Kesinlikle katılıyorumBen de beğendim sadece iki eksik var bence biri sessiz mod diğeri tümünü kapat tuşu
umut fakirin ekmeği 
Kardeşim titreşimli titreşimsiz ikisi de var ben kullanıyorumBen de beğendim sadece iki eksik var bence biri sessiz mod diğeri tümünü kapat tuşu
karışık ama birazYaşamadım bildireyim dedimXperia klavyesi kullanırken chrome da foruma uzun bir metin yazıp silme tuşuna metin silinene kadar basabilir misiniz bende klavye saptıyor yazdığım bazı kelimeler geri geliyor umarım anlatabilmişimdir

Görevimiz kardeşim, ama yakında vedalaşacam cihazla Ya kızım alır Ya da Eşim artık onlar denerDenediğin için teşekkür ederim![]()

Önümüzdeki maçlara bakıyoruz Android Olma ihtimali yüksek ama bakalım maliyeti yüksek bir cihaz düşünmüyorum.Hayırlısı olsun siz hangi cihazı alacaksınız![]()
Ara sıra uğrarsınız yineÖnümüzdeki maçlara bakıyoruz Android Olma ihtimali yüksek ama bakalım maliyeti yüksek bir cihaz düşünmüyorum.
bu arada ekran kayıt özelliğini deneme bahanem oldu sorunu videoda gösterdim aynısı kitkat sürümünde de oluyordu