(Çözüldü) Sony Ericsson Xperia Pro'daki Android 4.0.4 ICS'in Kasma Sorununa Çözüm Arayışları

arkadaşlar benim telefon xperia neo..bnde 4.04 ıcs yi yüklediğimde furkandaki gibi arayüzde geçişlerde felan kasmalar olmadı.telefon gerçekten süperdi sadece video kaydı yaparken donma yapıyordu.şimdi ben bi taktik deneyeceğim.telefona tekrar 4.04 yükleyip servise vereceğim ve arızaya video çekerken donuyo diyeceğim.bakalım servis ne yapacak ....belki servis bi şekilde sorunları düzeltir.ama eğer gingerbread yükleyip verirlerse ben ıce cream sandwich istiyorum diycem.nasıl olsa sony çıkardı yazılımı..servis nasıl düzeltecekse düzeltsin banane..belki servis yüklerse yazılımı düzeltebilir..

Sen pro sun !!!!!

PriZm

Üye
Sony Tamamen saçmalamış.Gpu olmadığı sürece nasıl 720P video çekmeyi düşünüyorlar ya akıllı adamlar

Sony Tamamen saçmalamış.Gpu olmadığı sürece nasıl 720P video çekmeyi düşünüyorlar ya akıllı adamlar

Xperia pro nasıl çekiyor o zaman internette ve kutusunda bile 720p hd yazıyor 1280x720 çözünürlükte çekiyor galiba 8mp kamerası var
Edit. Sizin kadarda android bilgim yok ama sadece ics de oluyor bu gpu olayı galiba

PriZm

Üye
Xperia pro nasıl çekiyor o zaman internette ve kutusunda bile 720p hd yazıyor 1280x720 çözünürlükte çekiyor galiba 8mp kamerası var
Edit. Sizin kadarda android bilgim yok
Xperia Pro'da ICS sürümünde GPU kapatılmış.yani telefonun 5800 dan farkı kalmamış.ben böyle bir saçmalık görmedim.Gpu olmadığı sürece ne adam akıllı 720 p video çekersin,menüleri kasarak dolaşırsın,internet zaten felaket olur,oyun saymıyorum bile tamamen saçmalık.

Şimdi jeton düştü peki custom rom yani cm9 da böyle bir şey yoktur galiba

PriZm

Üye
Şimdi jeton düştü peki custom rom yani cm9 da böyle bir şey yoktur galiba
CM Developerları zaten genelde driverleri baştan yazıyorlar.Cm'ler o yüzden bu kadar hızlı çalışıyor.tamamen optimize edilmiş driverleri var.birde Linaro eklendimi tamam

Bendeki xperia neoda o dediklerinin hiçbiri olmadı gpu kapatılıyosa bnde neden olmadı ki.bnde sadece video 720 p çekim yaparken takılıyordu.

- - - Eklendi - - -

peki arkadaşlar sony ler donanım yüzünden kaldırmıyorsa turkcelin çıkardığı bu telefon nasıl 4.0 kullanabiliyor.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/turkcell-t21-maxiplus-5-geliyor-669422.html

Belki bir tek Xperia Proda kapatmışlardır diyeceğim ama mantıksız olacak

CPU güçleri aynı mı iki cihazın?
---------------
Aynıymış.
Ayrıca donanım kaldırmıyor değil ağır bir yazılım.Her şeyi tastamam yapılınca sorun kalmıyor.Bkz: Grand ve Minik Ali.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
Cpu dan naber?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Neo,Pro modelleri falan ICS yi hayli hayli kaldıran modeller.sorun %100 GPU kaynaklı.

Tepkiler: Cihanî Sultan

Cpu dan naber?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Neo,Pro modelleri falan ICS yi hayli hayli kaldıran modeller.sorun %100 GPU kaynaklı.
ya zaten ben neyin davasındayım dandik turkclin telefonu 4.0 ıcs li telefon veriyosa bizimkiler hayli hayli kaldırması lazım...

Tepkiler: Never_Back_Down

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Srun kesinlikle GU kaynaklı. Tam ICS^nin kasmasına alışmışken GingerBread'e döndüm, uzay çağına geçmiş gibi telefonun hızlı çalıştığını anladım.

PriZm

Üye
Bir gün gelecek herkes custom roma geçecek