Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet v17.1.13 müzik çalar port edilildi türkçe çeviride yapıldı yakında tüm c6-01 yayınlayacam
Dampierre
Üye
belco yeni sürümde şu ilk açılışta çıkan ovi,welcome ekranını da kaldır lütfen. Boşuna tl israfı.
mustyaky
Üye
evet bendede radyo calismiyor daha yeni farkettim.
SevilayDeniz
Üye
Aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim; ''Mesaj Okuyucu'' çalışmıyor. İlk açıldığında, dil ve ses ayarları çıkıyor ve mesaj okuyor. Ama, sonraki açılışlarda hiçbir işlem yapmadan kapanıyor.
altannemre
Üye
telden bunu nasıl kurmamız gerek iyo açıklamayapabilir misiniz başta format atmak gerek mi
internet radyo kurun hocam o daha iyi bakalım o çalışıyor mu o önemli olan
mustyaky
Üye
nasil daha iyi internet radyo ya. insan bi dusunur acaba net paketi varmi diye hem olsa bile kesik kesik dinlenir. aveanin netteki yavasligindan dolayi.
Aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim; ''Mesaj Okuyucu'' çalışmıyor. İlk açıldığında, dil ve ses ayarları çıkıyor ve mesaj okuyor. Ama, sonraki açılışlarda hiçbir işlem yapmadan kapanıyor.
hocam kusura bakma ama sende bizi karacahil sandin heralde. hem takili olmadiginda zaten uyari veriyor takin diye. benim sorunum radyoyu actigimda ya tel res atiyo yada donuyo.
mustyaky
Üye
hocam yeniden flash aticamda guncelleme ne zaman cikar bosa atmayim simdi bir iki gune cikarsa. bide su hafiza karti simgesini nasil kaldircam flahtan once soylede attiktan sonra kalkmiyosa ugrasmiyayim.
mustyaky
Üye
bide mediafireye yuklersen sevinirim .
Dostnametr
Üye
Aynen ortalama bir tarih söylesen güncelleme için ona göre davransak
birfidan
Üye
şimdi bu fw yi yğükjledim ellerine saglık yanlız anna bildirimler widgetini kaldırdım tekrar eklemek istiyorum wişdgwtlwerin için gözükmüyor nasıl halledecez
Hayır mesaj yok deyip kapanmıyor. Yeni mesaj geldiğinde ya da okunacak diğer mesajlarda, program açılmıyor. FP1'de buna baksalar iyi olacak sanırım. Birde, tüm widgetler çevrimdışı özelliği gibi birkaç iyileştirme getirseler iyi olacak.Belce2, yeni güncellemeye klasör içinde klasör oluşturma, Nokia Chat ve Nokia DLNA uygulamalarını ekleyebilir misin?
bulutsuzgece
Üye
Belco, Gelecek CFW'ye ZINOX'un şeffaf widgetlarını ve Dima-zh1'in saat widgetlarını ekleyebilir misin?
necati45
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]flash attıktan sonra hard format atmaya gerek var mı?birde mesajlar klasör halinde nasıl gösteriliyor yani oturum nasıl kaldırılıyor.ikincisi menüde örneğin uygulamalar klasörü tema klasörü vs. anna'daki gibi nasıl ayarlanıyor teşekkürler[/SIZE][/COLOR]
degirmenci01
Üye
belco2 hocam şöyle bir hata var sanki sessize alınca ekranın üst tarafında simgesi çıkıyordu eskiden bunda yok galiba