tabi canım dha hızlı ve stabil hattaSizce orjinal hackli yazılımdan iyimidir bu ona göre yükleyeceğim ?

yav babalr bi sorum olacak yav bu son sürüm fp1 e kadar başka yok dimi![]()
3g açık kapalı sessiz açık kapalı gibi widgetlarda bozukluklar var bakarmısın usta?
Nokia gibi destek veriyorsun hocam helal olsun yasen bu resimlere bi bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia gibi destek veriyorsun hocam helal olsun ya![]()
bazı arkadaşlar tam neyın ne oldunu bilmiyolar yardım ve destek etmeye çalışıyorum
Bende bilmiyorum bazı şeyleri
Sistem hacklimi?
Hackli değilse normaldeki gibimi hacklicez?
Yer imi widgeti yüklerken hata aldığımdan soruyorum kusura bakma hocam
Aaa görmemişim hocam çok pardon yaSistem hackli hacklemene gerek yok
romda var gömülü Yer imi widgeti ondan hatta verir çünkü yazılmda var Yer imi widgeti

Aaa görmemişim hocam çok pardon ya![]()
![]()
selam forumdakiler . belco2 kardeş bu nokıanın kendi programlarını kaldıra bileceğimiz bir program yokmu . map suite 2,0 içinde drive_iad diye bir dosya vardı onu yükledim toplu taşıma diye bir simge geldi menüye şimdide kaldıramıyorum ayrıca kullanmadığım ( burada ve şimdi .hava durumu .ovi üzik . doğum günü yöneticisi . harita gükleyici .giriş . klavuzlar . drive . haritalar . mağaza .intranet . camera demo . uidler bulucu(zaten bunun ne olduğunu bilmiyom) dlna oynatıcı(bunuda ne işe yaradığını söylersen bi zahmet) bunların hepsini kaldıra bileceğimiz bir ayar ne vilem bir proram artık neyse yada bunlar romdan kaldıra bileciğim dosyalrsa hangi flash dosyası ve adinı sölyle biz kaldıralım . ayrıca başarıların devamını diler teşkkürlerimi sunarım . cevap yazarsan çok makbule geçer sağolasın varolasın ...
benm birkaç sorum var; rom patcher ın içinde farklı olarak Show ram and rom belle ve mega bass effects var bunlar neye yarar hadi mega bass bass verir ama show ram and rom belle neye yarıyor.Dolby olayı bunda varsa ki var galiba bende kulaklık takılı olmadığı halde stereo genişletme gözüküyo gelip giden birşey olmuyo sizce dolby olmadımı ?
Dosya yöneticisinde ram ve rom hafızalarını gösterir.