C6-01 Belle 111.030.0609 v1.02 tüm yeni widgetlar eklenildi

Sponsorlu Bağlantılar

baykep

Üye
Hocam, video anlatım pek detaylı değil. En son refurbish'e basınca ekrana gelen 6 seçeneği sırasıyla uyguluyoruz doğrumu. o ana kadar telefonumuz usb ile bağlı ve açıktı öylemi. birde nokia suit gibi açık programları kapatıyormuyuz. İlk defa uygulayacağımız bir iş birde telefonu yeni aldık hepten uçurmayalım. Onun için iyice anlamadan birşey yapmak istemiyorum.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Hocam, video anlatım pek detaylı değil. En son refurbish'e basınca ekrana gelen 6 seçeneği sırasıyla uyguluyoruz doğrumu. o ana kadar telefonumuz usb ile bağlı ve açıktı öylemi. birde nokia suit gibi açık programları kapatıyormuyuz. İlk defa uygulayacağımız bir iş birde telefonu yeni aldık hepten uçurmayalım. Onun için iyice anlamadan birşey yapmak istemiyorum.

bügünekadar yazılım nasıl yüklediysen o şekilde yükle

baykep

Üye
öncekini yüklediğim gibi yükleyeceğim sonrasında format atmam gerekirmi

myloweazrail

Üye
linkte yada bende sorun var sanırım teşekkür

----------Eklendi @ 09:29:58 ---------- Yazıldı @ 09:00:38 ----------

linkte yada bende sorun var sanırım teşekkür
firefoxtaymış ie de indirmeye başladı

fatihsevgili44

fatihsevgili44

Üye
dead flashla yüklemeye çalıştım olmadı düz flashla yükledim sorun yok şu an eline sağlık güzel olmuş teşekkürler

myloweazrail

Üye
saat 17,00 itibari ile tel çöktü açılmıyor.yapılan farklı işlemler efekt değişimi,başlangıç flash değişimi sonrası tel açılmadı yeniden fw bakalım yarındamı aynı olucak tekrar teşekkürler

degirmenci01

Üye
belco2 hocam biraz önce yükledim bir sorun yok gibi kurtuluş40 hocamınkini yüklemiştim oda sorunsuzdu ama biraz maymun iştahlıyım galiba cfw leri yapamasamda yeni programları denemek hoşuma gidiyor. şimdi her ikinizide karşılaştırıyor gibi olacak ama her iki yazılımında güzel yanlarını (benim için tabiki) bulmak adına iyi oldu. telefonla arama yapılıp karşı taraf açınca titreşimle uyarı modunu da eklersen (gerçi internette sis olanını bulup yükledim oldu), kinetik kaydırma moduda gerçi alışmak biraz zaman alıyor ama alışınca sanki iyi oluyor gibi, açılışta çalışan gereksiz olan (varsa tabi) uygulamaların kapatılması şeffaf saatin font rengi değişebiliyormu aceba tabi bunlar ufak tefek şeyler inşallah haddimizi aşmamışızdır tekrar emeğine sağlık. birde dead flash atamayan arkadaşlar var galiba videoda anlatılmış ama ilk seferinde bende atamamıştım benim gibi hata yapan arkadaşlar telefon kapalı olsun refurbish'e basınca ekrana gelen 6 maddelik sorudan sonra usb kablosunu bilgisayara takın yüklemeye başlayacaktır yine yüklemez ise usb kabloyu taktıktan sonra telin kırmızı power tuşuna basın bu arada açılış ekranı şu ana kadar görmüş olduğum en iyisi

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
herzaman en iyisini yapmak

• Beğen
Tepkiler: germir
germir

germir

Üye
yapılabileceğin her zaman en iyisini yapıyorsun dostum ellerine emeklerine sağlık sonsuz teşekkürler ediyoruz sana

Kaya0362

Üye
merhaba belco2 öncelikle teşekkürler emeğine sağlık ben dead flash oarak yüklemedim bu bir sorun değil heralde ve önceki sistemindeki efekti upload edebilirmisin ona alıştım yada ismini söyleyiver. tekrar teşekkürler gene müthiş bir sistem hazırlamışsın.!!!

Kaya0362

Üye
belco ne yaptıysam wifiye bağanamadı diyor sorun nedir böye bir sorun varmı kimsede??

Kaya0362

Üye
abim wifiyi buluyor şifreyi giriyorum bağanılamadı diyor işin ilginç tarafı önceki sistemini geri yükledim yine aynı orjina belleyi suiteden kurdum aynı ve dahada tuhaf olan şey avea internetede girmiyor hiç girmiyor bağanılamadı diyor telimden anlamasam neyse ilk defa bir sorunla karşılaşıyorum telimde:(

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
( Not yazılımı yüklediktensonra mutlaka, Soft Format atın *#7370# )

jugu60

Üye
belco2:tşk:
yazilimda sorun yok
sadece yazilanlari uygulayin

Dostnametr

Üye
Bu nasıl berbat bir açılış gifi ve sesidir :s

holykan

holykan

Üye
: )

fatihsevgili44

fatihsevgili44

Üye
s.a arama geldiğinde ya da alarmlarda telefon ışığı yanıp sönüyor çoğu zaman cevaplamakta zorlanıyorum bunu iptal etme imkanı var mı ?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
marsharun

marsharun

Üye
Teşekkürler indiriyorum deniyecem.

Üst Alt