C6-01 Belle 111.030.0609 v1.06 Özel 30.03.2012

Sponsorlu Bağlantılar

benim uygulamalarmda memnumusunuz

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .

xxfth

Üye
eyvallah kardeş de bunu format atar gibi mi yükleyeceğiz yoksa başka türlümü sana zahmet bi anlatıver .

telepati75

telepati75

Üye
hocam kusura bakma ama sende bizi karacahil sandin heralde. hem takili olmadiginda zaten uyari veriyor takin diye. benim sorunum radyoyu actigimda ya tel res atiyo yada donuyo.
Maalesef aynı sorun bende de mevcut radyo çalışmıyor.

hero12

Üye
güzel kardeşim adamlar haklı bende kulaklık var radyoyu acında telefon resetleniyo problemli

mustyaky

mustyaky

Üye
malesef siz tel kullanmayı örenememişsiniz işalah örenirsiniz...
sende insanlarla iletişim kurmayı bir türlü öğrenememişsin malesef. kim bir sorunla karşılaşıp buraya yazsa hemen tersliyosun yok öyle olmaz sen yapamamışsındır felan. lütfen biraz kibar ol.

• Beğen
Tepkiler: hayalet2304
hakann09

hakann09

Üye
belco2 kardeş radyo benim de sorunlu yeni yazılım atacağım üzülerek çünkü cfw yi beğendim ama hata veriyor

telepati75

telepati75

Üye
malesef siz tel kullanmayı örenememişsiniz işalah örenirsiniz...

Biz tel kulanmasını öğrenmedik ama gayet iyi telefon kullanmasını biliriz. Sende bizlerle beraber deniye deniye cfw yapmasını öğrenirsin artık.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık belco2.
CFW'yi (kendi beğendiğim şeffaf ZiNOX widgetlarını ekleyerek) dün flashladım.
Güzel olmuş. Özellikle favori uygulamalar widgetı çok kullanışlı.
Ancak tam şeffaf dijital saat yerine yarı şeffaf kullansan daha iyi olurdu bence.
Mesela şöyle bir şey olabilirdi. (Vector bloom with overlay)

Bu arada arkadaşların da belirttiği gibi radyoda problem var.
Çalışmıyor ve reset atıyor.
Bir sonraki güncelleme de ona bir göz atabilirsen çok iyi olur.

APOvBABA

APOvBABA

Üye
hocam boyutu çok büyük kasmaz mı bu telefonu? Dolayısıyla çok şarj yer?

mitrefix

Üye
Hackli mi hacksiz mi.

Kaya0362

Üye
belco annadaki mesaj sistemini belleye koyabilirmisin klasörleri gör demekten midem bulandı ve video playeride ekleyebilirmisin sesi ekrandan açıp kısma için yaparsan bir sen yaparsın bir denesen benim için çok çok önemli abicim ya sana uğraşın için parasını bile öderim

SevilayDeniz

Üye
Güncelleme ne zaman çıkıyor belco2?

SilentOne

SilentOne

Üye
belco hocam multitastin ve dobly i koyarsan sevinirim cfw ye

Febris

Febris

Üye
güncelleme ne zaman çıkar?

cyber

cyber

Üye
Bekliyorum lütfen

SilentOne

SilentOne

Üye
ne zamn çıkartacan şunu

asadas74

asadas74

Üye
radyo reset problemi düzeltildimi..??

erbenben

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın da belco2 haklı FM radyo gayet rahat çalışıyor.. bizzat bu yorumları okuyunca kendim test ettim bu cfw yi kulanıyorum ve gayet iyi çalışıyor … Sizde bi problem olma ihtimali de var yani adama bu kadar yüklenmeyin hatayı kendimizde aramayı da bilmeliyiz...

SevilayDeniz

Üye
FM Radyo sorunlu sanırım. Şimdi bende test ettim. Normal çalışıyor gibi görünüyor ama, ne tarama yapıyor ne de ses veriyor. Bir süre sonra, telefon yeniden başlıyor. Sanırım modifiyelerden biriyle kesişiyor, onu bulmak lazım.

Not: Sanırım bu belco2'den kaynaklı bir sorunda değil.

baykep

Üye
Belco2 hocam, bazılarına küsüp bizi ihmal ettin sanırım. Biz seni takdir ediyoruz. Bırak takdir etmeyenleri. Her zaman böyle insanlar olacaktır. Onları görmemezlikten gelmek lazım. Hatalarından arındırılmış, güncellenmiş yeni CFW'ni sabırsızlıkla bekliyoruz.

Üst Alt