doctorrr
Üye
ya usta senin tema efektini dğiştirdim ekran dönüş hızını yavaşlatıyo diye hala aynı çok takılıyo kasılıyo nasıl çözülür?onu kaldırdın zaman teli nasıl kapatacan

ya usta senin tema efektini dğiştirdim ekran dönüş hızını yavaşlatıyo diye hala aynı çok takılıyo kasılıyo nasıl çözülür?onu kaldırdın zaman teli nasıl kapatacan

ya usta senin tema efektini dğiştirdim ekran dönüş hızını yavaşlatıyo diye hala aynı çok takılıyo kasılıyo nasıl çözülür?![]()
tema efektlerini kapat düzelir

efektsiz de olmuyoki şimdin![]()
Hocam v4.01 de Nokia Pure font mu kullandın?
senin yaptığın cfwnin kimse yanından geçemez belco bunu yüklemeden önce başka 2 cfw yükledim öylesine bakim dedim ilk baktığım yeri mesaj simileyi oldu geç açılıyor hatta kurtuluşunkinide yükledim baktım kimse yapamamış helal olsun sana mesaj simileyi şak diye açılıyor bu benim için çok önemli çok mesajlaşan biriyim nasıl yaptıysan unutma çünkü nokia fp1dede yapamamış belle çıktığından beri senin yaptığın cfwyi kullanıyom çok sağol en hızlı en kalitelisi senin cfw eyvallah
belco2 hocam öncelikle cfw için teşekkür ederim ellerine sağlık yalnız bişey sorucam. konuya koyduğun ekran görüntülerinde pil ve bağlantı göstergesi renkli fakat bende renkli olmadı. onu nasıl renkli yapabilirim yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler
---------- Eklendi @ 23:50:00 ---------- Yazıldı @ 23:12:48 ----------
birde orjinal açılış sesi ve animasyonunu vermeniz mümkün mü acaba? forumdaki bir konu yardımıyla değiştirdim fakat orjinal dosyaları bulamadım
eklerim link indirisin
teşekkürler. birde renkli pil göstergesini sormuştum?
Renkli pil göstergesi. Mavi dilimli. (Çok güzel)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resource/apps dizinine atacaksın.
xplore ile atmaya çalışıyorum ama dosya açılamıyor c:\resource\avkon2.mif diye bir uyarı veriyor. nasıl atıcağım? yardım ederseniz sevinirim
---------- Eklendi @ 12:53:05 ---------- Yazıldı @ 12:48:37 ----------
rompatcher de etkin değilmiş yamaları etkinleştirdim attı fakat bir değişiklik olmadı. yine hepsi beyaz. nerde yanlış yaptım acaba?
xplore ile atmaya çalışıyorum ama dosya açılamıyor c:\resource\avkon2.mif diye bir uyarı veriyor. nasıl atıcağım? yardım ederseniz sevinirim. rompatcher de etkin değilmiş yamaları etkinleştirdim attı fakat bir değişiklik olmadı. yine hepsi beyaz. nerde yanlış yaptım acaba?
sa. belco özeline bakabilirmisin.

arkadaşlar burdan http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html flash atmadan pil göstergelerini değişebilirsiniz...toggle widgetları da .mif dosyalarını tele direk atarak değişebilrsiniz....
bu arada belco2 cfw çok güzel eline sağlık![]()
bulutsuzge az önce pylaştığın ekranlardaki digital saat witgetini paylaşabilirmisin