazın. Kırmızı yıldızın olduğu yerdeki kutucuğa bir tik koyun ve "register" tıklatın.

Başarı ile kayıt oldunuz. Şimdi telefonunuzdan indirdiğiniz uygulamaya girin.

7- Next > Accept adımlarından sonra yukarıda ki App studio hesabınızın bağlı olduğu e-posta yı ve şifreyi girin. Ardından karşınıza gelen ekranda ki kutucuğa tik koyun ve "done" butonuna tıklatın. Uygulama otomatik kapanacak.

8- Ayarlar > Telefon güncellemeleri > "Güncellemeleri Denetle" butonuna tıkladığınızda güncelleme inmeye başlayacaktır.

Verilerinizi yedeklemeye gerek yoktur. İyi forumlar.
hocam sitede start building yazmıyor ??
Merhaba arkadaşlar. Bugün GDR3 Developer Preview yayınlandı, ve sizde test etmek istiyorsanız hemen aşağıda ki basit bir kaç adımı takip edin:

1- Linkten uygulamayı telefonunuza yükleyin.

2- Adresine girin.

3- Start Building butonuna tıklayın.

4- Gelen ekranda kullandığınız e-posta ve şifrenizi yazın.

5- Karşınıza onaylama ekranı gelecek evet deyin.

6- İsminizi ya da kuruluşunuzu (daimi olacaksanız) yazın. Kırmızı yıldızın olduğu yerdeki kutucuğa bir tik koyun ve "register" tıklatın.

Başarı ile kayıt oldunuz. Şimdi telefonunuzdan indirdiğiniz uygulamaya girin.

7- Next > Accept adımlarından sonra yukarıda ki App studio hesabınızın bağlı olduğu e-posta yı ve şifreyi girin. Ardından karşınıza gelen ekranda ki kutucuğa tik koyun ve "done" butonuna tıklatın. Uygulama otomatik kapanacak.

8- Ayarlar > Telefon güncellemeleri > "Güncellemeleri Denetle" butonuna tıkladığınızda güncelleme inmeye başlayacaktır.

Verilerinizi yedeklemeye gerek yoktur. İyi forumlar.

emz

emz

Üye

Site değişti. En aşağıda başka büyük bir buton var. Gene start gibi bir şey. Ona tıklanacak. Aynı buton şeklinde.

Telgrafla gönderildi.

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Denilenleri harfiyen yaptim fakat cihaziniz güncel diyor cihaz 1520 yardimmillette pireler uçuşuyor (= sabah deneriz artık

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
dayanamadım yüklemeye karar verdim aklımda bi soru var bu önizleme sürümü final sürümü geldiğinde güncellemesi nasıl olcak bi sorun olmaz değil mi ?

n20x

Üye
güncelleme notlarını kapattım yanlışlıkla okumadan.
nereden bakabilirim?
bu arada; geri bildirimi nasıl yapabilirim

ihsan.snmz

Üye
Kim hortlattı bu konuyu :) yapmayın böyle şeyler :D

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt