Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Tüh ya telefon serviste tam güncelleme geldi :D:D

alo123

Üye
Whatsapp bir güncelleme daha aldı ben değişen bişey farkedemedim ama yükleyin yinede sorunlu arkadaşlarda düzelme olacaktır :)

hironakamura

hironakamura

Üye
yeni güncellemeyle batarya tasarruf modundayken yaşanan donma sorunları giderilmiştir umarım. hayır bakacam benimki şarjdan yeni çıktı :)

serecans

serecans

Üye
evet ben denedim hiçbir sorun yok

- - - Eklendi - - -

pil tasarruf modunda kullanınca hiçbir problem,yok

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
ÖEY

ÖEY

Üye
Haydi gözünüz aydın o zaman :) Bu arada wpcentral'da güncelleme için whatsapp ekibi beta versiyonu güncellemeye devam ediyor yazmış. Sanırım benim birkaç sayfa önce söylediğim şey doğru çıkacak. Yani esasında amber'dan sonra uygulamanın versiyon 3'ü çıktığında diğer platformlarda olan ama biz de olmayan tüm özellikler gelecek artı arayüz falan değişecek. Bence öyle olacak. Umut insanın ekmeği derler ya :hih::d:

• Beğen
Tepkiler: hironakamura ve nanotex
saynesim

saynesim

Üye
bu gün tekrar güncelleme geldi herkesin bilgisine ara sıra mağazayı dolaşın çok güzel uygulamalar gelmiş

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Adamlar global olarak o kadar çok küfür yediler ki artık oto b.ka güncelleme yayınlar oldular eheeheh:d::kop:

• Beğen
Tepkiler: antdn, flutewoddy ve OttomaN TigeR
narnia16

narnia16

Üye
3-4 ayın acısını çıkarıyorlar heralde :kop2:

luckysleven

luckysleven

Üye
Dikkat ettinizmi bilmiyorum beyaz arka planda whatsappin mesaj yazilan kutusu gozukmuyordu simdi siyah cerceve icine yazabiliyoruz duzeltmisler yani : )

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeni kelimeler eklenmiş arkadaşlar. Yardımcı olun :)

alical33

alical33

Üye
adamlar hergün güncelleme çıkarır oldu :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni kelimeler eklenmiş arkadaşlar. Yardımcı olun :)

ufaktan bir el attım. Baya uzun bir liste olmuş. Mevcut cevirileri de duzeltmek icin bir calilma başlatmişlar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir an hiç bitmeyecek sandım. :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
O linkden giriş yapıp kelimelerin çevirilerini mi kontrol ediyorsunuz? Ben olayı anlamadım da :D Bir de neden illa facebook ve google hesabımızla girmemiz lazım, orası saçma olmamış mı?:hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O linkden giriş yapıp kelimelerin çevirilerini mi kontrol ediyorsunuz? Ben olayı anlamadım da :D Bir de neden illa facebook ve google hesabımızla girmemiz lazım, orası saçma olmamış mı?:hmmm
Evet giriş yapıp uygulamanın doğru bir şekilde tercüme edilmesi için destek oluyorsun. İstersen kelimelerin yada cümlelerin çe
virisini yapıp orada yayınlayabiliyor yada yapılan çevirilerin doğru olduğu kanaatindeysen onaylayıp geçebiliyorsun.:oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet giriş yapıp uygulamanın doğru bir şekilde tercüme edilmesi için destek oluyorsun. İstersen kelimelerin yada cümlelerin çevirisini yapıp orada yayınlayabiliyor yada yapılan çevirilerin doğru olduğu kanaatindeysen onaylayıp geçebiliyorsun.:oke:
Anladım. Peki facebook veya google hesabıyla girmek güvenli mi ya? Ben ona taktım :D Başka türlü giriş şansı yok sanırım:hmmm Neyse ben en iyisi hiç bulaşmayayım nasıl olsa siz kontrol ettiniz :D:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir sıkıntı çıkmaz kanımca :D

Üst Alt