uribaju
Üye
c7yi n8e takas etmek büyük bir hata ben söylemiştim özellik olarak görünmeyen farklar var arasında c7 kullanışlı telefon yazık etmişsin yinede hayırlı olsunBugün C7 mi N8 le takas ettim ve gördüğüm ilk fark; C7 nin ekran kontrastı ve parlaklığı N8 den çok daha iyiymiş, N8 in ekranı çok soluk geliyor bana sanki sepya moduna girmiş ekran, 720p bir videoyu aynı anda her iki telefonda oynatın ve seyredin ne dediğimi anlayacaksınız...
c7yi n8e takas etmek büyük bir hata ben söylemiştim özellik olarak görünmeyen farklar var arasında c7 kullanışlı telefon yazık etmişsin yinede hayırlı olsun
saçmalama kardeşim ikiside aynı malzeme kullanılmış ekran ışğını ayarla farkı görürsün benımde kardeşimde c7 var ikimizde aynı anda video çekime geçiyoruz bariz bir fark ile benimkisi daha net ve açık sen birde ona kurtuluş40 bellesini yükle peh c7 neymiş diyeceksinsağol, telefonu değiştirdiğim için pişman değilim çünkü N8 e sahip olmak içimde kalmıştı, zamanında 200 tlyi bulamadığım için C7 yi almıştım bazen değişiklik yapmak iyidir, ama dediğim gibi C7 nin ekran kalitesinde bariz bir üstünlüğü var N8 e karşı...
n8 kullanıcısı olarak size tavsiyem n8 bir ara belle ile tanışmadan önce tasarım niyetine az kalsın kardeşimin c7 sini alıp n8 i ona verecektim ama kurtuluş40 bellesi ile tanıştıktan sonra n8 iphone4s ile bile değiştirmem
----------Eklendi @ 23:24:14 ---------- Yazıldı @ 23:20:36 ----------
saçmalama kardeşim ikiside aynı malzeme kullanılmış ekran ışğını ayarla farkı görürsün benımde kardeşimde c7 var ikimizde aynı anda video çekime geçiyoruz bariz bir fark ile benimkisi daha net ve açık sen birde ona kurtuluş40 bellesini yükle peh c7 neymiş diyeceksin
n8 kullanıcısı olarak size tavsiyem n8 bir ara belle ile tanışmadan önce tasarım niyetine az kalsın kardeşimin c7 sini alıp n8 i ona verecektim ama kurtuluş40 bellesi ile tanıştıktan sonra n8 iphone4s ile bile değiştirmem
----------Eklendi @ 23:24:14 ---------- Yazıldı @ 23:20:36 ----------
saçmalama kardeşim ikiside aynı malzeme kullanılmış ekran ışğını ayarla farkı görürsün benımde kardeşimde c7 var ikimizde aynı anda video çekime geçiyoruz bariz bir fark ile benimkisi daha net ve açık sen birde ona kurtuluş40 bellesini yükle peh c7 neymiş diyeceksin
önce C7 şimdide N8 kullanıyorum..
bana göre C7 kasa/görünüş süper tel.
n8 12mp için kasa kalın düşmüş.
bende eşime verdim c7 yi..aslında sırf belle için geçtim n8 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?