belco2 hocam biraz önce yükledim bir sorun yok gibi kurtuluş40 hocamınkini yüklemiştim oda sorunsuzdu ama biraz maymun iştahlıyım galiba cfw leri yapamasamda yeni programları denemek hoşuma gidiyor. şimdi her ikinizide karşılaştırıyor gibi olacak ama her iki yazılımında güzel yanlarını (benim için tabiki) bulmak adına iyi oldu. telefonla arama yapılıp karşı taraf açınca titreşimle uyarı modunu da eklersen (gerçi internette sis olanını bulup yükledim oldu), kinetik kaydırma moduda gerçi alışmak biraz zaman alıyor ama alışınca sanki iyi oluyor gibi, açılışta çalışan gereksiz olan (varsa tabi) uygulamaların kapatılması şeffaf saatin font rengi değişebiliyormu aceba tabi bunlar ufak tefek şeyler inşallah haddimizi aşmamışızdır tekrar emeğine sağlık. birde dead flash atamayan arkadaşlar var galiba videoda anlatılmış ama ilk seferinde bende atamamıştım benim gibi hata yapan arkadaşlar telefon kapalı olsun refurbish'e basınca ekrana gelen 6 maddelik sorudan sonra usb kablosunu bilgisayara takın yüklemeye başlayacaktır yine yüklemez ise usb kabloyu taktıktan sonra telin kırmızı power tuşuna basın bu arada açılış ekranı şu ana kadar görmüş olduğum en iyisi