Abim çok haklı. Beynimi okumuş resmen. Çok saçma, taleplere, tepkilere hiç önem verilmiyor.Ben özellikle son yaşadıklarımızdan sonra bu güncelleme bildirimlerindeki dengesizliğin uygulamalardan kaynaklandığını düşünmüyorum. Yani bütün uygulama geliştiriciler mi yanlış kodladılar abi uygulamalarını? Bence sorun MS'in WP8 serverlarından kaynaklı. Bu sorunun da yakın bir zamanda düzeleceğini hiç sanmıyorum çünkü MS hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Biri de çıkıp evet bildirim sorunu var ve nedeni şu şu şu ayrıca biz de bu sorunları şöyle şöyle yaparak şu zaman da çözüme kavuşturulmasını sağlayacağız gibisinden bir açıklama yapmadı.
Kuzenimin iphone5'i var. Daha önce şaka yollu söylemiştim zırt pırt bildirim geliyor diye. Biraz kurcaladığımda gördüm ki ios'ta bildirimler diye bir ayar var ayarlarda ve oradan bildirim özelliği olan tüm uygulamaların bildirim özelliklerini değiştirebiliyorsunuz. Yani bildirim geldiğince ses çıkarsın veya sadece titresin telefon. Veya bildirim ekranın üst kısmında görünsün ya da orta kısmında v.b. Çok detaylı bir bildirim sistemi vardı. Açıkçası imrendim.
Şimdi, MS madem Apple'la rekabet için de adamlar yapmış sen neden yapamadın şu bildirim işini kardeşim. Çok mu zor? Bence hayır. Apple yaparken dünyanın en dahi yazılım mühendislerini mi çalıştırdı? Hayır. E, o zaman senin sorunun nedir dostum? Derler adama.
Bu aralar iyice uyuz olmaya başladım MS'e hadi hayırlısı bakalım.![]()
Sağol dostumBu arada şuradan yazayım Gökhan hayırlı olsun izmir tutmuş

İki gündür hiç gelmiyor neredeyse bildirim, hadi hayırlısı![]()

Twitter görünmüyor Facebook var benim orda, Facebooktan pek bildirim gelmiyor ama twitter düzgün çalışıyor. Whatsapp da bugün düzeldi, ama dün ve önceki gün sinir etmişti.acaba ayarlardan arka plan görevlerine girdiğimizde orada twitter yada facebook izin verilmiş değil ileri düzeye tıkladğımda zaten hiçbiri seçilmiyor bile o sebepden dolayımı bildirim gelmiyor![]()
Twitter görünmüyor Facebook var benim orda, Facebooktan pek bildirim gelmiyor ama twitter düzgün çalışıyor. Whatsapp da bugün düzeldi, ama dün ve önceki gün sinir etmişti.

Öfkeli ve hayal kırıklığına uğramış bir kullanıcı örneği.. Haklısınız.. benim de sabrım tükendi sayılırHepiniz haklısınız arkadaşlar bu konuda.
İnsanın zoruna giden de bu işte. Ne sorunu çözmeye yönelik somut bir adım veya bilgi var. MS insanları tınlamıyor gibi takılıyor.
Dile getirincede kötü oluyor millet.
Sürekli bir cihaz tanıtımı, sürekli 30 sene sonra şöyle böyle olacak.
Sanırsam MS ve Nokia şu an elinden geldiği kadar cihaz çıkarıyor ve millete kakalıyor. Ne kadar satsak kardır hesabı.
Ondan sonra açıklama yaparlar, arkadaşlar biz MS olarak yıllardır bu dünya üzerindeyiz, yıllardır beceremedik 2014 de de becerebileceğimizi zannettiniz.
Hadi yavrucaklarım bizden bu kadar, isteyen IOS isteyen Android e yol alsın....
ilk fırsatta ip5 filan almayı düşünüyorum da 2200 lira ne demek abi
iphone lite filan çıksa da onu alsakApple istanbula mağazasını açıyo amerika da olanlardan. Emin olun timlerdeki teknosalardaki fiyatların çok çok altına iphone alabilecek insanlar