Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
MS şu an hiçbir şey için açıklama yapmıyor ki zaten.Umarım bu sessizlik kuzuların sessizliğidir.

serinaga

serinaga

Üye
Desenize iş sakata gidiyooo, sanırım MS boyunun ölçüsünü alacak ve bir daha mobil platforma adımını bile atmaya cesaret edemeyecek, maalesef durum vahim arkadaşlar. Onca zaman geçti hiç mi bir düzeltme olmaz yahu ???

• Beğen
Tepkiler: PureFood

partyhard

Üye
Ben eskiden 3gs kullanıyodum. bu sistemlerde push bildirimleri diye bi sistem var. 3gs in push bildirimleri bi geliyo bi gelmiyodu ama 4ste anında geliyodu. Android için samsung push 3.0 zamanlarında bazen facebookla entegre olmuyodu şimdi tamamen değişti ve sorun yok. Nexus için native çalışıyolar uygulamalar bunda zaten sıkıntı yok anında geliyo. Yani anlatmak istediğim whatsapp,foursquare tarzı yapımcılarda sorun olması çok düşük gerçekten sağlam uygulamalar yapıyolar. Sistemin Push notification servisinde sıkıntı olabilir. Microsoftun değiştirmesi gereken şeyleri geliştiricilere yüklememek lazım

PureFood

PureFood

Üye
Bizim geliştiricilere laf attığımız yok, atamıyoruz da. Mesela Facebook'u Microsoft kendisi yapıyor ve yayınlıyor. E arkadaşım madem yapıyorsun o zaman hakkını ver. Geri zekalı gibi yapma uygulamaları. Yapamıyorsan da pistten çekileceksin bu kadar basit. Android ve ios ne kadar stabil bildirim konusunda, biz de en sıkıntılı durum. Microsoft kaybedecek. Ve bu Nokia'ya da aşırı zarar verecek. Çok ciddiyim Wp 8.1i bekliyorum büyük umut bağladım. İsterse o zamana kadar gdr9 gelsin beklentim olmaz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
nanotex

nanotex

Üye
Ben özellikle son yaşadıklarımızdan sonra bu güncelleme bildirimlerindeki dengesizliğin uygulamalardan kaynaklandığını düşünmüyorum. Yani bütün uygulama geliştiriciler mi yanlış kodladılar abi uygulamalarını? Bence sorun MS'in WP8 serverlarından kaynaklı. Bu sorunun da yakın bir zamanda düzeleceğini hiç sanmıyorum çünkü MS hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Biri de çıkıp evet bildirim sorunu var ve nedeni şu şu şu ayrıca biz de bu sorunları şöyle şöyle yaparak şu zaman da çözüme kavuşturulmasını sağlayacağız gibisinden bir açıklama yapmadı.

Kuzenimin iphone5'i var. Daha önce şaka yollu söylemiştim zırt pırt bildirim geliyor diye. Biraz kurcaladığımda gördüm ki ios'ta bildirimler diye bir ayar var ayarlarda ve oradan bildirim özelliği olan tüm uygulamaların bildirim özelliklerini değiştirebiliyorsunuz. Yani bildirim geldiğince ses çıkarsın veya sadece titresin telefon. Veya bildirim ekranın üst kısmında görünsün ya da orta kısmında v.b. Çok detaylı bir bildirim sistemi vardı. Açıkçası imrendim.

Şimdi, MS madem Apple'la rekabet için de adamlar yapmış sen neden yapamadın şu bildirim işini kardeşim. Çok mu zor? Bence hayır. Apple yaparken dünyanın en dahi yazılım mühendislerini mi çalıştırdı? Hayır. E, o zaman senin sorunun nedir dostum? Derler adama.

Bu aralar iyice uyuz olmaya başladım MS'e hadi hayırlısı bakalım.:hmmm:hih:
Abim çok haklı. Beynimi okumuş resmen. Çok saçma, taleplere, tepkilere hiç önem verilmiyor.
Bu arada şuradan yazayım Gökhan hayırlı olsun izmir tutmuş :D
Sağol dostum :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Dtn

Üye
İki gündür hiç gelmiyor neredeyse bildirim, hadi hayırlısı :hmmm

jorged0l0r

Üye
İki gündür hiç gelmiyor neredeyse bildirim, hadi hayırlısı :hmmm

acaba ayarlardan arka plan görevlerine girdiğimizde orada twitter yada facebook izin verilmiş değil ileri düzeye tıkladğımda zaten hiçbiri seçilmiyor bile o sebepden dolayımı bildirim gelmiyor :hmmm

Dtn

Üye
acaba ayarlardan arka plan görevlerine girdiğimizde orada twitter yada facebook izin verilmiş değil ileri düzeye tıkladğımda zaten hiçbiri seçilmiyor bile o sebepden dolayımı bildirim gelmiyor :hmmm
Twitter görünmüyor Facebook var benim orda, Facebooktan pek bildirim gelmiyor ama twitter düzgün çalışıyor. Whatsapp da bugün düzeldi, ama dün ve önceki gün sinir etmişti.

dakamon

dakamon

Üye
Aynen kardeşlerim bence kullanıcıları rahhatlatacak şey sadece güncellemeler değil birazda yöneticilerin kullanıcılarına çıkıp açıklama yapması da milleti rahatlatır. Adam derki bak adamlar sorunları bizimle paylaşıyorlar dur bekleyim düzelteceklermiş falan filan diye savunur bu sefer MS yi.

jorged0l0r

Üye
Twitter görünmüyor Facebook var benim orda, Facebooktan pek bildirim gelmiyor ama twitter düzgün çalışıyor. Whatsapp da bugün düzeldi, ama dün ve önceki gün sinir etmişti.

hocam senin yaptıgın farklı bir ayar var mı yada ms nin yayınladığı sosyal medyayımı kullanıyorsun ben mesaj gelmesinden ziyade bildirim olarak gelmesini istiyorum ama bende ne gelen var ne giden (h)

ferit.61

ferit.61

Üye
Hepiniz haklısınız arkadaşlar bu konuda.

İnsanın zoruna giden de bu işte. Ne sorunu çözmeye yönelik somut bir adım veya bilgi var. MS insanları tınlamıyor gibi takılıyor.

Dile getirincede kötü oluyor millet.
Sürekli bir cihaz tanıtımı, sürekli 30 sene sonra şöyle böyle olacak.

Sanırsam MS ve Nokia şu an elinden geldiği kadar cihaz çıkarıyor ve millete kakalıyor. Ne kadar satsak kardır hesabı.
Ondan sonra açıklama yaparlar, arkadaşlar biz MS olarak yıllardır bu dünya üzerindeyiz, yıllardır beceremedik 2014 de de becerebileceğimizi zannettiniz.
Hadi yavrucaklarım bizden bu kadar, isteyen IOS isteyen Android e yol alsın....

nanotex

nanotex

Üye
Hepiniz haklısınız arkadaşlar bu konuda.

İnsanın zoruna giden de bu işte. Ne sorunu çözmeye yönelik somut bir adım veya bilgi var. MS insanları tınlamıyor gibi takılıyor.

Dile getirincede kötü oluyor millet.
Sürekli bir cihaz tanıtımı, sürekli 30 sene sonra şöyle böyle olacak.

Sanırsam MS ve Nokia şu an elinden geldiği kadar cihaz çıkarıyor ve millete kakalıyor. Ne kadar satsak kardır hesabı.
Ondan sonra açıklama yaparlar, arkadaşlar biz MS olarak yıllardır bu dünya üzerindeyiz, yıllardır beceremedik 2014 de de becerebileceğimizi zannettiniz.
Hadi yavrucaklarım bizden bu kadar, isteyen IOS isteyen Android e yol alsın....
Öfkeli ve hayal kırıklığına uğramış bir kullanıcı örneği.. Haklısınız.. benim de sabrım tükendi sayılır :D ilk fırsatta ip5 filan almayı düşünüyorum da 2200 lira ne demek abi :D iphone lite filan çıksa da onu alsak

dakamon

dakamon

Üye
Apple istanbula mağazasını açıyo amerika da olanlardan. Emin olun timlerdeki teknosalardaki fiyatların çok çok altına iphone alabilecek insanlar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
benim hala umudum var

nanotex

nanotex

Üye
Benim çok az vardı, biraz önce telefon dondu ana ekrandayken. Dokundum hiçbir şey işlemiyor durduk yere dondu :Dsdaflşa artık umudum kalmadı

PureFood

PureFood

Üye
Anasını satayım 5800da Whatsapp akıyor lumia'da Bi türlü akamıyor :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Birde symbian'ı beğenmiyorlar :ehe

dakamon

dakamon

Üye
Ama 5800 da da sürekli 3g ye bağlanma sıkıntısı var hatırlatırım. Abim de var büyük sıkıntı whatsapp ı kullanacağı zaman yüklüyor işi bitince siliyor :D beterin beteri var arkadaşlar :D

PureFood

PureFood

Üye
Evet o da büyük dert ha 3g kapanmıyor. :D

Üst Alt