Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
(Çözüldü=Android 2.3.4'e Geri Döndüm) Telefon Ağırlaştı, Sorunu Bulamıyorum
Güncelleme: 06.05.2012
Sorunu eski Android 2.3.4 gingerBread sürümüne dönerek çözmüş bulunmaktayım.
###############
Dün, Android 4.0.4'e güncelledim Xperia Pro'yu. Telefonda kasmalar vardı. İlk başta normal karşıladım. Fakat bir türlü çözümünü bulamadım. Menüde, yavaş kaydırınca kasma çok belli oluyor. Ayrıca sanki dokunmatik piksellere dağıldı. Yani, hafif kaydırmalarda kare kare kayma oluyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Yani, kaydırmalar çok akıcıydı.
Angry Birds oyununu bile kasıyor telefon hiçbir anlam veremedim.
Telefonun ayarlarında GPU oluşturmayı zorla (Uygulamalarda 2D donanım hızlandırmayı kullan) seçeneğini gördüm, etkinleştirdim fakat hiçbir değişiklik olmadı.
Bu sorunu yaşayan var mı merak ediyorum....
Sorunu eski Android 2.3.4 gingerBread sürümüne dönerek çözmüş bulunmaktayım.
###############
Dün, Android 4.0.4'e güncelledim Xperia Pro'yu. Telefonda kasmalar vardı. İlk başta normal karşıladım. Fakat bir türlü çözümünü bulamadım. Menüde, yavaş kaydırınca kasma çok belli oluyor. Ayrıca sanki dokunmatik piksellere dağıldı. Yani, hafif kaydırmalarda kare kare kayma oluyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Yani, kaydırmalar çok akıcıydı.
Angry Birds oyununu bile kasıyor telefon hiçbir anlam veremedim.
Telefonun ayarlarında GPU oluşturmayı zorla (Uygulamalarda 2D donanım hızlandırmayı kullan) seçeneğini gördüm, etkinleştirdim fakat hiçbir değişiklik olmadı.
Bu sorunu yaşayan var mı merak ediyorum....