C6-01 Belle 111.030.0609 hacklenildi tüm widgetlar eklenildi

Sponsorlu Bağlantılar

08mehmet

08mehmet

Üye
öncelikle emek ve paylaşım için çok teşekkürler..ben yükledim oldukça başarılı bir çalışma olmuş,en önemlisi hackleme ile uğraşmak veya widget arama ihtiyacı kalmıyor..küçük bir hata ile karşılaştım sadece rehber favoriler widget biraz sorunlu olmuş isimler gözükmüyor başka eksiklik yok..şirketler bile hata yapıyor sonra güncelleme yayınlıyorlar..widgetlere hava durumu eklenirse ve tabiki menü düzeni 4x4 veya 4x5 yapılabilirse harika olur tekrar :tşk:

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle emek ve paylaşım için çok teşekkürler..ben yükledim oldukça başarılı bir çalışma olmuş,en önemlisi hackleme ile uğraşmak veya widget arama ihtiyacı kalmıyor..küçük bir hata ile karşılaştım sadece rehber favoriler widget biraz sorunlu olmuş isimler gözükmüyor başka eksiklik yok..şirketler bile hata yapıyor sonra güncelleme yayınlıyorlar..widgetlere hava durumu eklenirse ve tabiki menü düzeni 4x4 veya 4x5 yapılabilirse harika olur tekrar :tşk:

Rehber,favoriler witgetinde sorun çözüldü
yakında güncelerim

• Beğen
Tepkiler: 08mehmet
Febris

Febris

Üye
Hava durumu widget eklersen iyi olur belco ;)

asadas74

asadas74

Üye

arkadaşım orda hata yok. sim hafızasını kulanıyon numaralarını telefonu kapyala orda tek hata var dha kımse bulamadı :DD bi ben biliyom o da ufak hata 1 program hatasi dil nedeni ile desteklemıyo.cözümüde kolay aslında kurulum olarak atılmadıgı için app s dan dosyasını sılmek yeterlı o kadar. bunada gerek yok.

08mehmet

08mehmet

Üye
arkadaşım orda hata yok. sim hafızasını kulanıyon numaralarını telefonu kapyala orda tek hata var dha kımse bulamadı :DD bi ben biliyom o da ufak hata 1 program hatasi dil nedeni ile desteklemıyo.cözümüde kolay aslında kurulum olarak atılmadıgı için app s dan dosyasını sılmek yeterlı o kadar. bunada gerek yok.

dediklerinden birşey anlamadım bildiğin gibi yapabilirsin !
ben orjinal belle yi kullandım ve sonra belco2'nin yapmış olduğu modifiye belleyi yükledim ve tek eksiklik veya hata olarak rehber favoriler widgeti gözüme çarptı ki arkadaşımız o eksikliği hallettiğini ve yakında güncelleyeceğini söylüyor ki varmış öyle bir eksiklik bilmem anlatabildim mi ???

ceza_035

Üye
efekt yüklesek çalışırmı ?

ceza_035

Üye
teşekkürler. :)

----------Eklendi @ 18:35:40 ---------- Yazıldı @ 18:35:20 ----------

güncellendimi acaba ?

mertc601

Üye
süpersin belco2

Febris

Febris

Üye
Yeni güncelleme ne zaman olucak acaba?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında

mertc601

Üye
bu phoneix tenmi yükleniyor

sLqDsy4

sLqDsy4

Üye
bunu nasıl yuklucez hangı programla

Febris

Febris

Üye
phoenix ile flaşlaya bilirsin :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler eline sağlık

vg_engin

vg_engin

Üye
Hocam menü düzenini orjinal bırakırmısın 3*4 şeklinde rica etsek teşekkürler şimdiden :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt