belco kardeş eline sağlık iyi cfw olmuş yalnız bi sıkıntısı var şöyle; teli yan çevirip tekrar düzeltince ekran dönerken çok saçmalıyor ve çok yavaş dönüyor görüntü birbirine giriyor
hafıza kartını çıkarıp tekrar deneyince düzeliyor kartı formatlayıp tekrar taktım 1-2 uygulama yükledim yine aynı sorun oldu
acaba tele soft format atsam düzelir mi? teşekkürler
Tuhaf bir durum...
Bu arada açılış ekranınıdan memnun olmayanlar için bi çözüm;
hocam soft format attınmı flashtan sonra yada hard felan. benim az gidiyoda.şuan 3 günündeyim ve şarj daha %40 oldu
Arkadaşlar ben yeniyim bu konulara cfw nasıl yapılıyor bende telimi böyle güzel kullanışlı hale getirmek istiyorum... Bu arada benim telefonum Nokia 701 bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?
Arkadaşlar ben yeniyim bu konulara cfw nasıl yapılıyor bende telimi böyle güzel kullanışlı hale getirmek istiyorum... Bu arada benim telefonum Nokia 701 bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?
microsoft apps 2.0 yüklenmiyor nokia suite ile.neden acaba? c de yer kaplıyor ama programlarda görünmüyor

Teşekkürler hepinize peki bu konuda c6 için yazıyor bunu nokia 701 e yapabilir miyim ?
benim soruya da bir cevap alsam arkadaşlar ?![]()