C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yakında geliştirme olacık

​merakla bekliyoruz :) biraz daha cpu ve gpu performansları arttırılsa kusursuz olur.

ayrıca sizin cfw ye rusça dil ekledim. bunu flashlamak istiyorum ama tekrar herşeyi kurmak istemiyorum. ayarlarımın değişmeyeceği şekilde hangi dosyaları flashlamam lazım?

doctorrr

doctorrr

Üye
bağlantım habire kesiliyo internetim yavaş şunu mediafire a upload edermisiniz acaba lütfen?

suatsari

suatsari

Üye
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
belco kardeşim hani c7 yende geliyodu bi cfw senin tarafından. Yapmayı düşünüyorum demiştin de? :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hocam biri sarj durumu söyleyebilir mi Orjinal'e göre

doctorrr

doctorrr

Üye
Hocam biri sarj durumu söyleyebilir mi Orjinal'e göre

önceki yorumlara bakarsan memnun olduklarını 3. günde %40 da olduğunu görürüsün ayrıca cfw mükemmel ötesi bişi çok sağlam orinaline beş basar saygılarımla...:D

• Beğen
Tepkiler: belco2
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

şarjı 3 günde %40lara ulaşanlar ne gibi kısıtlamalar yapıyor? örnek olarak ekranda batarya bilgisi açık mı. sürekli güç tasarrufunda mı kullanıyorsunuz gibisinden..

varmet

Üye
flash atarken tel kapandı açılmıyo.dead flash atmak için c6-01 dosyalarını nerden bulabilirim bi link atarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​merakla bekliyoruz :) biraz daha cpu ve gpu performansları arttırılsa kusursuz olur.

ayrıca sizin cfw ye rusça dil ekledim. bunu flashlamak istiyorum ama tekrar herşeyi kurmak istemiyorum. ayarlarımın değişmeyeceği şekilde hangi dosyaları flashlamam lazım?

​soruma hala bir cevap verilmedi 2 gündür bekliyorum ama :)

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
nokia suite ile teli yedekle yazılımı yükle sonra yedekledini nokia suite ile geri yüklersin ayarların bozulmaz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
teşekkürler. harika bir cfw bu..daha da ilerletmeyi düşünüyor musunuz ve ne gibi yenilikler olacak ?

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
QT 4.7 QT 4.8 çıkartıldı tel hızlandırıldı yakında güncelleme olacık

Üst Alt