Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
Ben de beğendim sadece iki eksik var bence biri sessiz mod diğeri tümünü kapat tuşu

• Beğen
Tepkiler: Bülent872

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rusya sürümünü yükledim şarj konusunda takip edeceğim bakalım nasıl . Ilk izlenimim gayet olumlu.

burak_102

burak_102

Üye
Ben de pil kullanımını yarın atacağım ülke sürümleri çok fark ediyor mu ben MEL sürümü yükledim

burak_102

burak_102

Üye
Aynen pil animasyonu güzel bir de kilit ekranında pilin ne zaman dolacağı yazıyor o da güzel :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
burak_102

burak_102

Üye

Bence istatistikler kötü. Gece Wifi açık kalmış gibi gözüküyor ama kapalıydı ve sürekli mobil veri kullandım eskiden daha iyi şarj süresi alıyordum

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben de test ediyorum eklerim karşılaştırırız :oke:

• Beğen
Tepkiler: burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Xperia klavyesi kullanırken chrome da foruma uzun bir metin yazıp silme tuşuna metin silinene kadar basabilir misiniz bende klavye saptıyor yazdığım bazı kelimeler geri geliyor umarım anlatabilmişimdir

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Xperia klavyesi kullanırken chrome da foruma uzun bir metin yazıp silme tuşuna metin silinene kadar basabilir misiniz bende klavye saptıyor yazdığım bazı kelimeler geri geliyor umarım anlatabilmişimdir
Yaşamadım bildireyim dedim :)

burak_102

burak_102

Üye
Denediğin için teşekkür ederim :)

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
Hayırlısı olsun siz hangi cihazı alacaksınız :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
zencibitc

zencibitc

Üye
ben z2 kullaniyorum ilk hafta berbat sonuc verlyor ama 1 haftadan sonra oturuyor .

burak_102

burak_102

Üye
Önümüzdeki maçlara bakıyoruz Android Olma ihtimali yüksek ama bakalım maliyeti yüksek bir cihaz düşünmüyorum.
Ara sıra uğrarsınız yine :) bu arada ekran kayıt özelliğini deneme bahanem oldu sorunu videoda gösterdim aynısı kitkat sürümünde de oluyordu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Belki de klavyeden değildir.Başka bir klavye yükleyin marketten bakalım aynı olay olacak mı?

burak_102

burak_102

Üye
Google Klavye yükledim sorun yok sorun sadece Xperia klavye ve Chrome birleşmesi ile oluşuyor bazı durumlarda daha kötü silme hataları ile karşılaşıyorum telefonu güncellemeden önce sıfırladım yine aynı sorun var

cimbomluekiz

cimbomluekiz

Üye
Arkadaşlar, bu Google sesle yazma tuşu hala yok yaa, android 5.0 ile olmasını bekliyordum ortalarda yok. Yada var da benmi bulamıyorum acaba. Bir de Ayarlar / güvenlik / ekran kilidi ,, içinde yüz tanıma kilidi yok? bilgisi olan var mı acaba? (bu arada root'SUZ resmi sürümü kullanıyorum):ah

Üst Alt