arkadaşlar şu pil tasarrufundayken whatsapptan çıkınca başka hiçbir uygulamaya girememe sorunu herkesde var mı? ben de dün pil tasarrufundayken bi bakiim o sorun olacak mı bende de dedim, whatsappa girdim hemen uyarı geldi pil tasarrufunda bildirimler gelmez ona göre diye. aynı uyarı çıkarken de verdi. sonra uygulama listesine geldim, A AA! harbiden neye basarsam basayım girmiyor!! teli şarja taktım pil tasarrufundan çıktı ama hala devam ediyor. mecbur teli kapatıp açtım öyle düzeldi. her zaman bu böyle olacaksa sıkıntı gerçekten. yine güncelleme mi beklicez şimdi? offf offfff![]()

Doğru diyorsun öyle olabilir. O zaman akşam nasılsa benimkisi beni yarı yolda bırakır 8-9 gibi ben de o zaman denerimBenim anladığım, güç tasarruf modunun açık olması değilde, telefonun güç tasarrufuna geçmesinin akabinde bu sıkıntı oluyor. Güç tasarrufuna geçince bende deneyeceğim.
Zaten yarın tekrardan servise gidecek kendisi 

Bu arada facebook beta'da eklediğin fotoya etiketleme yapmak çok zor bir türlü beceremedim ben de laptoptan yaptım 

O neymiş yahuArkadaşlar itme bildirimleri uyarısı ne oluyor bilen var mı?![]()
Normal bildirimleri yeni düzelttiler şimdi de itme bildirimleri mi çıktı başımıza 

O neymiş yahuNormal bildirimleri yeni düzelttiler şimdi de itme bildirimleri mi çıktı başımıza
![]()

Benim anladığım, güç tasarruf modunun açık olması değilde, telefonun güç tasarrufuna geçmesinin akabinde bu sıkıntı oluyor. Güç tasarrufuna geçince bende deneyeceğim.
evet güç tasarrufa kendim almadım telefon otomatik geçti pil zayıflayınca, o zaman oldu bu sorun.İtme bildirimi hatasının alınma nedeni, uygulamanın sisteme tam olarak entegre edilememesinden kaynaklanıyor sanırım. Bu ayar uygulama içerisinde gömülü olarak gelip, gelen mesajları telefonun sistemi aracılığı ile sana bildirimini sağlar. Anlaşılan pek sağlıklı çalışmıyor gibi görünüyor.Arkadaşlar itme bildirimleri uyarısı ne oluyor bilen var mı?![]()
Bu hatayı hiç almadım ama yine de uygulama eskisinden çok daha iyi bir performans sunuyor.şuan tekrar güncelleme geldi arkadaşlar