Püf Noktası Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz?

yusuf41

Üye
evet hucresel veride sorun yok ttnet sağolsun yurtdışı çıkışları yüzünden indirilmiyor.

pirenuri

Üye
telefonu kapattım açtım, bölge değiştim yine de aynı sorun devam ediyor.
IS sürümü: 8.0.10328.78 diye mi yapıyor acaba bu sürümde olup da güncellenebilen var mı.
bende de aynı sürüm var ve bende de olmuyor

izmirdeyim güncelleme sorunsuz indi kullanıyorum

yusuf41

Üye
dediğim gibi yurtdışı çıkışlarında sorun var wifiden güncelleme kontrol edenler için kocaelinde şahsen yaşadım zaten bir çok yabancı siteye girmiyor şuanda bazı arkadaşlarda sorun olmamış olabilir.

Çok merak ediyorum şu ttnet ne zaman sorunsuz olacak ya

4MaGuS

Üye
kardeşim önce bayramın mubarek olsun.Bendede aynı sorun var sen bi çözüm bulabildinmi.
arkadaşlar bir kaç kişi ttnet ile baglanırken sorun yaşamız sizin kullandıgınız net ney acaba ttnet ise onu değiştirip deneyin bir sorun düzelebilir mobil veriniz varsa onu deneyin

Tepkiler: sinanozcan312

ON9

Üye
telefonu kapattım açtım, bölge değiştim yine de aynı sorun devam ediyor.
IS sürümü: 8.0.10328.78 diye mi yapıyor acaba bu sürümde olup da güncellenebilen var mı.

Güncelleme mesajı aldım ama 2g kapsamında 31 mb ı indiremiyorum. Yarına kaldı galiba

güncellemeyi indirdimde bu %100 de kaldı tık yok

4MaGuS

Üye
bekle orası biraz uzun sürüyor

ON9

Üye
kardeşim önce bayramın mubarek olsun.Bendede aynı sorun var sen bi çözüm bulabildinmi.
Önce giriş yapın siteden sonra da programı açın bende de aynı oldu once sonra bu şekilde de Nedim. Oldu

Tepkiler: sinanozcan312

ekoks20

Üye
Teşekkürler güncellemeyi sorunsuz kurdum.

Şuanda güncellemeleri kontrol edemiyoruz(80072ee2)

kuruyorum bakalım teşekkürler. Umarım asıl guncellemede sorun çıkarmaz

varmı aynı sorunu yaşayan. Şuanda güncellemeri kontrol edemiyoruz 80072ee2 ??

q0nzalez

Üye
O değil de yukleyenler ne tur sorunlarla karşılaşıyo yda sorun yaşayan varmı onu yazsnda ona gore bizde kurmaktan çekinelim şimdilik yada çekinmeyelim duruma gore