allah razı olsun kardeş yaparsanmultitastin sorun çıkarıyor sosyal aglar facebook twitter ........
FM Radyo sorunu çözüldü güncelleme 19.04.2012 tarihinde yayılanacık..........

multitastin sorun çıkarıyor sosyal aglar facebook twitter ........
hocam nfc yi eklersen sevinirim şimdiden teşekkürlermultitastin sorun çıkarıyor sosyal aglar facebook twitter ........
radyo reset problemi düzeltildimi..??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
multitastin sorun çıkarıyor sosyal aglar facebook twitter multitastin FP1_final çözüldü yeni güncellemede eklenilecek
---------- Eklendi @ 15:48:21 ---------- Yazıldı @ 15:44:51 ----------
düzeltildi
bende şey diyim bari yine senin cfw ni kullanıcam ama biraz insanlara saygın ve sevgin olsun. şu üstteki saatin pil in wifi nin bluetooth un olduğu çubuktan ya hafıza kartı simgesini kaldır, yada o çubuğu tamamen kullanılır yap. yarısı doluyo sadece o yüzden çoğu simge kayboluyo. eminim bi yolu vardır sen bulursun . hadi kolay gelsin.
Birinin istediğini birisi istemiyor. Herkezin özel isteği var birinin dediğini yapsa diğerininkini yapmamış olacak. Biraz serbest bırakın kafasına göre yapsın. Mesela ben kinetik kaydırmayı çok seviyorum. Ama koymasada sonradan kurulabiliyor. Ama koyduğu herşeyin sorunsuz olması çalışıyor olması elbette istenir. Bence şarj süresi uzun süre gitmesi, işlem yaparken kilitlenmemesi, uzun süre düşünmemesi bunlar önemli. Unutmayın kullandığımız telefon, bir navigasyon cihazından beklediğimiz performansı, müzik çalardan beklediğimiz her şeyi, bilgisayarda oynar gibi oyun oynamayı, microsoft office gibi office programlarını kullanmayı... bu cihazdan beklememiz biraz hayalcilik olur.
Belco hocam, çalışmalarınız için size teşekkür ederiz.
Telefonun bazı şeyleri orjinal kalmalı diye düşünüyorum. Kineticte kayarken tutup sonra basıyoruz birşeyi seçiceğimizde. Ama normalinde kendi durduğundan tek dokunuyoruz mesela.
Birde telefonu gece kapat aç yapmaya korkuyorum. O açılış sesi ne öyle. Kendi sesi kalmalı. Ses ve kinetic scrolling hariç güzel cfw yapıyor. Baya üstünde edit yaptım öyle kullanıyorum şuanki cfwsini.
''Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x8421001c (-2078212068)
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.''
hatası alıyorum yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?