C6-01 Belle 111.030.0609 hacklenildi tüm widgetlar eklenildi

Sponsorlu Bağlantılar

omer.1310

omer.1310

Üye
directories and the format of the data-packages:
c:/program files(x86)/nokia/phoenix/products/RM-718/ DP2.0

gibi bi hata aldım acaba phoenix in yeni sürümünü mü yüklemek gereki yeni bi sürümü var mı

asadas74

asadas74

Üye
Arkadaşim ben bir tane buldum yükledim cafeden süper yapmış kim yaptıysa tüm widgetler ekli. nasıl yaptoysa 20 ye yakında efect yüklemiş. süper yapmış. kur kulan olmuş her şeyine kadar.

okitox

okitox

Üye
link verseydin bari :D

asadas74

asadas74

Üye

degirmenci01

Üye
hocam emeğine sağlık her zamanki gibi buda mükemmel olmuş ilerleyen zamanda eminimki eksikliklerde giderilir. Rehber,favoriler witgetinde bir sorun var sanki resimler gözüküyor isimler çıkmıyor beyaz şerit olarak gözüküyor tek olarak ekleyince isimlerde çıkıyor.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
bi kakarız dostum

Kaya0362

Üye
belco usta bir ricam var annadaki zil seslerini nerden bulabiliriim özellkle mesaj sesi o sese çok alıştım böyle tuhaf oldu elinde varsa link verebilirmisin lütfen teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
directories and the format of the data-packages:
c:/program files(x86)/nokia/phoenix/products/RM-718/ DP2.0

gibi bi hata aldım acaba phoenix in yeni sürümünü mü yüklemek gereki yeni bi sürümü var mı

dostum dp2 diye klasör olmayacak o klasörun içindekileri rm 718 at yani bir üst klasöre

covar

covar

Üye
atında görelim arkadaşlar cok merak ediyorum

Febris

Febris

Üye
Resimler eklendi....:good:

asadas74

asadas74

Üye
bunu yüklediğimizde o programlar kendiliğinden yüklü mü olacak ? aynı şekilde ?

olacağını sanmıyorum oyunlar cok yüksek mb. da. programları paket helinde verebilirmisin ? program bulmakta zorlanıyoruz. işi bilen adamın bize vermesi daha iyi olur.

okitox

okitox

Üye
3g olsun veri bağlantısı simgeleri olsun biraz kaymış gibi sanki yazıları. ben orjinale yüklemiştim düzgündü :)

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında güncelleme olacık

degirmenci01

Üye
hocam bunu yükledik ama geri annaya dönüşyapabiliyormuyuz

covar

covar

Üye
tşk ederim cvpların icin kardeşim cok sağol