Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Dtn

Üye
Benim şu an pil tasarrufunda whatsappı açtım kapattım o uyarıyı verdi, ama sıkıntı yok live tiledan da uygulama listesinden de açabiliyorum diğer uygulamaları :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
herkesde olmuyor yani????? :hmmm

narnia16

narnia16

Üye
arkadaşlar şu pil tasarrufundayken whatsapptan çıkınca başka hiçbir uygulamaya girememe sorunu herkesde var mı? ben de dün pil tasarrufundayken bi bakiim o sorun olacak mı bende de dedim, whatsappa girdim hemen uyarı geldi pil tasarrufunda bildirimler gelmez ona göre diye. aynı uyarı çıkarken de verdi. sonra uygulama listesine geldim, A AA! harbiden neye basarsam basayım girmiyor!! teli şarja taktım pil tasarrufundan çıktı ama hala devam ediyor. mecbur teli kapatıp açtım öyle düzeldi. her zaman bu böyle olacaksa sıkıntı gerçekten. yine güncelleme mi beklicez şimdi? offf offfff :)

Bende de sıkıntı olmadı

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla siz sıkıntı yaşadınız diye ben de denedim bir saat önce. İlk olarak ayarlardan pil tasarrufu modunu açtım ardından arka plan görevlerinden engelledim uygulamayı sonra facebook ve kronometre uygulamalarına girip işlem yaptım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Siz başka türlü bir işlem yaptınızda ondan mı oldu yoksa bende sizin yaptığınız gibi mi yapmışım? Söyleyebilirseniz bir de öyle denerim, bakalım hata alacamıyım diye. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benim anladığım, güç tasarruf modunun açık olması değilde, telefonun güç tasarrufuna geçmesinin akabinde bu sıkıntı oluyor. Güç tasarrufuna geçince bende deneyeceğim.

ÖEY

ÖEY

Üye
Benim anladığım, güç tasarruf modunun açık olması değilde, telefonun güç tasarrufuna geçmesinin akabinde bu sıkıntı oluyor. Güç tasarrufuna geçince bende deneyeceğim.
Doğru diyorsun öyle olabilir. O zaman akşam nasılsa benimkisi beni yarı yolda bırakır 8-9 gibi ben de o zaman denerim :D Zaten yarın tekrardan servise gidecek kendisi :D:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Niye sıkıntı geçmedi mi Özgür?

ÖEY

ÖEY

Üye
Yok ya hafta sonu flaş kafayı yedi yine ya çalışmadı ya da bir saniyede yanıp söndü. Üstüne resim çekerken odaklamada sorun oldu. Çektiğim fotoların yarısı bildiğin bariz bulanık. Hatta kamera tuşuna basıyorum daha resim çekmeden kareyi hizalarken bir baktım canlı görüntü bulanık görünüyor ekranda. Adamlar flaşı yapacağız diye her şeyi bozmuşlar kamerayla ilgili. Üstüne flaşı da yapamadılar zaten. Isınma sorunu aynen devam bir de c.tesi günü telefon 3g'de durdu 6 saat boyunca. Sadece maxicep foruma girdim haberleri okumak için o da mobil light sürümden, üstüne bir tane foto ekledim facebook'a telefonun şarjı %100'den %36'ya düştü. Bunda bir terslik yok mu yahu :D Bu arada facebook beta'da eklediğin fotoya etiketleme yapmak çok zor bir türlü beceremedim ben de laptoptan yaptım :D

Yani sonuç olarak teleservice yolları taştan bana :D

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar itme bildirimleri uyarısı ne oluyor bilen var mı? :D

nanotex

nanotex

Üye
O neymiş yahu :D Normal bildirimleri yeni düzelttiler şimdi de itme bildirimleri mi çıktı başımıza :D:D

Abi şöyle birşey, çıkış yapmadan önce uyarı çıkıyor, bağlantınızda sorun algılandı itme bildirimleri filan yazıyor lütfen telefonunuzu yeniden başlatın diyor sonra da :D

ÖEY

ÖEY

Üye
İtme den kasıt push notification olmasın yoksa :D Türkçeleştirmişler sanırım amcalar ama komik olmuş :D Herhalde senin normal push bildirimlerde bir sıkıntı oldu internet bağlantından dolayı ya da bu pil tasarrufu modundan dolayı :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

:oke:evet güç tasarrufa kendim almadım telefon otomatik geçti pil zayıflayınca, o zaman oldu bu sorun.

Dtn

Üye
Benimki de otomatik geçti ama bende bir sorun yok, neden kaynaklanıyor acaba :hmmm

smltrl

Üye
Mobil şebekeden bağlıyken bağlantı sorunu yaşıyorum bağlanmıyor mesaj alamıyorum ve gönderemiyorum bir süre sonra düzeliyor kendiliğinden ama wifide olmuyor bu sorun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar itme bildirimleri uyarısı ne oluyor bilen var mı? :D
İtme bildirimi hatasının alınma nedeni, uygulamanın sisteme tam olarak entegre edilememesinden kaynaklanıyor sanırım. Bu ayar uygulama içerisinde gömülü olarak gelip, gelen mesajları telefonun sistemi aracılığı ile sana bildirimini sağlar. Anlaşılan pek sağlıklı çalışmıyor gibi görünüyor.:) Bu hatayı hiç almadım ama yine de uygulama eskisinden çok daha iyi bir performans sunuyor.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
​şuan tekrar güncelleme geldi arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
muzik stream apileriyle ilgili Performansa yonelik minor bir guncelleme.

nanotex

nanotex

Üye
Yenilikleri biri bize aktarabilir mi?

Üst Alt