C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
şuan 3 günündeyim ve şarj daha %40 oldu

• Beğen
Tepkiler: belco2

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet bende yükledim ve deniyorum şu an.bakalım nasıl olmuş..yorumlara bakılırsa epey kullanışlı :)

hakann09

hakann09

Üye
belco kardeş eline sağlık iyi cfw olmuş yalnız bi sıkıntısı var şöyle; teli yan çevirip tekrar düzeltince ekran dönerken çok saçmalıyor ve çok yavaş dönüyor görüntü birbirine giriyor
hafıza kartını çıkarıp tekrar deneyince düzeliyor kartı formatlayıp tekrar taktım 1-2 uygulama yükledim yine aynı sorun oldu
acaba tele soft format atsam düzelir mi? teşekkürler

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence bi *#7730# işini görür.

keşke daha önce girseymişim bu cfw olayına diyorum..telefonun çehresi değişti..daha fazla zevk almaya başladım..eline sağlık üstad.süper iş çıkarmışsın.

ayrıca radyonun da kulaklıkta ve hoparlörde sesini yükseltme yolu yok mu? gerçi daha denemedim ama biz sony ericsson da yapıyorduk. cfw ile de pekala yapılabilir radyo sesinin kulaklıkta yükseltilmesi biraz da bass eklenmesi :9 bunu bir dahaki cfw de düşünebilir belco usta

• Beğen
sezerr53

sezerr53

Üye
Rom Patcher var mı acaba ?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco kardeş eline sağlık iyi cfw olmuş yalnız bi sıkıntısı var şöyle; teli yan çevirip tekrar düzeltince ekran dönerken çok saçmalıyor ve çok yavaş dönüyor görüntü birbirine giriyor
hafıza kartını çıkarıp tekrar deneyince düzeliyor kartı formatlayıp tekrar taktım 1-2 uygulama yükledim yine aynı sorun oldu
acaba tele soft format atsam düzelir mi? teşekkürler

temalardan tema effektlerini kapat düzelir

• Beğen
Tepkiler: hakann09
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Tuhaf bir durum...

Bu arada açılış ekranınıdan memnun olmayanlar için bi çözüm;

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/symbian-3-acilis-ve-kapanis-animasyonu-sis-halinde-sadece-yukle-ve-kullan-onizlemeli-616910.html

al kardesim bu işini görür.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben telefonu cfw olmadan kullandığım günlere yanarım sadece o kadar söyleyeyim..saatlerdir konuşuyorum şarjı inmedi bile..bekleme süresi bariz uzamış. tekrar ellerine sağlık diyorum.

• Beğen
mustyaky

mustyaky

Üye
şuan 3 günündeyim ve şarj daha %40 oldu
hocam soft format attınmı flashtan sonra yada hard felan. benim az gidiyoda.

---------- Eklendi @ 00:27:40 ---------- Yazıldı @ 00:20:24 ----------

ben soft atmadım. Güç tasarrufunda 8 saatte hiç bişey yapmadığım halde %55 oldu yaa.

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bende atmadım şimdilik iyi gibi duruyor..sorun olursa şarjda bende atarım artık

okitox

okitox

Üye
bildirimler uygulamasının dosyalarını verebilir misin belco lütfen :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
microsoft apps 2.0 yüklenmiyor nokia suite ile.neden acaba? c de yer kaplıyor ama programlarda görünmüyor

• Beğen
lance.lot

lance.lot

Üye
Arkadaşlar ben yeniyim bu konulara cfw nasıl yapılıyor bende telimi böyle güzel kullanışlı hale getirmek istiyorum... Bu arada benim telefonum Nokia 701 bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ben yeniyim bu konulara cfw nasıl yapılıyor bende telimi böyle güzel kullanışlı hale getirmek istiyorum... Bu arada benim telefonum Nokia 701 bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?

CFW yapabilmek için 4 programa ihtiyacın var. Ve tabi nasıl kullanıldıklarını da bilmen gerekiyor.

1) Navifirm Plus (CFW'ye dönüştürülerecek orjinal FW dosyalarını indirmen için gerekli)
2) Phoenix 2011 (Flaşlama aşaması için gerekli. Flaşlamanın anlatımı forumda var)
3) Nokia Cooker (CFW oluşturmak ve düzenlemek için gerekli. Anlatımı forumda var)
4) SisContents (CFW'ye gömülecek program v.b eklentileri hazırlamak için gerekli)

*NaviFirm'den indireceğin orjinal firmware (FW) Nokia 701 için "RM-774" olmalı.
Ör: C6-01 için RM-718, N8 için RM-596...

ANIL

ANIL

Admin

Modifikasyon Genel & Destek bölümünden daha iyi yardım alabilirsin.

lance.lot

lance.lot

Üye
Teşekkürler hepinize peki bu konuda c6 için yazıyor bunu nokia 701 e yapabilir miyim ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkürler hepinize peki bu konuda c6 için yazıyor bunu nokia 701 e yapabilir miyim ?

Hayır C6-01 için olanı (RM-718'i), 701'e (RM-774'e) flashlayamazsın.
Buna kalkışırsan dönüşü olmayan hasarlara yol açabilirsin.

---------- Eklendi @ 16:05:48 ---------- Yazıldı @ 16:04:33 ----------

benim soruya da bir cevap alsam arkadaşlar ? :)

MS Apps 2.0 yüklemesi biraz sorunlu oluyor Suite'den.
Bazen yarım kalıyor, bazen çok uzun sürüyor.
Ama bir kaç kez dene ve sabırla yüklenmesini bekle.
Donmuş gibi bekliyor ama sonunda yükleniyor.
Yarım saat falan bekle gerekirse.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
1 saat bekledim resmen sabırla.yükledi de..ama programlarda görünmüyor nedense.kayboldu gitti.cfwden dolayı mı acaba

lance.lot

lance.lot

Üye
Kardeşim ben onu demek istemedim ben nokia 701 için bunun gibi cfw ler var mı onu diyorum ! Yani kısaca telefonumu kullanışlı hale getirmek istitorum nokia 701 için de var mı ?

Üst Alt