Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Merakıma yenik düşüp girdim ama arkadaş sayfa aşağıya indikçe iniyor sıkıldım bir süre sonra bıraktım :D:D Valla sonuna kadar gidenlere helal olsun :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Merakıma yenik düşüp girdim ama arkadaş sayfa aşağıya indikçe iniyor sıkıldım bir süre sonra bıraktım :D:D Valla sonuna kadar gidenlere helal olsun :D
:evet: aynen öyle ya.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

egeli__

Üye
arkadaslar bi yardım :) daha önce whatsapp da paylastıgım resimler albüme otomatik iniyordu ama simdi ne yaptıysam albümde cıkmıyo :(:(:( bilen birileri var mı ???????

egeli__

Üye
arkadaslar bi yardım :) daha önce whatsapp da paylastıgım resimler albüme otomatik iniyordu ama simdi ne yaptıysam albümde cıkmıyo :(:(:( bilen birileri var mı ???????

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
whatsapp > ayarlar > alınan resimleri otomatik kaydet
ayarın açık mı?

hironakamura

hironakamura

Üye
bildirim sorunu yaşayan var mı beyler?

sanki yeniden hortladı gelmiyor bildirimler :/

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
bildirim sorunu yaşayan var mı beyler?

sanki yeniden hortladı gelmiyor bildirimler :/

bugün bol bol yaşadım mesajlar gelmiş gelmiş ben 15-20 dakika sonra fark ettim . Özellikle arka arkaya gelen mesajlarda sıkıntı oluyor.

hironakamura

hironakamura

Üye
bugün bol bol yaşadım mesajlar gelmiş gelmiş ben 15-20 dakika sonra fark ettim . Özellikle arka arkaya gelen mesajlarda sıkıntı oluyor.

aynen bugün böyle oldu bana da,genel bir sıkıntı deyip görmezden mi gelsek ne yapsak :)

dakamon

dakamon

Üye
Lanetlendi bence bu uygulama. Whatsapp lanetli windows phone da :seytan::stres::stres::stres::seytan6:

nanotex

nanotex

Üye
Ara sıra ben de yaşıyorum bu sorunu. Resmen gelmiyor bildirimler

jorged0l0r

Üye
arkadaşlar güncellemeden sonra sürekli böyle bir hata alıyorum çözümü bilen birileri yok mu acaba

jorged0l0r

Üye
arkadaşlar güncellemeden sonra sürekli böyle bir hata alıyorum çözümü bilen birileri yok mu acaba itme bildirimi hakkında windows phone ile canlı destekle konuştum oda whatsapp ile ilgili sorun dedi ancak onlarda somut bir bilgi vermediler

nanotex

nanotex

Üye
arkadaşlar güncellemeden sonra sürekli böyle bir hata alıyorum çözümü bilen birileri yok mu acaba itme bildirimi hakkında windows phone ile canlı destekle konuştum oda whatsapp ile ilgili sorun dedi ancak onlarda somut bir bilgi vermediler

O hepimizde çıkıyor. Yani bazılarımızda :) telefona reset at

- - - Eklendi - - -

Şimdi de şöyle bir sorunla karşı karşıyayım: mesajı yazıp gönderiyorum, geri tuşuna basıyorum, mesaj gelmiş gibi kalın yazıyla benim yazdığım mesajı gösteriyor. Bu mesaj gitmemiş anlamına geliyor konuşmaya girmemiz gerekiyoz tekrar. Yaşayan var mı bu sorunu başka?

jorged0l0r

Üye

telefonu 2 kere fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama yok arkadaş bana mısın demıyor :ehe arkadaşımda 920 var ondada en başta hata verıyordu ama güncellemeden sonra düzeldi bizde devam ediyor

jorged0l0r

Üye

bu sorun yüzünden zaten bildirim hiç gelmiyor ayarı açık oldugu halde arka plan görevlerindede etkin gözüküyor yani herşey tamam ama bildiri yok bide itme hatası

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

- - - Eklendi - - -

Şimdi de şöyle bir sorunla karşı karşıyayım: mesajı yazıp gönderiyorum, geri tuşuna basıyorum, mesaj gelmiş gibi kalın yazıyla benim yazdığım mesajı gösteriyor. Bu mesaj gitmemiş anlamına geliyor konuşmaya girmemiz gerekiyoz tekrar. Yaşayan var mı bu sorunu başka?
BEN :emzik:

ÖEY

ÖEY

Üye
Hataları raporlayın gençler, nasılsa artık güncelleme yayınlamaya alıştılar. :D:D

• Beğen
Tepkiler: ceza87
nanotex

nanotex

Üye
Mesajlar bildirim olarak gelmiyor diye telefonu yeniden başlattım, uygulama itme bildirimleri sorunu yüzünden telefonu yeniden başlatın dedi :D bu uygulama adam olmaz

ÖEY

ÖEY

Üye
Hey Allah'ım artık gülmekten çatlayacam bu whatsapp yüzünden :kop:Acılarımız inşallah amber güncellemesi çıktıktan bir iki hafta sonra bitecek bak söylemişti dersiniz :D:D

Üst Alt