C6-01 Belle 111.030.0609 hacklenildi tüm widgetlar eklenildi

Sponsorlu Bağlantılar

Dostnametr

Üye
Katılıyorum orjinal menü düzeni iyidir.

rewa

rewa

Üye
belco2 hocam benım c6-01 imin ürün kodu 059F4Z9 navide yok nasıl belle yapıcaz navidekileri denedim olmuyor bu sayfadakıde olmadı yardımcı olurmusun?

yoIcu

yoIcu

Üye
Belco2 059C260 içinde ayrıca bi modifiye yaparmısın?

Ürün kodu 059C383 059C260 bu iki ürün kodunada yükleye bilirsiniz bu yazılımı

----------Eklendi @ 08:00:49 ---------- Yazıldı @ 07:44:58 ----------

içi çarklı nokia saati de geliyo mu widgetlerle? yoksa ayrı bir uygulama mı? link versene saat için...

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Ürün kodu 059C383 059C260 bu iki ürün kodunada yükleye bilirsiniz bu yazılımı

----------Eklendi @ 08:00:49 ---------- Yazıldı @ 07:44:58 ----------

içi çarklı nokia saati de geliyo mu widgetlerle? yoksa ayrı bir uygulama mı? link versene saat için...

geliyor geliyor gelmezmi

jugu60

Üye
:oke:Her zamanki gibi yine 1 numarasin belco2
ellerin dert gormesin :tşk:
mumkunise güç tasarrufu ve bateriya göstergesi eklenirse iyi olur
Saygilar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
onda zaten var dostum

Febris

Febris

Üye
Belco bugün güncelleme olucakmı?

SevilayDeniz

Üye
Yeni düzenlemeye; Etkin notlar, Doğum günü yöneticisi, yeniden başlat, efekt, hafıza kartı simgesi, gizli menüleri göster (temalar, tercihler, bluetooth v.s.), güç tasarrufu modu, hava durumu modu, tam sürüm X-plore, etkin aktarmalar notu devredışı modu, program isimlerini değiştirme modu, Rompatcher diğer yamaları v.s. eklenecek mi?

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
belco buna bi modlama yapsan çok kıyaak olur ;) emegine sağlık

degirmenci01

Üye
belco2 hocam garmin mobil xt 6.0.10 kullanıyorum program çalışıyor ancak klavye gerektiren bir menüde dokunduğumda klavye çıkmıyor bu düzelebilirmi

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco2 hocam garmin mobil xt 6.0.10 kullanıyorum program çalışıyor ancak klavye gerektiren bir menüde dokunduğumda klavye çıkmıyor bu düzelebilirmi

kurdun programdan kaynaklanan normalde klavye çalışıyo

Febris

Febris

Üye
Güncelleme ne zaman cıkıcak belco 2 pc servise gidicekte yükliym

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
2 gün sonra yayınlanacık

Febris

Febris

Üye
Hmm ....​....

sLqDsy4

sLqDsy4

Üye
suan phoenix i indiriyorum. Bu bellenin nasıl yuklendıgını anlatabılırmısnz ? ben yenıyım bu hack ve pro yukleme ıslerınde ama cok heveslıyım guzel calısmalar war yavas yavas ogrenıyorum bu konuda da yardımcı olurmusunuz ?

degirmenci01

Üye
kurdun programdan kaynaklanan normalde klavye çalışıyo

hocam yabancı formlarda biraz araştırdım garmin belede klavye sorunu yaratıyor ancak şöyle bir çözüm yazmışlar yazma yerine bastıktan sonra tuşkilidi yapıp tekrar açarsanız klavye geliyor bu şekilde kullanılabiliyor birde swype klavye ekleyince çalıştığından bahsedilmiş ben ekledim ancak yine çalışmadı şu anda en pratiği tuş kilidini kapatıp açmak bunun başka bir çözümü varmıdır fırsat bulurda bakabilirseniz iyi olur.

birde annadaki saat ve tercihlerin birarada olduğu yani annadaki gibi saat varmıdır

Kaya0362

Üye
yeni güncellemede annadaki saati ve annadaki ilk mesaj sesinide ekeyebilirmisin belco ağam:(

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
bakarız

ahmet-212

Üye
merhaba arkadaşlar. Bu yazılımı yükleyip de şarj sıkıntısı yaşayan varmı? Ben anna 25.007 kullanıyordum ve sarjim mükemmel gidiyordu. Çok rahat 2 gün kullanıyordum. Fakat bu yazılımı yükledim ve sarjim 1 gün bile gitmemeye başladı. Şu anda sarjim en fazla 8 saat falan gidiyor, ne yapmam lazım nolur yardımcı olun, cevaplarınızı bekliyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt