Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Hey Allah'ım artık gülmekten çatlayacam bu whatsapp yüzünden :kop:Acılarımız inşallah amber güncellemesi çıktıktan bir iki hafta sonra bitecek bak söylemişti dersiniz :D:D

Abi ben öyle düşünmüyorum, şimdiden 2. el iphone 5 ilanlarına bakmaya başladım :D

ÖEY

ÖEY

Üye

Abi ben öyle düşünmüyorum, şimdiden 2. el iphone 5 ilanlarına bakmaya başladım :D
Hayırlısı olsun ama bence l920'yi satma sonra özlersin bu sorunları hele hele whatsapp'ı :D:D

nanotex

nanotex

Üye
Hayırlısı olsun ama bence l920'yi satma sonra özlersin bu sorunları hele hele whatsapp'ı :D:D

Aynen ya şimdi düşündüm de çok özlerim gerçekten :hmmm böyle itme bildirimleri hatası filan, sonra Rudy Huyn un yazdığı çakma uygulamalar.. instance filan.. gerçekten çok özlerim

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Sen yine alacaksan ayfon5 al ama arada eziyet çekmek istersen l920 kullanırsın :D:D:kop:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
nanotex

nanotex

Üye
Sen yine alacaksan ayfon5 al ama arada eziyet çekmek istersen l920 kullanırsın :D:D:kop:

Aynen biraz mazoşistlik var bende açıkçası :ehe ama en canalıcı noktayı unutmuşum, l920 nin şortumu indirmesini özlerim..

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Dtn ve OttomaN TigeR
ÖEY

ÖEY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nanotex
dedereis123

dedereis123

Üye

Aynen biraz mazoşistlik var bende açıkçası :ehe ama en canalıcı noktayı unutmuşum, l920 nin şortumu indirmesini özlerim..

Valla ya şortla bir iş yapılmıyor geçen birşey taşıyım dedim az daha yolda gidiyordu :D

PureFood

PureFood

Üye
Dün bir saat boyunca whatsapptan mesajlaştım. sonuç mu: sadece bir bildirim geldi. en başında. Sonra bir tane daha geldi, karşımdakinin son yazdığı ileti, ama ne zaman ? muhabbet bittikten 40 dk sonra. sever misin söver misin arkadaş.

- - - Eklendi - - -

Hahahahaahah çok güzeldi :D

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün bir saat boyunca whatsapptan mesajlaştım. sonuç mu: sadece bir bildirim geldi. en başında. Sonra bir tane daha geldi, karşımdakinin son yazdığı ileti, ama ne zaman ? muhabbet bittikten 40 dk sonra. sever misin söver misin arkadaş.

- - - Eklendi - - -

Hahahahaahah çok güzeldi :D

e o zaman bir saat nasil mesajlaştin :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Bu arada şuradan yazayım Gökhan hayırlı olsun izmir tutmuş :D

- - - Eklendi - - -

e o zaman bir saat nasil mesajlaştin :hmmm

mecbur sürekli kontrol ettim. uygulamanın içine girerek. çok sinir bozucu.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Can güvenliğiniz için bu konudan uzak durun beyler. :naughty:

• Beğen
Tepkiler: nanotex, serinaga, ÖEY ve 1 kişi daha
PureFood

PureFood

Üye
yemin ederim bu konuyu ne zaman görsem şarteller atıyor bende.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve OttomaN TigeR

jorged0l0r

Üye
yemin ederim bu konuyu ne zaman görsem şarteller atıyor bende.

arkadaşlar biraz konu dışı olucak ama lumia 820 var ve twitter facebook gibi sosyal medya uygulamalarında bildirimler canlı kutucuga gelmıyor yada normal mesaj geldiğinde nasıl yukarda yazı çıkıp uyarı verıyorsa onun gibi olmuyor bunun bir çözümü var mı bilen bir arkadaş yardımcı olabılır mı :tşk:

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar biraz konu dışı olucak ama lumia 820 var ve twitter facebook gibi sosyal medya uygulamalarında bildirimler canlı kutucuga gelmıyor yada normal mesaj geldiğinde nasıl yukarda yazı çıkıp uyarı verıyorsa onun gibi olmuyor bunun bir çözümü var mı bilen bir arkadaş yardımcı olabılır mı :tşk:

O bildirim olayı facebook ve twitterda da sorunlu. whatsapp gibi. ben de 6 ay gelmedi hiç bildirim twitterda mesela, 2 hafta önce gelmeye başladı, bi kaç gündür yine ses yok. şu sorun neden kaynaklanıyor biri bulsa da milyonlarca insandan hayır duası alsa.

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bende niye bildirim sorunu yok la

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben özellikle son yaşadıklarımızdan sonra bu güncelleme bildirimlerindeki dengesizliğin uygulamalardan kaynaklandığını düşünmüyorum. Yani bütün uygulama geliştiriciler mi yanlış kodladılar abi uygulamalarını? Bence sorun MS'in WP8 serverlarından kaynaklı. Bu sorunun da yakın bir zamanda düzeleceğini hiç sanmıyorum çünkü MS hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Biri de çıkıp evet bildirim sorunu var ve nedeni şu şu şu ayrıca biz de bu sorunları şöyle şöyle yaparak şu zaman da çözüme kavuşturulmasını sağlayacağız gibisinden bir açıklama yapmadı.

Kuzenimin iphone5'i var. Daha önce şaka yollu söylemiştim zırt pırt bildirim geliyor diye. Biraz kurcaladığımda gördüm ki ios'ta bildirimler diye bir ayar var ayarlarda ve oradan bildirim özelliği olan tüm uygulamaların bildirim özelliklerini değiştirebiliyorsunuz. Yani bildirim geldiğince ses çıkarsın veya sadece titresin telefon. Veya bildirim ekranın üst kısmında görünsün ya da orta kısmında v.b. Çok detaylı bir bildirim sistemi vardı. Açıkçası imrendim.

Şimdi, MS madem Apple'la rekabet için de adamlar yapmış sen neden yapamadın şu bildirim işini kardeşim. Çok mu zor? Bence hayır. Apple yaparken dünyanın en dahi yazılım mühendislerini mi çalıştırdı? Hayır. E, o zaman senin sorunun nedir dostum? Derler adama.

Bu aralar iyice uyuz olmaya başladım MS'e hadi hayırlısı bakalım.:hmmm:hih:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, nanotex, serinaga ve 1 kişi daha
PureFood

PureFood

Üye
Her dediğine katılıyorum abi. Dün arkadaşımla Kıbrıs Şehitlerine gittik. iphone 4 aldırdım kendisine, o alsancakta check-in yaptı, ben mekanda diye yaptım. tak bir bildirim geldi, ''ismet yakınlarında şu adlı mekanda'' . ikinci bomba, halam da fuar cumhuriyet kapısı tarafında oturuyor. ona da bildirim gelmiş hemen, arıyor beni alsancakta napıyon diyor. onda da i4 var. vay anasını arkadaş dedim.

ben de ara ara sinir oluyorum böyle.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve ÖEY
braayn

braayn

Üye
push iyi çalışmıyor wp 8 de şuan için

Üst Alt