Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet gençler konuyu hortlatalım bakalım :D Yok mu yahu sorunu olan:kop:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla bende sıfır sorun var. Tek eksiği bence telefona daha önceden kaydettiğimiz videoları gönderme ve gelen videoları tele kaydetme. Başka bir eksiği yok bence. :)

remzi33

remzi33

Üye
Arkdaşlar whats app bnde hemen hergun yeni Bi güncelleme alıyor. Boyle mi sizde de??

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla telefon elimde olsa hemen söyleyecem ama yok maalesef :kıskıs: :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: nanotex, bulutsuzgece, Dtn ve 5 diğerleri
pirenuri

pirenuri

Üye
Ben size söyleyim bi eksiğini : İstatistik vs yok , özelleştirme bakımından diğer sistemlerin çok gerisinde Örneğin. Arkaplan vs uygulanmıyor. Buyrun size iki sebep biraz da bunlarla uğraşırız artık. Zaten Wechat biraz popüler olsun direk sileceğim whatsappı

ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu adamlara aylarca güncelleme çıkarmıyorlar diye sövdük şimdi de çıkarıyorlar diye sövüyoruz, ben bu işi anlamadım gitti :D:kop: Adamların çıkartılan güncellemelerin uygulamayı daha iyi yapması gerektiğinden haberi yok galiba:hmmm :kıskıs: Birinin onlara bunu anlatması lazım:aha::kop::vur

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bende sorunsuz çalışıyor valla

PureFood

PureFood

Üye
hâlâ güncellemedim :D şimdilik sorun yok.

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar symbian için whatsapp güncellendi şimdi deniyorum :ehe

ÖEY

ÖEY

Üye
Benim 5800'a güncelleme gelmedi yahu :D:D Nereden bakılıyordu hakkatten ya unutmuşum :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Hala whatsapp sorunlu istediğimiz kadar güncelleme gelsin ama düzeltemiyorlar ayrıca kişileştirme bakımından vs çok geride bu yüzden size bi tavsiye : WHATSAPP I SİLİN VE YERİNE WECHATİ KURUN

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
whatsapp'a sesli mesaj destegi gelmiş miydi:hmmm

Üst Alt