Benimkinde bir sorun yok, olmazsa uygulamayı silip baştan kur.Arkadaşlar sesli bildirim gelmiyor bunda...gelen mesajı görmek için açıp bakmam gerekiyor.nasıl güncellendi bu
yazılanlar dışında benim gördüklerim bu kadarAcaba arka planda çalışmaya izinmi vermek gerekiyor
Rica ederim sen yaptın sonuçtaŞuan halloldu teşekkürler.sildim geri yükledim ve arka planda açık şuan sorun yok
sorunun hallolmasına sevindim 
Sildim tekrar yükledim olmadı. Whatsapp a giriyorum internet bağlantısı var ama bağlı değil diyor. Ve telefon tuş kilidini açınca ekrandaki kutucuklara dokunuyorum ama hiç Bi uygulama başlamıyor.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
denedim hocam olmuyor. Telefonun titreşim motoru falan çalışmaya başladı durduk yere. Çıldırmak üzereyim.Sildim tekrar yükledim olmadı. Whatsapp a giriyorum internet bağlantısı var ama bağlı değil diyor. Ve telefon tuş kilidini açınca ekrandaki kutucuklara dokunuyorum ama hiç Bi uygulama başlamıyor.
whatsappi sil telefonu yeniden başlat ve tekrar yukle sorunsuz calişir.
Arkadaşlar güncellemeyi yaptım telefona bişeyler oldu. Telefon tuş kilidini açınca menülerin hiç biri çalışmıyor. Şimdi ne yapabilirim?
hocam nerdeyse sabahtan beri 20 kere açıp kapattım telefonu sürekli oluyor. Kaldırdım şimdi whatsapp ı herhangi Bi problem yok...Arkadaşlar güncellemeyi yaptım telefona bişeyler oldu. Telefon tuş kilidini açınca menülerin hiç biri çalışmıyor. Şimdi ne yapabilirim?
dün bana da oldu bu telefonu açıp kapattım düzeldi belki sizde de düzelir.