Öneri Dead Target: Zombie Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Dead Target: Zombie Mağazada
merhabalar
Gonul isterdi ki güncelleme geldi diye konu açayım ama bu oyunda en az güncelleme kadar iyi :)
Telefondan açtığım için konuyu görsel ekleyemedim
iyi oyunlar

• Beğen
Tepkiler: m542tf, RetaXter ve Rainesto

dakamon

dakamon

Üye
1 hafta önce yüklemiştim bu oyunu ben :)

Rainesto

Rainesto

Üye
4.10.2014 son güncelleme oyun daha önceden de vardı ama zevkli oyun paylaşım için :tşk:

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Haftalar önce vardı zaten

Emre

Üye
GamePlay
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkurler

luckysleven

luckysleven

Üye
3 gun oynadim sonra baydi. Bir suru silah var ama pompali disinda is goren yok . Halbuki pompalidan daha sonra aciliyor silahlarin cogu lvl istiyor.

skynet

Üye
3 gun oynadim sonra baydi. Bir suru silah var ama pompali disinda is goren yok . Halbuki pompalidan daha sonra aciliyor silahlarin cogu lvl istiyor.
Altınları biriktirerek silahları alabilirsin hocam :) Ben kolay yoldan baya altın toplamıştım :D

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
ben oyunu yeni keşfetmişim iş yoğunluğundan markete pek giremedğimden :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Altınları biriktirerek silahları alabilirsin hocam :) Ben kolay yoldan baya altın toplamıştım :D

Aldim hocam silahlari 5. Silaha kadar actim ama silahlar ise yaramiyor iste yani silahlar arasinda dengesizlik var . Pompali ile ates ediyorum bir kerede oluyor ama ileri seviye silahlar ile sarjor bosaltiyorum upgrade etmeme ragmen olmuyorlar. Neyse dedim ya baydi sonra sildim zaten. Varmi hocam soyle 2-3 ay beni idare edebilecek bir oyun . : )

skynet

Üye
Aldim hocam silahlari 5. Silaha kadar actim ama silahlar ise yaramiyor iste yani silahlar arasinda dengesizlik var . Pompali ile ates ediyorum bir kerede oluyor ama ileri seviye silahlar ile sarjor bosaltiyorum upgrade etmeme ragmen olmuyorlar. Neyse dedim ya baydi sonra sildim zaten. Varmi hocam soyle 2-3 ay beni idare edebilecek bir oyun . : )
Hocam bende telefonda fazla oyun oynamam sadece bu oyun yüklü ama bende sıkılmaya başladım herhalde yakında silerim :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
m542tf

m542tf

Üye
modern combat 5

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Takipçi Satın Al

Üst Alt