Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Üstad yeni gelmiş ama serverlardan gelecekmiş herkese zamanla o özellik. Güncelleme olarak yayınlamayacaklarmış sanırım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Üstad yeni gelmiş ama serverlardan gelecekmiş herkese zamanla o özellik. Güncelleme olarak yayınlamayacaklarmış sanırım.

Ali Kemal'in de dediği gibi yabancı sitelerde yer alan haberlere göre Windows Phone 8 "Whatsapp" uygulamasına "SESLİ MESAJ" desteği geldi.

Uygulamayı kaldırıp mağazadan tekrar yükleyince geliyor :)
Açıktan keşfetmişler.

Ben de şimdi denedim, geldi
:oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun da önce uygulamayı adam gibi bir yoluna koysaydılar da ondan sonra baskonuş olayına gireydik iyiydi be :D:D

smltrl

Üye
benim 820 serviste iphone 4 kullanıyorum o da sorunlu herkesin dediği gibi mükemmel değil

narnia16

narnia16

Üye
Bende şaşırdım görünce güncelleme falan da gelmedi kendi kendine nasıl oldu diye düşünüyordum :D

dakamon

dakamon

Üye
Ya arkadaşlar hiç dikkat ettiniz mi whatsapp ın Live tile simgesinde baloncuğun içi yeşil değil ve gerçekten çok sade yani iyi değil bence keşke içide yeşil olsa o baloncuğun çok süper gırunurdu bazen menüde hemen bulamıyorum sırf bu yüzden :D diğerleriyle karışıyor :D siz ne düşünüyorsunuz. Bu isteğimizi iletebileceğimiz Bi yer var mıdır.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar hiç dikkat ettiniz mi whatsapp ın Live tile simgesinde baloncuğun içi yeşil değil ve gerçekten çok sade yani iyi değil bence keşke içide yeşil olsa o baloncuğun çok süper gırunurdu bazen menüde hemen bulamıyorum sırf bu yüzden :D diğerleriyle karışıyor :D siz ne düşünüyorsunuz. Bu isteğimizi iletebileceğimiz Bi yer var mıdır.

başka bir tema rengiyle dene bende yeşil

dakamon

dakamon

Üye

başka bir tema rengiyle dene bende yeşil
sen beni tam anlamadın. Şöyle söyleyeyim bak uygulama listesindeki simgeye bide Live tile haline bak bundan bahsediyorum. Uygulama listesindeki simgesini Live tile da kullanmış olsalar diyorum.

luckysleven

luckysleven

Üye
sen beni tam anlamadın. Şöyle söyleyeyim bak uygulama listesindeki simgeye bide Live tile haline bak bundan bahsediyorum. Uygulama listesindeki simgesini Live tile da kullanmış olsalar diyorum.

aynen çok sade sanki demişlerki alın size whatsapp yaptık fazla kurcalamadan kullanın : )

narnia16

narnia16

Üye
Aynen ya.Arada karışıyo gidiyo home screen de :)

dakamon

dakamon

Üye
Bence bildiğimiz o alıştığımız whatasapp simgesi olmalı çok güzel durur hemde ana ekranda aramadan tak diye bulabiliriz.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar whatsapp ın hakkında kısmından bir mail adresi var oraya bu ikon meselesini yazabilirsiniz Türkçe yazabilirsiniz hiç sorun değil. Yeterki çok kişi aynı istekte bulunsun.

Üst Alt