Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriDead Target: Zombie Mağazada
Sponsorlu Bağlantılar
braayn
Üye
Konu Sahibi
Dead Target: Zombie Mağazada
merhabalar
Gonul isterdi ki güncelleme geldi diye konu açayım ama bu oyunda en az güncelleme kadar iyi
Telefondan açtığım için konuyu görsel ekleyemedim
iyi oyunlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dakamon
Üye
1 hafta önce yüklemiştim bu oyunu ben
Rainesto
Üye
4.10.2014 son güncelleme oyun daha önceden de vardı ama zevkli oyun paylaşım için
Yağız Ryan
Üye
Haftalar önce vardı zaten
Emre
Üye
GamePlay
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkurler
luckysleven
Üye
3 gun oynadim sonra baydi. Bir suru silah var ama pompali disinda is goren yok . Halbuki pompalidan daha sonra aciliyor silahlarin cogu lvl istiyor.
Aldim hocam silahlari 5. Silaha kadar actim ama silahlar ise yaramiyor iste yani silahlar arasinda dengesizlik var . Pompali ile ates ediyorum bir kerede oluyor ama ileri seviye silahlar ile sarjor bosaltiyorum upgrade etmeme ragmen olmuyorlar. Neyse dedim ya baydi sonra sildim zaten. Varmi hocam soyle 2-3 ay beni idare edebilecek bir oyun . : )
Aldim hocam silahlari 5. Silaha kadar actim ama silahlar ise yaramiyor iste yani silahlar arasinda dengesizlik var . Pompali ile ates ediyorum bir kerede oluyor ama ileri seviye silahlar ile sarjor bosaltiyorum upgrade etmeme ragmen olmuyorlar. Neyse dedim ya baydi sonra sildim zaten. Varmi hocam soyle 2-3 ay beni idare edebilecek bir oyun . : )