C6-01 Belle 111.030.0609 v1.00 tüm yeni widgetlar eklenildi

Sponsorlu Bağlantılar

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
belco2 1 sayfaya resim ekledim onu üste alda herkes görsün

amficci

amficci

Üye
efektler hız muhteşem olmuş eline koluna sağlık nokia bile bu kadar iyi yapamıyo bu işi :alkis

asadas74

asadas74

Üye
müzükler sadece Sounds dakileri görüyor bu da iyi :D

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
tercihlerdeki Genel adını nasıl değiştirebiriz belco

holykan

holykan

Üye
belle de flash sonrası soft yada hard format atmak gerekiyormu

germir

germir

Üye
belle de flash sonrası soft yada hard format atmak gerekiyormu

flash sonrası soft format atman tabiki yararınadır

----------Eklendi @ 18:36:22 ---------- Yazıldı @ 18:30:04 ----------

gerçekten çok güzel yapmışşın belco2 hocam sen bi dahisin ellerine emeğine yüreğine sağlık çok teşekkür ediyorum

hc500

hc500

Üye
hc500 http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...widgetlar-eklenildi-2-603032.html#post4358710 sonunda indirdim kurdum güzel ancak kurulum sonrası format atmazsam iyi ancak atınca dil seçiminden sonra bölge seçme aşamasında hızlı bir şekilde ünlem işareti gelip gidiyor telefon sapıtıyor sürekli reset vs gibi.

test yapılmıştır bu dedin sorunlar yok

Amacım kötülemek değil belco2 gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık bu konuda sıkındtı yok ama bende herkes gibi bu güzel fwyi kullanabilmek için
belki fikirlerinizi alırım amacı ile yaşadığım sorunu yazıyorum yanlış anlamanızı istemem birde benim ürün kodu 059c5w6 bu konuda sizden bizzat bu konudada yardım almıştım yeniden çok teşekkür ederim :)

asadas74

asadas74

Üye
ekrandan tüş kilidini açarken tuş kilidine tam bastıgımız yerde cizgi oluyor yanlamasına. sadece bu cfw de oluyor cok kez denedim neden acaba ?

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
ekrandan tüş kilidini açarken tuş kilidine tam bastıgımız yerde cizgi oluyor yanlamasına. sadece bu cfw de oluyor cok kez denedim neden acaba ?

o dediğin tüm bellelerde var orijinal yani bir sorun değil

deadlydesire

deadlydesire

Üye

ercaan

Üye
belco2 hocam sağol valla senden başka uğraşan yok :))) Millet ben telefonu ses sistemine bağladığımda bağlanmıyo ama kulaklığı takınca bağlanıyo belleye geçtikten sonra böyle oldu annada çalışıyodu bu sorunu yaşayanlar varmı ?

APOvBABA

APOvBABA

Üye
belco2 hocam sağol valla senden başka uğraşan yok :))) Millet ben telefonu ses sistemine bağladığımda bağlanmıyo ama kulaklığı takınca bağlanıyo belleye geçtikten sonra böyle oldu annada çalışıyodu bu sorunu yaşayanlar varmı ?
evet o sorunu ben yaşamıyorum şu anda ama bir arkadaş anna'dayken kullandığı müzik kulaklığını belle 'ye geçtikten sonra kullanamadı :(

baykep

Üye
Hocam; nasıl kuracağız bunu. Daha yeni C6-01 sahibi oldum. İlk defa bu tip bir telefon kullanıyorum yani konulara oldukça yabancıyım. Kurulum hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Kurunca telefondaki bütün bilgiler gidiyormu. Herhalde Nokia Suite ile senkronize edeceğiz (resimler, zil sesleri, rehber v.s.) biraz bilgi verirseniz sevinirim. Dosyayı indirdim kurulum için açıklamanızı bekliyorum. Herşey için teşekkürler. Bu arada cihazımın sürümü 111.030.0609 güncel belle yüklü.

APOvBABA

APOvBABA

Üye
ya arkdaşlar bişe sorcam. Bunu yükledikten sonra orjinal sürüme dönmek için normal flash atabiliyomuyuz, yoksa downgrade mi yapmak gerekiyor?

Kaya0362

Üye
belco hoca bilmediğim için soruyorum bu sisteme hard format attığım zaman hacki gidiyormu kurdum süper bişey öncekinden hızlı bu teşekkürler valla:)

furkitare

furkitare

Üye
Belco hocam Telefon internete bağlanamıyor . Erişime izin verilmedi diyor

Mobil veri + Wifi hepsi açık

deadlydesire

deadlydesire

Üye
belco hoca bilmediğim için soruyorum bu sisteme hard format attığım zaman hacki gidiyormu kurdum süper bişey öncekinden hızlı bu teşekkürler valla:)
gitmez arkadaşım ;)

----------Eklendi @ 16:48:08 ---------- Yazıldı @ 16:46:05 ----------

ya arkdaşlar bişe sorcam. Bunu yükledikten sonra orjinal sürüme dönmek için normal flash atabiliyomuyuz, yoksa downgrade mi yapmak gerekiyor?
direk orjinale flashlayabilirsin bi sıkıntı olmaz ;) downgrade sürümü değiştirmek için yapılır ;)

asadas74

asadas74

Üye
Kardeş herşey süper de

''ana ekrandan satt widget kaldırıla bilir''

bunu anlamadım.

bide müzikçalarda ses artığından mı ne sen cızırtılı gibi

Üst Alt