Bu arada wpcentral'da güncelleme için whatsapp ekibi beta versiyonu güncellemeye devam ediyor yazmış. Sanırım benim birkaç sayfa önce söylediğim şey doğru çıkacak. Yani esasında amber'dan sonra uygulamanın versiyon 3'ü çıktığında diğer platformlarda olan ama biz de olmayan tüm özellikler gelecek artı arayüz falan değişecek. Bence öyle olacak. Umut insanın ekmeği derler ya 

bu gün tekrar güncelleme geldi herkesin bilgisine ara sıra mağazayı dolaşın çok güzel uygulamalar gelmiş
2 gün önce gelen güncellemedir o.Adamlar global olarak o kadar çok küfür yediler ki artık oto b.ka güncelleme yayınlar oldular eheeheh![]()

Adamlar global olarak o kadar çok küfür yediler ki artık oto b.ka güncelleme yayınlar oldular eheeheh![]()

Yeni kelimeler eklenmiş arkadaşlar. Yardımcı olun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet giriş yapıp uygulamanın doğru bir şekilde tercüme edilmesi için destek oluyorsun. İstersen kelimelerin yada cümlelerin çevirisini yapıp orada yayınlayabiliyor yada yapılan çevirilerin doğru olduğu kanaatindeysen onaylayıp geçebiliyorsun.O linkden giriş yapıp kelimelerin çevirilerini mi kontrol ediyorsunuz? Ben olayı anlamadım daBir de neden illa facebook ve google hesabımızla girmemiz lazım, orası saçma olmamış mı?
![]()

Anladım. Peki facebook veya google hesabıyla girmek güvenli mi ya? Ben ona taktımEvet giriş yapıp uygulamanın doğru bir şekilde tercüme edilmesi için destek oluyorsun. İstersen kelimelerin yada cümlelerin çevirisini yapıp orada yayınlayabiliyor yada yapılan çevirilerin doğru olduğu kanaatindeysen onaylayıp geçebiliyorsun.![]()
Başka türlü giriş şansı yok sanırım
Neyse ben en iyisi hiç bulaşmayayım nasıl olsa siz kontrol ettiniz