Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
açılırken gene geç açılıyor :(

ÖEY

ÖEY

Üye
Sonunda beklenen kişiden yani Gökhan'dan yorum gelmiş ama müzik çaları açmadığını fark etmemişsin kardeşim bence arka fondan daha önemli bir bug du :D:D Bence amber güncellemesinden sonra versiyon 3 güncellemesi gelecek whatsappa bekleyip görelim :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
omerk88

omerk88

Üye
Evet vardı

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar sesli bildirim gelmiyor bunda...gelen mesajı görmek için açıp bakmam gerekiyor.nasıl güncellendi bu

afwerker

afwerker

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar gördüğüm değişiklikleri yazayım dedim.Saat sabah 10da tıkladığım kişi çevrimiçi olmasına rağmen son görülme bugün saat 01.35 yazıyordu ve kişi ben yazınca online olduğu değişiyordu o düzelmiş.Konuşma baloncuğun da bişey gönderdiğinizde dakika olarak yada saniye önce yazıyordu o şimdi saat ve dakika olmuş. Bildirim geldiğinde tıkladığımızda kişiye cevap yazıp geri tuşuna bastığımızda uygulama kapanıyordu şimdi sohbetler menüsü açılıyor :)yazılanlar dışında benim gördüklerim bu kadar

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Acaba arka planda çalışmaya izinmi vermek gerekiyor

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Şuan halloldu teşekkürler.sildim geri yükledim ve arka planda açık şuan sorun yok

IVI-Elia

Üye
Arka plan detaylarına girerseniz gelen mesajları kontrol eder diyor Whatsapp-Wechat gibi VOIP uygulamlarının Arka plan gorevini AÇIN

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar güncellemeyi yaptım telefona bişeyler oldu. Telefon tuş kilidini açınca menülerin hiç biri çalışmıyor. Şimdi ne yapabilirim?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Sildim tekrar yükledim olmadı. Whatsapp a giriyorum internet bağlantısı var ama bağlı değil diyor. Ve telefon tuş kilidini açınca ekrandaki kutucuklara dokunuyorum ama hiç Bi uygulama başlamıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sildim tekrar yükledim olmadı. Whatsapp a giriyorum internet bağlantısı var ama bağlı değil diyor. Ve telefon tuş kilidini açınca ekrandaki kutucuklara dokunuyorum ama hiç Bi uygulama başlamıyor.

whatsappi sil telefonu yeniden başlat ve tekrar yukle sorunsuz calişir.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
ağlamak istiyorum değerli maxicep üyeleri inanılmaz bir şey :D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye

whatsappi sil telefonu yeniden başlat ve tekrar yukle sorunsuz calişir.
denedim hocam olmuyor. Telefonun titreşim motoru falan çalışmaya başladı durduk yere. Çıldırmak üzereyim.

hironakamura

hironakamura

Üye
Arkadaşlar güncellemeyi yaptım telefona bişeyler oldu. Telefon tuş kilidini açınca menülerin hiç biri çalışmıyor. Şimdi ne yapabilirim?

dün bana da oldu bu telefonu açıp kapattım düzeldi belki sizde de düzelir.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye

dün bana da oldu bu telefonu açıp kapattım düzeldi belki sizde de düzelir.
hocam nerdeyse sabahtan beri 20 kere açıp kapattım telefonu sürekli oluyor. Kaldırdım şimdi whatsapp ı herhangi Bi problem yok...

partyhard

Üye
stabil sistemlerin uygulamaları boyle sorunlar çıkarabiliyor

nanotex

nanotex

Üye
Sanırsam ben hala bağlantı sorunları yaşıyorum :D bağlantı gidiyor arada, bağlı değil yazıyor. Wifi den bağlıyım

Üst Alt