C6-01 Belle 111.030.0609 v1.06 Özel 30.03.2012

Sponsorlu Bağlantılar

benim uygulamalarmda memnumusunuz

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
multitastin sorun çıkarıyor sosyal aglar facebook twitter ........
FM Radyo sorunu çözüldü güncelleme 19.04.2012 tarihinde yayılanacık..........

hero12

Üye
allah razı olsun kardeş yaparsan :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hocam ZiNOX'un şeffaf widgetlarını da eklemeyi unutma :)
Eline sağlık şimdiden...

mertc601

Üye
hocam nfc yi eklersen sevinirim şimdiden teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
nfc çalışmıyorki :((

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

multitastin sorun çıkarıyor sosyal aglar facebook twitter multitastin FP1_final çözüldü yeni güncellemede eklenilecek

---------- Eklendi @ 15:48:21 ---------- Yazıldı @ 15:44:51 ----------

radyo reset problemi düzeltildimi..??

düzeltildi

mertc601

Üye
nfc neden çalışmıyor ki

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

multitastin sorun çıkarıyor sosyal aglar facebook twitter multitastin FP1_final çözüldü yeni güncellemede eklenilecek

---------- Eklendi @ 15:48:21 ---------- Yazıldı @ 15:44:51 ----------

düzeltildi

Önceki CFW'nin (v1.06'nın) navigasyonunu daha bugün denedim.
Bağlanmıyor Belco hoca?
Eskiden (1.06'yı yüklemeden önce) en geç 20-30 saniyede güzergahı hesaplayıp söylerdi.
Şimdi GPS bekliyor boyuna. 5-10 dakika bekledim ama tık yok.
(Bütün ayarlar yapılı ve aynı)

19 Nisan'da çıkaracağın CFW'nin navigasyon ve sürüş haritaları özelliğini de bir kontrol edersen çok iyi olur.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Senden tek isteğim. Açılış kapanış animasyonu orjinal olsun ya :) Gerisini ben ekleyebiliyorum cfwye. Kinetic Scrollingde olmasın. Aşağı bi indir diyoruz durmuyor hiç. Biraz hızlandırılmışı olsa kendi dursa fena olmazda. Bu çok kötü.

mustyaky

mustyaky

Üye
bende şey diyim bari yine senin cfw ni kullanıcam ama biraz insanlara saygın ve sevgin olsun. şu üstteki saatin pil in wifi nin bluetooth un olduğu çubuktan ya hafıza kartı simgesini kaldır, yada o çubuğu tamamen kullanılır yap. yarısı doluyo sadece o yüzden çoğu simge kayboluyo. eminim bi yolu vardır sen bulursun . hadi kolay gelsin.

baykep

Üye
Birinin istediğini birisi istemiyor. Herkezin özel isteği var birinin dediğini yapsa diğerininkini yapmamış olacak. Biraz serbest bırakın kafasına göre yapsın. Mesela ben kinetik kaydırmayı çok seviyorum. Ama koymasada sonradan kurulabiliyor. Ama koyduğu herşeyin sorunsuz olması çalışıyor olması elbette istenir. Bence şarj süresi uzun süre gitmesi, işlem yaparken kilitlenmemesi, uzun süre düşünmemesi bunlar önemli. Unutmayın kullandığımız telefon, bir navigasyon cihazından beklediğimiz performansı, müzik çalardan beklediğimiz her şeyi, bilgisayarda oynar gibi oyun oynamayı, microsoft office gibi office programlarını kullanmayı... bu cihazdan beklememiz biraz hayalcilik olur.

Belco hocam, çalışmalarınız için size teşekkür ederiz.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
bende şey diyim bari yine senin cfw ni kullanıcam ama biraz insanlara saygın ve sevgin olsun. şu üstteki saatin pil in wifi nin bluetooth un olduğu çubuktan ya hafıza kartı simgesini kaldır, yada o çubuğu tamamen kullanılır yap. yarısı doluyo sadece o yüzden çoğu simge kayboluyo. eminim bi yolu vardır sen bulursun . hadi kolay gelsin.

Onu kaldırmak kolay. CFW yayınlasın ben editleyip kullanıcam zaten sana yollarım.

Birinin istediğini birisi istemiyor. Herkezin özel isteği var birinin dediğini yapsa diğerininkini yapmamış olacak. Biraz serbest bırakın kafasına göre yapsın. Mesela ben kinetik kaydırmayı çok seviyorum. Ama koymasada sonradan kurulabiliyor. Ama koyduğu herşeyin sorunsuz olması çalışıyor olması elbette istenir. Bence şarj süresi uzun süre gitmesi, işlem yaparken kilitlenmemesi, uzun süre düşünmemesi bunlar önemli. Unutmayın kullandığımız telefon, bir navigasyon cihazından beklediğimiz performansı, müzik çalardan beklediğimiz her şeyi, bilgisayarda oynar gibi oyun oynamayı, microsoft office gibi office programlarını kullanmayı... bu cihazdan beklememiz biraz hayalcilik olur.

Belco hocam, çalışmalarınız için size teşekkür ederiz.

Telefonun bazı şeyleri orjinal kalmalı diye düşünüyorum. Kineticte kayarken tutup sonra basıyoruz birşeyi seçiceğimizde. Ama normalinde kendi durduğundan tek dokunuyoruz mesela.
Birde telefonu gece kapat aç yapmaya korkuyorum. O açılış sesi ne öyle. Kendi sesi kalmalı. Ses ve kinetic scrolling hariç güzel cfw yapıyor. Baya üstünde edit yaptım öyle kullanıyorum şuanki cfwsini.

baykep

Üye
Telefonun bazı şeyleri orjinal kalmalı diye düşünüyorum. Kineticte kayarken tutup sonra basıyoruz birşeyi seçiceğimizde. Ama normalinde kendi durduğundan tek dokunuyoruz mesela.
Birde telefonu gece kapat aç yapmaya korkuyorum. O açılış sesi ne öyle. Kendi sesi kalmalı. Ses ve kinetic scrolling hariç güzel cfw yapıyor. Baya üstünde edit yaptım öyle kullanıyorum şuanki cfwsini.

Bak ne güzel sizde editlediğinizi yayınlarsınız herkes faydalanır. Mesela ben isterim. Dediğiniz gibi bazı şeyler orjinal kalmalı

chatlag18

Üye
belco hocam şimdi 3 gündür uğraşıyorum. 1,06 sürünümü 1 aya yakındır yükledim işte. geçen gün şarj olsndiye cafede usbden taktm hafıza kartıma virüs attı . 57 gb olunca virüs çıkardım hafıza kartına format attım bende. baktm telefon kafayı yedi. flash atıyım dedım . flash atarken % 10-20-30,,,,,100 e kadar gelıyo ama bi anda baglantı kesildi. 1; usb çıkar 2 : batarya çıkar gibi bişe gelıyo. (phoenix) ile atıyorm bu arada. tamamlanmıyo telefon ise test mode ekranında kalıyo. sonrasında ise batayayı çıakrıp taktım .telefon açıldı ama açıldıqında ( -1 ) rakamı ekrana gelıp gidiyo. bu ne acaba bilgin varmı . şimdi telefonu versem garantiye garanti dışı kalırmı . yazılımların çok güzel . çok teşekkür ederım cidden çok işe yarıyor. allah razı olsn şimdiden ?????

mahooy1453

Üye
hocam nasıl yükleyecez yardımcı olurmsn ovisuitten mi

musa004

Üye
Ellerine sağlik kardeşim bence süper olmuş muhteşem bişey çok teşekkür ederim

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
yapılalı uzun zaman olmuş ama şu şartlarda kullandığım en güzel cwf

mühendist

Üye
''Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.''
hatası alıyorum yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
''Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.''
hatası alıyorum yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

bunu yüklemen için şuan kullandığın sürümde aynı olmalı biliyosun değilmi?

x-hamster

Üye
arkadaşlar ben yeniyimde nasıl kurucamm bunuuu :(

Üst Alt