Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Belle 111.030.0609 v1.02 tüm yeni widgetlar eklenildi
Sponsorlu Bağlantılar
covar
Üye
tşkler kardeşim
belco2
Üye
Konu Sahibi
yakında güncelleme olacık
by*cambaz
Üye
omer.1310
Üye
abi açılış gifi ağır kaçmış ya ama eline sağlık bi süredir kurtuluş40 ın yaptığı cfw yi kullanıyodum oda güzel yapmış fakat senin yerin ayrı yine güzel bi cfw yapmışsın devamını bekliyoruz başarılar saygılar...
belco2
Üye
Konu Sahibi
yakında güncelleme olacık
SevilayDeniz
Üye
Yeni sürümde, tüm toggle widgetler için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu konudaki, Widgets Black skinlerini kullanabilir misin? Bluetooth, Mobil Veri, Wlan, DLNA, WPN, Çevrimdışı, 3G, Sessiz v.s.
beyazkoza75
Üye
teşekkürler ellerine sağlık
muhdi
Üye
bunu yükleyince uygulamalarda sertifika problemi çözülüyor mu?
o yukarıdaki mediabarı aşağı doğru çek mobil veri wifi bluetooth sessiz ikonlar çıkıyor oradaki wifiyi açık duruma getir sorunun hallolabilir.
Kaya0362
Üye
teşekkürler hüseyin yazılımla alakalı deği o sorunu çoktan hallettim
degirmenci01
Üye
belco2 hocam bellede annadaki favori rehber widgetindeki gibi resimlerin arasında boşluk olmuyormu sanki o daha şık duruyordu
mertc601
Üye
teşekkürler
SevilayDeniz
Üye
Güncelleme ne zaman gelecek, belli mi?
beyazkoza75
Üye
güncelleme ne zaman??
nizam67
Üye
slm arkadaşlar bu jaf ile flaşlanırmi acaba 5800 öyle yapmıştım ama bilgi verirmişimız
nizam67
Üye
yardım edin ya ben bunu phonexle yapmaya çalıştım baya bir ilerledi olduğu yerde kaldı flaş atarken kabloyu çıkardım tel açıldı ama menu kırmızı açılmayam klasörle doldu ne yapabilirim
ahmetyilmazas4
Üye
teşekkürler
nizam67
Üye
telin yazılımı normal de belleydi bana yardım edin nasıl olacak ki ya