C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

furi

Üye
Şarj denildiği kadar fark ettirmedi. Yinede çok güzel olmuş ellerine sağlık hocam

mitrefix

Üye
Açılıştaki ses ne nerde

mitrefix

Üye
Bu yazılımda Açılıştaki çalan müziği arıyorum. Hoşuma gitti nerde bulabilirim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kamerada bir sorun oldu..bugün farkettim. arada bir resim çekerken bir hata oluştu deyip kamera moduna geri dönüyor..buna da dikkat edilsin yeni versiyonda

Febris

Febris

Üye
Beyler yuklesemmı bu cfw yi?

Dostnametr

Üye
Hadi bakalım yarın 5. gün.Beklemedeyiz :)

Febris

Febris

Üye
yüklü şuan :) klavyesi cok hosuma gitti. Yeni versiyon ciktiginda update software ile flashlasak sorun olurmu @belco2

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​evet aynı şeyi bende soracaktım ayarlarımız ve yüklü programlarımız silinmeden nasıl yükleriz yeni versiyonu?

angmar55

angmar55

Üye
yükledikten sonra hard format atsak mod dosyalarına bi zarar gelmesin?

soyluozcan

Üye
Belco usta tekrar tekrar ellerine sağlık 2 gündür kullanıyorum tek kelime ile harika şarj süresine inanamıyorum nasıl olurda bu kadar artış olur anlama veremiyorum buna. Usta ek olarak açılışa daha orjinal bir logo ve ses koysan çok güzel olur. Artı mesela ana ekrandan menüye geçerken küp varda o dönüyormuş gibi olur ama geri gelirken başka bir efekt oluyor efektleri biraz düzenlesen tadından yenmez bu CFW.

• Beğen
Tepkiler: belco2
angmar55

angmar55

Üye

Nasıl yani gerek yok :S ben her flashlama sonrasında hard format atarım telefonda bayağı yer açılıyor hafızada ayrıca bayağı bi hissedilir derecede hızlanma oluyor ben sadece modlu dosyalara bi zarar gelmesinden biraz endişeliyim

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
flash ile zaten telefonun temizlenip üzerine yazılım yükleniyor..bir de hard formata gerek yok.

angmar55

angmar55

Üye
Hayır beni yanlış anladınız galiba :D flaslama telefonun ilk günki gibi yapar dosya silmez haritalar mağaza vs. vs. hard formatta bunlar silinir ve 150mb civarında telefon hafızasına yer açar toplam 485 mb civarı boş alan olur tel. hafızasında ayrıca format atmadan kullanınca menüde kasmalar oluyor ama hard format atınca hiç kasmıyor daha verimli oluyor. :) mağaza ve harita gibi gereksiz şeyleri kullanmıyorum zaten uygulama oyun tema bu siteden temin ediyorum bazılarınıda yabancı sitelerden tek bi sorum olcak mod dosyalarıda bazen hard formatta silinebiliyor bu cfw 'de atsak modlara zarar gelirmi onu soruyorum :D

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
modlara zarar gelmez modlar romda gömülü hard format soft format atabilirsin.....

Febris

Febris

Üye
modlara zarar gelmez modlar romda gömülü hard format soft format atabilirsin.....
Belco2 konusturmussun yıne cfw bılgını yenı versiyon ne zaman çok başarılısın bu işte. :)

---------- Eklendi @ 15:24:58 ---------- Yazıldı @ 15:06:50 ----------

beyler yenı versiyon cıktığında phoenix te update software ile gecersek sorun olurmu ? cevap bekliyorum.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
sorun olmaz

Üst Alt