evet kardeş aynı sorun bende de var ve pil tasarrufunda kullanamıyorum nedense çözemedim de. Güncelleme fos çıktı.ya arkadaşlar whatsapp a pil tasarrufu açıkken giriyorum çıkış yaptığım da uygulama listesin deki hiç bir uygulamaya giremiyorum telefon u kapatıp tekrar açıyorum düzeliyor sizde de öyle mi
Şimdi baktım güncelleme yok. Bu arada ben de sorunsuz çalışıyor şimdilik uygulama hem de hiç olmadığı kadartekrar güncellendi
Maşallah diyeyim 
pardon yanlış alarmŞimdi baktım güncelleme yok. Bu arada ben de sorunsuz çalışıyor şimdilik uygulama hem de hiç olmadığı kadarMaşallah diyeyim
![]()

Whatsapp a girildiğinde bazen bağlantı kuramıyor nedense. Kesinlikle şebekeden kaynaklı bir problem değil bu. Aynı zamanda pil tasarrufu modunda kullanırken sapıtıyor. Acaba sizde de mi böyle oluyor? Neye göre bağlandığını da anlamadım bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor.
Pil tasarufu modunda butun arkaplan servislerini kapatiyor, whatsapp dahil.
Sabah tekrar güncelleme geldi, yükledim ama bir değişiklik göremedim. Ne eklendi bilen var mı ?
Biliyorum hocam kapatması normal de işte bu tekrar girildiğinde niye o zaman BAĞLI DEĞİL gözüküyor. Ve dediğim gibi telefon deliriyor bende.