Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
ya arkadaşlar whatsapp a pil tasarrufu açıkken giriyorum çıkış yaptığım da uygulama listesin deki hiç bir uygulamaya giremiyorum telefon u kapatıp tekrar açıyorum düzeliyor sizde de öyle mi

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
ya arkadaşlar whatsapp a pil tasarrufu açıkken giriyorum çıkış yaptığım da uygulama listesin deki hiç bir uygulamaya giremiyorum telefon u kapatıp tekrar açıyorum düzeliyor sizde de öyle mi
evet kardeş aynı sorun bende de var ve pil tasarrufunda kullanamıyorum nedense çözemedim de. Güncelleme fos çıktı.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

man20

man20

Üye
sizde pil tasarrufunu kullanmayıverin.

alical33

alical33

Üye
tekrar güncellendi

alical33

alical33

Üye
Şimdi baktım güncelleme yok. Bu arada ben de sorunsuz çalışıyor şimdilik uygulama hem de hiç olmadığı kadar :D Maşallah diyeyim :D
pardon yanlış alarm :D
bende bu halinden gayet memnunum :D

acoustic

acoustic

Üye
Gayet stabil ve hızlı çok memnunun inşallah devam eder.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yavaş yavaş tum ozellikler gelcektir

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler son görülme zamanları her zaman doğruyu göstermiyor aman diyim dikkatli olun : )

bloodrap

bloodrap

Üye
:aha::aha::aha::tşk: oleeyyyy

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Whatsapp a girildiğinde bazen bağlantı kuramıyor nedense. Kesinlikle şebekeden kaynaklı bir problem değil bu. Aynı zamanda pil tasarrufu modunda kullanırken sapıtıyor. Acaba sizde de mi böyle oluyor? Neye göre bağlandığını da anlamadım bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor.

Lenneth

Üye
Whatsapp a girildiğinde bazen bağlantı kuramıyor nedense. Kesinlikle şebekeden kaynaklı bir problem değil bu. Aynı zamanda pil tasarrufu modunda kullanırken sapıtıyor. Acaba sizde de mi böyle oluyor? Neye göre bağlandığını da anlamadım bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor.

Pil tasarufu modunda butun arkaplan servislerini kapatiyor, whatsapp dahil.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Pil tasarufu modunda butun arkaplan servislerini kapatiyor, whatsapp dahil.

Biliyorum hocam kapatması normal de işte bu tekrar girildiğinde niye o zaman BAĞLI DEĞİL gözüküyor. Ve dediğim gibi telefon deliriyor bende.

kelebekavcisi

Üye
Sabah tekrar güncelleme geldi, yükledim ama bir değişiklik göremedim. Ne eklendi bilen var mı ?

Dtn

Üye
Biliyorum hocam kapatması normal de işte bu tekrar girildiğinde niye o zaman BAĞLI DEĞİL gözüküyor. Ve dediğim gibi telefon deliriyor bende.

öyle olduğunda şebeke'den interneti kapat-aç veya herhangi birini ara ya da sms at, benim düzeliyor genelde bu şekilde. bazen de düzelmiyor o zaman telefonu kapatıp açmak gerekiyor :(

kursat99

kursat99

Üye
Mesajı atıyorum gitmesi en fazla 2 saniye sürüyor. Gelmesi de en fazla 2 saniye sürüyor. Hakikaten mükemmel güncelleme yapmışlar. :oke:

phasan

phasan

Üye
Hayırlı olsun sıze

nanotex

nanotex

Üye
Beyler itme bildirimleri ne ayak? deli etti beni :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar şu pil tasarrufundayken whatsapptan çıkınca başka hiçbir uygulamaya girememe sorunu herkesde var mı? ben de dün pil tasarrufundayken bi bakiim o sorun olacak mı bende de dedim, whatsappa girdim hemen uyarı geldi pil tasarrufunda bildirimler gelmez ona göre diye. aynı uyarı çıkarken de verdi. sonra uygulama listesine geldim, A AA! harbiden neye basarsam basayım girmiyor!! teli şarja taktım pil tasarrufundan çıktı ama hala devam ediyor. mecbur teli kapatıp açtım öyle düzeldi. her zaman bu böyle olacaksa sıkıntı gerçekten. yine güncelleme mi beklicez şimdi? offf offfff :)

Üst Alt