Merakıma yenik düşüp girdim ama arkadaş sayfa aşağıya indikçe iniyor sıkıldım bir süre sonra bıraktımValla sonuna kadar gidenlere helal olsun
![]()
aynen öyle ya.whatsapp > ayarlar > alınan resimleri otomatik kaydetarkadaslar bi yardımdaha önce whatsapp da paylastıgım resimler albüme otomatik iniyordu ama simdi ne yaptıysam albümde cıkmıyo
bilen birileri var mı ???????
bildirim sorunu yaşayan var mı beyler?
sanki yeniden hortladı gelmiyor bildirimler :/
bugün bol bol yaşadım mesajlar gelmiş gelmiş ben 15-20 dakika sonra fark ettim . Özellikle arka arkaya gelen mesajlarda sıkıntı oluyor.

aynen bugün böyle oldu bana da,genel bir sıkıntı deyip görmezden mi gelsek ne yapsak![]()
arkadaşlar güncellemeden sonra sürekli böyle bir hata alıyorum çözümü bilen birileri yok mu acaba itme bildirimi hakkında windows phone ile canlı destekle konuştum oda whatsapp ile ilgili sorun dedi ancak onlarda somut bir bilgi vermediler
telefona reset at
O hepimizde çıkıyor. Yani bazılarımızdatelefona reset at
arkadaşımda 920 var ondada en başta hata verıyordu ama güncellemeden sonra düzeldi bizde devam ediyor
BEN
- - - Eklendi - - -
Şimdi de şöyle bir sorunla karşı karşıyayım: mesajı yazıp gönderiyorum, geri tuşuna basıyorum, mesaj gelmiş gibi kalın yazıyla benim yazdığım mesajı gösteriyor. Bu mesaj gitmemiş anlamına geliyor konuşmaya girmemiz gerekiyoz tekrar. Yaşayan var mı bu sorunu başka?